Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 3 adet Orjinal Ps3 kol tl 130 Satın Al 19 Mart 2017 17:57 1 1 3 adet Orjinal Ps3 kol tl 130 Arkadaşlar elimde 3 adet ps3 kolu var bir adet gri 2 adet siyah. Orjinalliği konusndaki bilgim şurdan geliyor bunları ps tv için almıştım bundan önceki aldıklarım yan sanayi imiş ve ps tv de orjinal olmayınca kablo takılıyken kullanılıyor kablodan çıkarınca çalışmıyordu. ps 3 cafeden çeşitli kollar denedim ve sadece orjinal çalışıyor kablosuz. Ps tvyi sattım bu kolar boşa çıktı ps3 alma niyetim vardı xbox aldım gerek kalmadı. Adet 65 tl tabi bu arada 3. kol hafif arızalı normal şartlarda çalışıyor ama sert sallayınca iflahı kayıoyr ve menüde geziyor kndi kendine o yüzden iki kolu alana 3. hediye ediyorum tek tek alınırsa bozuk kol 25 tl dir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SwitchBot multi lock pro akıllı kilit + keypad + SwitchBot hub fiyat düştü Hk 61 Gaming mekanik klavye Mavi renk kablolu Razer LEGENDARY BUNDLE Kaira. Kulaklık + dualsense şarj cihazı Deatti 48 Mp 4k Foto kapan