Şimdi Ara

3 ayda 10 kilo verdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
50.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hocam benim 6 kilo vermem lazım ve çok adana kebap yiyen birisiyim bana pm atarmısın iş yerindende hep dışarıdan söylüyorum mecbur ve acıkıyorum neler yaspabilirim boyum 1.65 kilom 69 biraz versem iyi olacak pm atarsan inan sevinirim
  • - Çok çabuk kilo vermek hiç iyi birşey değil ve genelde fazlasıyla geri alınıyor benim daha önce çok başıma geldi.
    - Ben abur cubur ve fazla yemek yiyen biri değilim fakat sürekli masa başındayım haliyle ne yesem yarıyor. Burasıda bir bilgisayar - donanım forumu olduğu için eminim benim gibi olanlar vardır diye konuyu açtım.
    - Canan Karatay 40 yıllık doktor üstelik ülkemizde birçok ilki gerçekleştiren bir doktor önce bunu bilelim.Tabi bizim tavsiyelerimiz olabilir ama ne kadar doğru olduğu şüphelidir.
    - Birçok arkadaş yok yürüdüm, mekik çektim, havuza gittim şu kadar kiloyu verdim demiş; zaten bir insan günlük belirli bir düzeyde hareket ederse ve yemekleri de abartmadan yerse yağ depolamaz ki.Farkındaysanız ben hiç hareket etmediğim halde verebiliyorum dedim.
    - Karatay diyetinin mantığı sağlıklı ve kilo aldırmayan şeylerden istediğin kadar yiyebiliyorsun ve acıkmıyorsun. Ekmek, şeker, tatlandırıcı, gece 8 - 9 dan sonra yemek yok.Ve bize yabancı değil yani bildiğimiz şeyleri tavsiye ediyor sadece et ve balık yiyeceksin demiyor. Örn: Mercimek pilavı , fasülye, çorba, pilaki, dolma...

    Bu arada aslında konuyu yanlış bür üslupla yanlış bir bölüme açtım.En azından konu dışı özele açıp daha ciddi olmalıydım, diye düşünüyorum şimdi. Neyse iş işten geçti.




  •  3 ayda 10 kilo verdim

    Canan Karatay| Karatay Diyeti Bilgi ve Destek Sitesi…



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caT_TR_06 -- 12 Mart 2014; 5:00:15 >




  • 5 ayda 26 kilo verdim. dağılabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.