Şimdi Ara

3,5 Not Ortalaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben hukuk fakültesi 1. sınıf öğrencisiyim ortalamam 2,8
    Mezun olana kadar 3,5a yükseltme şansım var mı
    Nasıl hesaplandığı konusunda pek bilgim yok
    Yardımcı olursanız sevinirim

Bu sene çalışmadığım için böyle oldu ortalamam
    Yüksek lisans için önemli olduğunu duydum o nedenle yükseltmek istiyorum

• Yüksek lisans yapıp ne yapacaksın direk çalışsana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: watchfulprotector

Yüksek lisans yapıp ne yapacaksın direk çalışsana.

bir dalda uzmanlaşmak istiyorum
  • hangi üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

hangi üni

Kırıkkale
  • Her sene 3.5 üstü yaparsan şansın olabilir diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Angelo

Her sene 3.5 üstü yaparsan şansın olabilir diye düşünüyorum

diploma notu nasıl hesaplanıyor
    4 yılın ortalamalarını toplayıp 4e mi bölüyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.6 - 1.3 Tüketim
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3,7 üstü yapman lazım her dönem.
  • http://ilan.memurlar.net/common/job/advert/documents/36140/2016_guz20_tezli.pdf

Sizin okulun güz dönemi yüksek lisans ilanına göre yüksek lisans öğrenci seçimi şu şekilde oluyor.

(madde 7) Tezli Yüksek Lisans/Doktora Genel Başarı Puanı: ALES Puanının %50’si + Mezuniyet Notu’nun %20’si + Mülakat/Yazılı Sınav’ın %30’u ≥ 65

Yani bu hesaplamaya göre öğrenci alındığına göre sen 4 yıl boyunca ortalama kasmak yerine son sınıfta alesten iyi bir puan almak için kastırsan daha mantıklı.Çünkü alesin etkisi %50.

• Hocam 3.25 ortalama yaparsınız çalışirsaniz. Ha bu 3.5 a çıkabilir ama çok iyi çalışmanız lazım.

• Dostum Cleri Dleri tekrar almayı düşünür müsün ortalama yükseltmek için? Öyle bir risk alırsan yapılır bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

http://ilan.memurlar.net/common/job/advert/documents/36140/2016_guz20_tezli.pdf

Sizin okulun güz dönemi yüksek lisans ilanına göre yüksek lisans öğrenci seçimi şu şekilde oluyor.

(madde 7) Tezli Yüksek Lisans/Doktora Genel Başarı Puanı: ALES Puanının %50’si + Mezuniyet Notu’nun %20’si + Mülakat/Yazılı Sınav’ın %30’u ≥ 65

Yani bu hesaplamaya göre öğrenci alındığına göre sen 4 yıl boyunca ortalama kasmak yerine son sınıfta alesten iyi bir puan almak için kastırsan daha mantıklı.Çünkü alesin etkisi %50.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Genesis.

Dostum Cleri Dleri tekrar almayı düşünür müsün ortalama yükseltmek için? Öyle bir risk alırsan yapılır bence.

Bu konu hakkında da bilgim yok eğer alınabiliyorsa hemen alırım çünkü sınavlar gerçekten kolaydı pek çalışmamıştım

Cc ile gectigim dersi tekrar alabiliyor muyum alabiliyorsamda nasıl

• Bundan sonra her sınavdan 90 alırsan mezun olunca ortalaman;

(2.8+4.0+4.0+4.0)/4=3.7 oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasata N kullanıcısına yanıt
    Kendi üninin lisans eğitim öğretim yönetmeliğini oku. DD ve DC yükseltmeye alınıyor. Eğer CC de alınabiliyorsa devam zorunluluğu yok sadece sınavlara giriyorsun. Ben de eylülde 2 dersi yükseltmeye almayı düşünüyorum. CC düşmüştü benim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur561 -- 19 Haziran 2017; 18:8:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erich Fromm

Bundan sonra her sınavdan 90 alırsan mezun olunca ortalaman;

(2.8+4.0+4.0+4.0)/4=3.7 oluyor.

Yani biraz zor yaparsın diyosun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Kendi üninin lisans eğitim öğretim yönetmeliğini oku. DD ve DC yükseltmeye alınıyor. Eğer CC de alınabiliyorsa devam zorunluluğu yok sadece sınavlara giriyorsun. Ben de eylülde 2 dersi yükseltmeye almayı düşünüyorum. CC düşmüştü benim de.

Teşekkür ederim inşallah vardır

• Kırıkkalede 2. sınıfım tabi bitirdik sayılır 3 diyebiliriz , 1. sınıfı 3,65 ortalama ile bitirdimde çokta kasmamak lazım 2. sınıfta genel kamudan kalman büyük ihtimal , ulus için ne yazarsan yaz puan alamıyorsun finalide iyi zorladı neyse 3,0 dan üstü için çok çalışmak lazım 1. sınıfı 3,5 üstü bitirenlerin çoğu 2 de ortalamayı düşürüyor yani 3,0 vs yapılırda bazı dersler AA BA değil FF den kurtarmaya çalıştırıyor geçen senelerde genel kamunun vize ortalaması 9 vs olmuş zor yapacam derse direk alttan aldırır bu sene 1100 kişi girdi sınavına fakültede sınav yeri kalmadı topluca geçirecek seneye tekrar bırakmaya devam edecek fln,

Bu seneki (2. sınıf) dersler hakkında sorun olursa cevaplarım sizin sınavlar bitti sanırsam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 19 Haziran 2017; 18:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Kırıkkalede 2. sınıfım tabi bitirdik sayılır 3 diyebiliriz , 1. sınıfı 3,65 ortalama ile bitirdimde çokta kasmamak lazım 2. sınıfta genel kamudan kalman büyük ihtimal , ulus için ne yazarsan yaz puan alamıyorsun finalide iyi zorladı neyse 3,0 dan üstü için çok çalışmak lazım 1. sınıfı 3,5 üstü bitirenlerin çoğu 2 de ortalamayı düşürüyor yani 3,0 vs yapılırda bazı dersler AA BA değil FF den kurtarmaya çalıştırıyor geçen senelerde genel kamunun vize ortalaması 9 vs olmuş zor yapacam derse direk alttan aldırır bu sene 1100 kişi girdi sınavına fakültede sınav yeri kalmadı topluca geçirecek seneye tekrar bırakmaya devam edecek fln,

Bu seneki (2. sınıf) dersler hakkında sorun olursa cevaplarım sizin sınavlar bitti sanırsam...

Çok teşekkür ederim 1. Sınıfı böyle görünce diğer sınıfları da öyle zannettim :D

Diğer senelerde hocalar böyle zorluyorsa işim gerçekten zor :(

Böyle kolay sınavlar bir daha gelmez keşke biraz çalışsaydım

Seneye bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• nasata N kullanıcısına yanıt
    Edebildiğimiz kadar yardım ederiz ama seneye hergün gördüklerini bi okuyup vize ve final haftasına 1 ay önceden çalışmaya başlamazsan altından kalkamayabilirsin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.