Şimdi Ara

3 aydır araştırıyorum acil yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 3 aya yakın oldu araştırıyorum hala bana uygun bi notebook bulamadım lütfen biri yardım etsin para sınırım max 4500 rome 2 total war , coh 2 , gta 5 gibi oyunları hiç olmazsa normal grafikte kasmadan oynamak istiyorum ama problem gaming computer istemiyorum illa gaming computer olacaksa bilgisayara benzeyen bişey olsun demek istediğim rengareng kapaklı ejderli armalı bi notebook istemiyorum lütfen acil ihtiyacım var cevap bekliyorum bu son olur umarım birde ürünü alabileceğim uygun güvenilir bir mağaza veya site tavsiye ederseniz çok memnun olurum

• istediğiniz özellikleri belirtirseniz daha rahat yardımcı olabiliriz.
  • sanıyorum şöyle i7 işlemci min. 16 gb ram 4 gb hafızalı ekran kartı (modeli iyi olmalı sanırım)böyle bişey olmalı sanırım açıklamayı üstte yaptım söylediğim oyunları en azından normal grafikte kasmadan oynatacak + mühendislik-mimarlık için lazım olacak programları sorunsuz çalıştıracak bir notebook geri kalanını bilseydim tavsiyeye gerek kalmazdı değilmi
  • yardım edebilecek yokmu 1 hafta içinde almam gerek
  • öncelikle tavsiye için teşekürler ama haberim vardı bikaç gündür inceliyordum dediğim gibi ağır kaba ve republic of gamer armalı bi ürün :D
  • rica ederim, bu özelliklere sahip laptoplarda genelde bu tarz tasarımlar kullanılıyor :) isterseniz bunu da bir inceleyin fakat bunda da Qosmio yazısı var :)http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x75-a7298-notebook-fiyati,62678.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci kafama yattı asus 550jv yide reklamlarda gördüm site yönetimi sağolsun oda idare edecek gibi artık bundan sonra karar pederde baştan qosmio ile girerim baktın olmadı n550jvye döneriz çok teşekür ederim bu arada yalnız son bir soru istanbulbilişimin güvenilir bir site olduğuna dair şüphelerim var en azından sağdan soldan okuduklarım bu yönde ben zaten ürünü elden alacam ama bir problem çıkarsa ilgilenirlermi siz hiç alış veriş yapıp problem yaşadınızmı siteyle ilgili
  • istanbul bilişimden hiç alışveriş yapmadım. söylediğiniz gibi şikayetlerin yanında çok sayıda memnun kalan müşteri de biliyorum. internetten sipariş biraz şans işi. siz elden alacaksanız içiniz rahat olsun görerek alacaksınız inşallah problem yaşamazsınız. Qosmio aldırabilirseniz sizin için çok daha iyi olur ama asus un 550jv modeli de yeni bir model ve ekran kartı da iyi. şimdiden hayırlı olsun.
  • tekrar teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Achaemenid

sanıyorum şöyle i7 işlemci min. 16 gb ram 4 gb hafızalı ekran kartı (modeli iyi olmalı sanırım)böyle bişey olmalı sanırım açıklamayı üstte yaptım söylediğim oyunları en azından normal grafikte kasmadan oynatacak + mühendislik-mimarlık için lazım olacak programları sorunsuz çalıştıracak bir notebook geri kalanını bilseydim tavsiyeye gerek kalmazdı değilmi

Aradağın laptop bende dell m6700 k4000m 4gb ekran kartı i7 quad işlemci full hd 17.3 inç tr 32 gb rama kasar destekler fiyatının yarısına veriyorum 4750 tl istetsen 512 ssdliside var oda 5750 3 yıl garantili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilginiz olsun İstanbul Bilişimdeki ürünler Grey Markettir. Yani markaların Türkiye servislerinden hizmet alamazsınız.
    Diğer taraftan istediğiniz oyunları o bütçeyle alacağınız her bilgisayar canavar gibi çalıştırır.
    Mesela şu :
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565229-msi-ge70-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-8gb-1tb-2gb-vga-gtx765m-173-free-dos.html
    ve şu:

http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565230-msi-gt60-superr-2oc-031tr-core-i7-4700mq-16gb-256ssd-750gb-3gb-vga-gtx770m-156-full-hd-win8.html

Verdiğim linki bilgi olsun diye yazdım, şu an ellerinde yok gözüküyor ama herhangi bir yerden alabilirsiniz...
    Hiçbir şekilde pişman olmazsınız...

