Bende 500 GB modeli var aynı sayılırlar, sorun çıkarmadı hiç, arşiv için kullanıyorum.
bu yenisi sanırım, bir önceki modeli var bende, sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim
mesaj yazan arkadaşlar sağolun. bugün izmir vatanda baktım fakat daha yokmuş stoklarında alınca bi kaç yorum eklerim.
bende bir harici disk alacağımda
3,5" 1TB My Book Essential USB Harici Disk ile 3,5" 1 Tb Freeagent Desk Harici Disk arasında kaldım hangisini alsam karar veremedim. Siz ne diyorsunuz??
Bende yakın zamanda alacağım ama 3,5" 1TB My Book Essential USB Harici Disk ile WD 3,5" 1TB Home Edition E-Sata Firewire Harici Disk arasında tercih yapacağım.Essential diski WD nin sitesinde inceledim ama Home Edition diski göremedim Western Digital'in sitesinde
ben aldım arkadaşlar.WD 3,5" 1TB Home Edition E-Sata Firewire vatan 188 tl şu an bi sorun yok. ayrıca wd nin sitesinde var.
Bimeksin sitesinde yazılan özelliklerde İşletim Sistemi Uyumu : Mac OS X Ailesi diye bir ibare var. Bu ne demek bir bileniniz varmı. Windowsta çalışmıyormu yani..
Bimeksin sitesinde yazılan özelliklerde İşletim Sistemi Uyumu : Mac OS X Ailesi diye bir ibare var. Bu ne demek bir bileniniz varmı. Windowsta çalışmıyormu yani..
Microsoft işletim sistemlerinin haricinde Mac OS X işletim sistemleriylede uyumu var anlamında
1 TB ve üzeri hdd lerde esata desteğininde olmasına dikkat edin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme