Şimdi Ara

3.9BL ye Dusenler SOFT ile 4.6BL ye CIKABiLiRLeR!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
4.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşları yukarıda yaşadığım sorunu yazdım cevap gelmeyince @demurro arkadaşa pm attım.bana general settings den bütün ayarları resetlemem tavsiyesinde bulundu.dediğini yaptım ve yeniden wifi bağlanabiliyorum.çok teşekkür ederim.
  • Evet benimde oldu tekar 3.9 a düşünüyorum şimdi video incelemesini koyucağım
  • ewet bende bl sini 4.6 yapanlar kervanina katildim hayirli ugurlu olsun ugrasan getiren yazan herkese teşekkürler
  • bı hazıranda versıyon 2 cıksın o zaman bl degıstırırım. hazırana kadar bu programdan kaynaklı sorunlar ıcın cozumde bulunmus olunur.
  • bende yuklemeye calisiyim elinize saglik
  • quote:

Orjinalden alıntı: jony_depp

yanlis bilmiyorsam cihazlari otb 4.6 gelmis ve ziphone ile yanlislikla 3.9 a dusuren arkadaslarda yeni version gelince sorun yaratmasi bekleniodu ben teli aldigimda daha 1.1.1 versionu yoktu piyasada yani benm bl otb olarak 3.9 benmde bu islemi yapmam gerekirmi sizce

??

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emryrgc -- 4 Nisan 2008; 18:44:45 >
  • BootNeuter olayı, bu kadar basit bir olay değil, Demurro dostum değinmiş ama açıklamamış.
    Bakın BootNeuter neler yapabiliyor;http://www.iphonedo.com/bootneuter
  • Bu 4.6 imitasyon olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurol

Bu 4.6 imitasyon olmasın?

ewet yaa cakma bl kullanmayalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirselim

quote:

Orjinalden alıntı: gurol

Bu 4.6 imitasyon olmasın?

ewet yaa cakma bl kullanmayalim

Hehe, yanlış anlaşılmasın, güvenmediğimden değil. Olacağına da inanıyorum, yazılımla silinen yazılımla düzelir, bu kadar basit.

Ama benim denemem için çok erken. Bekleyelim bakalım, gün geçtikçe daha iyi yazılımlar çıkıyor. Hazır stabil çalışan cihazı ellemeyelim boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurol -- 4 Nisan 2008; 21:06:26 >
  • Arkadaşlar,
    Ben de yükseltmeye çalıştım ama Boodloader Version 4.6_M3S2 yazıyor doğrumudur?

Emegi geçenlere teşekürler.
  • Az önce bir deneme yaptım
    upgrade ettikten sonra IMEI numarası orjinale döndü
    Eğer fake IMEI ile kullananlar varda bilgisi olsun

Ben ziphone 2.5 ile kırmıştım iphoneu
    şimdi upgradein ardından IMEI eski haline geldiği için
    değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Belki Ziphone 3.0 işe yarar ama denemedim

4.6 da bir problem yaşamadım

Tekrar eski haline çevirdim ve IMEI değiştirilebilir hale geldi

Bilginiz olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spider

Az önce bir deneme yaptım
    upgrade ettikten sonra IMEI numarası orjinale döndü
    Eğer fake IMEI ile kullananlar varda bilgisi olsun

Ben ziphone 2.5 ile kırmıştım iphoneu
    şimdi upgradein ardından IMEI eski haline geldiği için
    değiştirmeyi denedim fakat olmadı. Belki Ziphone 3.0 işe yarar ama denemedim

4.6 da bir problem yaşamadım

Tekrar eski haline çevirdim ve IMEI değiştirilebilir hale geldi

Bilginiz olsun

bunun nedeni BL3.9 un üzerinde rahatça değişiklik yapmaktan kaynaklanıyor BL4.6 ise sağlam ve değişikliğe izin vermiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

bunun nedeni BL3.9 un üzerinde rahatça değişiklik yapmaktan kaynaklanıyor BL4.6 ise sağlam ve değişikliğe izin vermiyor

4.6'daki açıklar 3.9'da yok, 3.9'dakiler de 4.6'da yok... Zaten geri yükseltememe problemi en başta bundan kaynaklanıyordu.
  • Source ile sorunsuzca hallediliyor... teşekkürler sağolun ... :)

Saygılar...
  • ya daha öncede yazdım ama tatmin edici bi cvp alamadım BL3.9 olan 1.1.2 yi ziphone ile unlock yapabilirmiyiz? sadece unlock?
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

ya daha öncede yazdım ama tatmin edici bi cvp alamadım BL3.9 olan 1.1.2 yi ziphone ile unlock yapabilirmiyiz? sadece unlock?

Yaparsın.
  • ziphone'un hangi versiyonu ile olur bu ? versiyon farkedermi yada?
  • arkadaslar modem ver. 04.04.05_G bu 3.9 deilmi?
    bootloader 4.6 ya geri geldi ama modem ver. asagıda kaldı onu nabıcaz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.