Saygılarımla,

• quote:

Orijinalden alıntı: sentetik5

Bilginiz olsun İstanbul Bilişimdeki ürünler Grey Markettir. Yani markaların Türkiye servislerinden hizmet alamazsınız.
    Diğer taraftan istediğiniz oyunları o bütçeyle alacağınız her bilgisayar canavar gibi çalıştırır.
    Mesela şu :
    http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565229-msi-ge70-2oe-205xtr-core-i7-4700mq-8gb-1tb-2gb-vga-gtx765m-173-free-dos.html
    ve şu:

http://www.indirimkenti.com/Products-URUN2565230-msi-gt60-superr-2oc-031tr-core-i7-4700mq-16gb-256ssd-750gb-3gb-vga-gtx770m-156-full-hd-win8.html

Verdiğim linki bilgi olsun diye yazdım, şu an ellerinde yok gözüküyor ama herhangi bir yerden alabilirsiniz...
    Hiçbir şekilde pişman olmazsınız...

Saygılarımla,

Kardeşim, yazdığın 10 mesajın 8'i bu siteyi örnek gösteriyor, bıkmadın mı bu kadar reklamdan? Şimdi gelip "hiç ilgim yok" vs deme, inan o kadar gözümüze soktun ki işkillendim artık ordan.

• Arkadaşım ister inan ister inanma bir ilgim yok ve size de inandırmak gibi bir misyonum yok...
    Ayrıca her mesajımda "istediğiniz yerden alabilirsiniz" diyecek kadar da bilinçsiz değilim. Reklam yapıyor olsam (ki yapanları görüyoruz iki kelime yazıp çıkıyorlar) ben de iki kelime yazıp çıkardım. Millete saatlerce bilgi vermek gibi bir misyonu üstlenmezdim. Benim burada yaptığım sadece fikir vermek ve bildiklerim konusunda mümkün olduğu kadar insanları bilinçlendirmek. Yaşım 59 ve mevcut bilgi birikimimi insanlarla paylaşmanın haricinde ne yapmışım bir söyler misiniz ? Gidin eski mesajlarıma bakın bakalım benim kadar uzun uzun bilgi veren kaç kişi var...?

Ayrıca Vatan gibi Teknosa gibi firmaları link olarak verenlere niye aynı şeyi söylemiyorsunuz anlamak mümkün değil...! Yani Türkiye'deki tek satıcılar bunlar mı ? Ya da size göre insanlar gidip her türlü alışverişini buradan mı yapmalı...?
    İnanın bana online satış yapan firmalar olmasaydı şu an tüm tüketiciler yanmıştı... Fırsatını bulunca fiyatları nasıl önce yükseltip sonra indirdiklerini bilmeyenimiz yoktur.

İndirimkenti'ni referans olarak gösteriyorum çünkü firmayı tanıyorum ve bu güne kadar link verdiğim ve satış yaptıkları hiçbir insana yamuk yaptıklarını duymadım... Bu durumda bunun nesi kötü ya da sizi neden rahatsız ediyor anlamış değilim...?

O zaman notebooktesting.com da benim desenize, herkese link atıyorum...!!!

Nedense ben hiç üşenmeden her soru soran insana satırlar dolusu cevap yazıyorum ve siz bana hala "işkillendim" vs gibi laflar söylüyorsunuz. Biraz ayıp ettiğiniz düşünmüyor musunuz ?

Lütfen meyve veren ağaçları taşlamayın... Notebooktesting.com gibi enpedi.com gibi ve nice benzeri hiçbir kar amacı gütmeden insanları doğru yönlendirmeye çalışan sitelere destek olun ki insanlarımız daha çok bilinçlensin daha çok öğrensin...

