Şimdi Ara

3 aylık köpeğimi nasıl beslemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3-4 aylık arası bir köpeğim var ve nasıl beslesem bilemiyorum. Yani kuru mama mı yoksa normal ev yemekleri mi bilemedim. Tavuk çok seviyor bayağı yiyor ama başka bir şeylerde vermek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

• Kuru mama. Ara sira haşlanmış tavuk gogusu de verebilirsin. Haftada 1 2 kez yoğurt ver. Özellikle 1 yasina kadar ev yemeğiyle besleme yazik edersin. Gelişimini bi tamamlasin kaliteli bi kuru mamayla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinikle ilk yıl kaliteli bir kuru mama. Arada bir ev yemeği de yiyebilir ama sizin yediğiniz yemekleri değil ona özel olarak hazırlanmış yemekleri. İnternette bu konuda bolca tarif bulabilirsiniz.
  • BonaCibo maması alıyorum o zaman en yakın zamanda. Arada tavuk göğsü falan veririm teşekkür ederim arkadaşlar.
  • Arkadaşlar temizmama'dan mama alacağım ama sadece 15 kg diyorlar öncelikle denemek için 3-5 kg alamıyor muyuz?
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    talep edersen 100 gr lık numune gönderiyorlar bu arada köpek beslemesı konusunda ınterentte barf dıyetı dıye bırsey var ıstersen arastır ben denemedım bastan soyleyeyım kopeklerıne hıc mama vermeyıp sadece dogal gıdalarla belıyorlarmıs daha ıyı oluyor dıyorlar

ve normal yemek verırken baharatlı falan bısey verme tavuk verıceksen de kendı tavugunu degıl onun ıcın hazırladıgın yagsız tuzsuz tavugu ver
  • hanibana H kullanıcısına yanıt
    @hanibana

Numune talebinde bulundum ben tavuk haşlayıp veriyorum şuanda. Barf diyetine de bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.