Şimdi Ara

3 ARAÇ ARASINDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hocam 4.ncü seçenek bmw i8 çok iyi.
  • Linea
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    nedeniyle açıklarsanız da iyi olur
  • Şunu bil corolladan en az 3-5 bin hasar kaydı çıkacak galerici ve plakayı nasıl kapatmış ey yavrum ey
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    boyalı yerleri arkadan olmuş pek sorun değil benim için istanbulda hasar kayıtsız 2.el araba yok gibi birşey yeterki motor iyi olsun boya sıkıntı değil. lineanın otomotiği hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl şanzumandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: genccocuk61

boyalı yerleri arkadan olmuş pek sorun değil benim için istanbulda hasar kayıtsız 2.el araba yok gibi birşey yeterki motor iyi olsun boya sıkıntı değil. lineanın otomotiği hakkında ne düşünüyorsunuz nasıl şanzumandır

satarken sıkıntı çekersin zaten piyasada 10 lineadan 1 belki 2 tanesi otomatik vitestir genellikle şirketler tercih ettiği için dizel ve manuel tercih ediliyor şanzımanı nasıl vites değiştirmesi sarsıntı vs bunun hakkında bir bilgim yok manuel almanı öneririm megane 2 bakabilirsin mesela örnekhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-model__megane-ii__1.5-dci__privilage__186.ooo-km-de-383800288/detay 30-35 bin arası privilige model almanı öneririm

• kia rio

1- Sahibinden
    2- Crdi Motor Bilindik arıza ihtimali az ve chipe uygun motor
    3-Parçaları Şahin Doğandan Hallice Uygun Bütçeyi Yormaz.
    4-Konforunu amortisör değiştirerek kendine göre ayarlayabilme imkanı ister sert ister beşik misali
    5-güvenlik fren viraj performansı iyi değil
    6-kaçlık bakmadım ama 110 luksa az yakmaz

bunlar senin seçimine göre bana kalırsa hiçbiri
  • genccocuk61 kullanıcısına yanıt
    Yaş, km ve donanım olarak en iyisi, ayrıca iç hacim ve bagaj olarak da avantajlı. Kim ne derse desin 11 yasında ve o kilometredeki boş corollaya o parayı vermem, Kia da otomatik olmadığı ve donanımı zayıf olduğu için eleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 14 Ocak 2017; 16:23:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

quote:

Orijinalden alıntı: genccocuk61

satarken sıkıntı çekersin zaten piyasada 10 lineadan 1 belki 2 tanesi otomatik vitestir genellikle şirketler tercih ettiği için dizel ve manuel tercih ediliyor şanzımanı nasıl vites değiştirmesi sarsıntı vs bunun hakkında bir bilgim yok manuel almanı öneririm megane 2 bakabilirsin mesela örnekhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2007-model__megane-ii__1.5-dci__privilage__186.ooo-km-de-383800288/detay 30-35 bin arası privilige model almanı öneririm

hocam megane temiz bulamıyorum birde istanbul olması lazım uzağa gidemem

• 2006 corolla babam da var ilk sahibi hala, araç şu anda 502bin kilometre de şükür sanayi yüzü görmedi.

Eksilerinden bahsedersem yol sesi alıyor, yalıtımı pek iyi değil. Onun harici bir sıkıntısını görmedik. Yağına suyuna düzenli bakıp sürüyor babam, düzgün bulursanız herhalde üzmez.

Bende megane 2 var tavsiye ederim, araç geniş az yakıyor. Ama piyasadakiler çok hırpalanmış, nasıl bulursunuz bilemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.