Saygılarımla,

• sentetik5 S kullanıcısına yanıt
    Lafınıza inanıyorum ve abi diyorum, her zaman en ucuz site sanki oymuş gibi, sürekli aynı sitenin linkini paylaşmanız beni buna inandırdı kusura bakmayın sizin için fark eder ya da fark etmez. Birçok insan vatan/teknosa vb steleri örnek verebilir çünkü bu siteler oldukça tanınmış ve magaza zincirine sahip yerler. Ben hiçbir ilginiz olmadıgına inanmıyorum ve bu görüş beni bağlar. Diğer bilgilendirici cümleler içinse teşekkürler.Iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aylardır araştırıyorum iki üründe karar kıldım biri Acer Aspire V5-552PG-X809 fakat TR'de satılmıyor diğeri ise SAMSUNG NP870Z5E fakat bu da çok pahalı bir ürün. şu ana kadar bunlar hakkında o kadar döküman inceledim ki, Samsung'un işlemcisi yeni 4X jenerasyon olsa çok ho olurdu fakat yine de çok iyi.... Acer ise AMDnin en üst mobil işlemcisi, üstelik ekran kartı da güzel birde şöyle birşey var işlemcide 8650 GPU var bağımsız olarak 8750 GPU var ama bunların Crosfire gibi durumu var mı yok mu bu konuda tek satır yok, mesela klavye arkadan aydınlatmalı ama genelde bilgi yok. Ekranı dokunmatik, AMD'nin dokunmadan Gesture Conttrol Yazılımı bunda çalışıyor. Ama bizim dist. halen uyuyor. İlla nVidia getirecekler ya...
  • @Mimar Adayı
    Herşeyden önce saygılı cevabınız için teşekkür ederim. Bu sizin olgun bir insan olduğunuzu gösteriyor. Diğer taraftan sityele gerçekten ilgim olsaydı şu an mevcutlarında olmayan MSI ürünlerinin linklerini vermez, ellerinde olan ürünlerin linklerini yazardım. Ayrıca dediğim gibi geçmiş mesajlarıma bakarsanız hiç link vemeden defalarca mesaj attığımı da görmüşsünüzdür... Amacım sadece insanları bilgilendirmek ...
    Diğer taraftan belki sizde dikkat etmişsinizdir, bir çok kişi güven sorunu yaşadığı için sürekli olarak "hangi mağaza güvenilirdir ve nereden alabiliriz" şeklinde sorular soruyor. Ben de doğal olarak bildiğim ve güvendiğim tek yerin adresini veriyorum. Yani amacım insanların dolandırılmadan satın alabilecekleri yerler konusunda "bildiğim" kadarıyla yardımcı olmak ki bunu hepimiz yapıyoruz.
    Bir çok zamanda bana özel mesajla soru soranlara başka adresler verdiğim de oldu.
    Ben aslında insanları online alışverişten korkmamaları için de teşvik etmek istiyorum. Aklı başınad satış yapan heryerden de insanlar alışveriş yapsınlar bu tüm tüketicilerin lehine bir durum. Eğer 3-5 zincir mağazanın eline kalırsak inanın tüm tüketiciler bundan zarar görür. Hoş artık isteselerde artık online satıştan kolay kolay kimseyi de vaz geçiremezler o da başka...

Bir kaç güne kadar bir samsung TV almayı düşünüyorum. Tüm zincir mağazalarda bu ürün 2900 TL den aşağı değil. (Samsung 46F6800) Ama bugün baktım kliksa'da 2525 TL...Hem de nakliye dahil....!!! Hafta sonu iner palavrasına da aldanmayın bu ürünü yaklaşık 1 aydır takip ediyorum tüm indirimlerde en fazla 2700 TL ye indi... Eh ben şimdi bunu neden kliksa'dan almıyayım ki. Online alışverişten korkmayın demem de işte biraz da bundan... Ve aynı sebebpten dolayı da herkese güvendiğim ve sorun yaşanmayan yerlerin linkini veriyorum...

@recep.ali
    Radeon 8870 gerçekten class1 ekran kartı. Karşılaştırma için notebooktesting.com daki ekran kartları listesine bakarsanzı siz de görebilirisiniz. Ancak hala Nvidia GTX660M den daha iyi değil. Ama aradaki farkıda hissetmenin mümkün olmadığını ve bunu sadece benchmark programlarıyla anlayabilecğinizi de özellikle söylemek isterim.
    Üreticileri nvidia ekran kartlarını seçmelerindeki tek neden esasen daha az ısı üretmesi ile ilgili. Çünkü böyle bir durumda aşırı ısınmaya karşı extra önlem alam gereği duymuyorşar ki bu da maaliyet olarak bütçelerine yansıyor. Radeon serisini ise sırf bu yüzden daha ucuz notebook üretip müşteriyi fiyatı ile cezbetmek isteyen notebook üreticileri tercih ediyor.
    Bana göre artık ewskisi kadar ISI problemi yaratan notebooklar kalmadı çünkü üreticiler bu konuda yeterince ders aldılar ki bunun en büyük zararını da HP çekti. Sürekli ısınan notebooklar yüzünden ciddi anlamda bir imaj sarsıntısı geçrmenin haricinde çok da büyük müşteri kaybına uğradılar...

Son olarak ben gene de alırken Acer markasına dikkat edin derim çok ciddi sorun yaşayanlar var bilginiz olsun...

Saygılarımla,

• Yaklaşık aynı özelliklerde ben de notebook arıyorum ama piyasada yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.