Şimdi Ara

3 ayda ingilizce öğrenmek ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar önümüzdeki lys yabancı dil sınavını kazanacak kadar ingilizceyi sınava kadarki süreçte kursa giderek,evde çalışarak öğrenebilir miyim ? Sınav derin ingilizce bilgisi gerektiriyor mu acaba ?ingilizcem şuan vasat.Ama kapasitem var.Lisede filan hep iyi notlar alırdım.

• Koca forumda bilen yok mu yahu
  • soruların zorluğunu bilmem ama evde çalış + boş zamanlarında ingilizce dizi izle. yararı olur
  • impossible
  • http://www.ingilizce.be/

İlk alfabeden başlıyarak izle. Öğrenebilirsin.
  • I-M-K-A-N-S-I-Z
  • HEVESİNİ KIRMAK İSTEMEM AMA ZOR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde İngilizce 10-15 kelime
    11 yıl önce açıldı
    Yaklaşık 4 Ayda İngilizce
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aslında grammer öğrenmek imkansız değil dilforum.com forumuna konu aç yardımcı olurlar
  • cokZOR!
  • seviyen ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: s2000

seviyen ne ?

Lamer
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

Aslında grammer öğrenmek imkansız değil dilforum.com forumuna konu aç yardımcı olurlar

Konu açtıktan sonra arkadaşın beynine matrix gibi yükleyecek halleri yok sonuç olarak 3 ayda seviye yokken kazanacak seviyeye gelmek imkansız tabii
  • Yazliktan bir kiz yazin gostermisti bana ingilizcede neler cozdugunu genelde cumlelerde bosluk doldurma, diyaloglarda verilecek cevaplar, who which where when gibi sorular birde with, across,to gibi kelimeleri yerine koyma. Bunlari yapabilirsen calis ama ingilizcen vasatsa hic deneme 3 ayda ing ogrenilmez
  • Pre-Intermediate kıvama gelebilirsin 3 aylık zaman zarfında. İnanıyorum ben sana.
  • http://www.bedavaingilizcedersler.net/

bütün konuları hazırladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.