Bildirim
3-4 aydır oyunla ilgilenmiyorum, oyun tavsiyesi lazım
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
hadi millet bekliyorum
Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun. -
online oyun takılmam pek. Onlar dışında her türlü sağlam oyun olabilir
Ichigo...Yağmurdan nefret ederim.Bu dünyaya da yağmur yağıyor.Kalbin karmaşa içindeyken, bu gökyüzü bulutlanıyor.Üzgün olduğun zaman, korkunç derecede yağmur yağıyor.Bu yalnız dünyada...Yağmura tutulmanın dehşetini anlayabiliyor musun?Sadece yağmuru durdurmak için, sana istediğin gücü veririm.Eğer bana güvenirsen, bu dünyaya yağmur yağmasına izin vermeyeceğim.Ichigo, bana güven.Yalnız dövüşmüyorsun. -
Yeni oyun çıkmadı zaten pek fazla ama Batman çıkacak Eylül'de onu bekleyebilirsiniz. _____________________________ Psn:Voilette
Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3 -
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
Yeni oyun çıkmadı zaten pek fazla ama Batman çıkacak Eylül'de onu bekleyebilirsiniz.
_____________________________ Katılım zamanı: 3 Eylül 2005
I'm a cowboy, on a steel horse I ride -
Call of Juarez - Bound in Blood
fear 2
fuel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChernobLy... -- 29 Ağustos 2009; 17:29:14 >_____________________________
-
Batman oynuyorum şimdi Xboxta 10 numara oyun olmuş. _____________________________ -
Wolfenstein 2009 tavsiyemdir ben sevdim
_____________________________ -
Wolfenstein Katılıyorum
_____________________________ 2009 Üyesi.
-
araba yarışı oyunlarını seviyorsan=> Need For Speed Shift
Orijinalden alıntı: Voilet
Yeni oyun çıkmadı zaten pek fazla ama Batman çıkacak Eylül'de onu bekleyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ::ExtremE::
arkadaşlar 3-4 aydır gerek iş gerek bilgisayarımda ki problemler yüzünden oyun yüzü göremedim ve bu zaman içerisinde çıkan oyunlardan haberim yok. Sizden istediğim son 3-4 ay içerisinde çıkan sağlam diyebileceğiniz oyunları tavsiye etmeniz...
Şimdiden teşekkür ettim
Collapse, Bionic Commando, Kings Bounty: The Legend, Street Fighter 4, Tomb Raider Underworld, Gears Of War, Prototype, Alone in The Dark, Resident Evil 5, FarCry 2, Crysis: Warhead, Prince Of Persia 4, vs.. Al sana karisik bir liste.. Hepsi cok kaliteli oyunlardir..
_____________________________ İşlemci: AMD FX 6300 @ 3.5/4.1 GHz Soket AM3+ // Anakart: MSI 990FXA-GD65 DDR3 1866 MHz Soket AM3+ // RAM 1: Kingston HyperX Savage 8 GB DDR3 1600 MHz CL9 // Ekran Kartı: Sapphire HD 5770 1 GB GDDR5 128 Bit DX 11 // Hard Disk 1: Seagate 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB // Hard Disk 2: Seagate 3.5" 500 GB SATA 3.0 16 MB // Harici Disk: Maxtor M3 1 TB USB 3.0 // Kasa: Dark Samurai 4 x USB MidT ATX (6 Fanlı) // PSU: Thermaltake Litepower 550 Watt V2 // Monitör: ViewSonic VX2363SMHL 23" Full HD 1920x1080 IPS 2 ms..
-
Prototype
Wolfenstein
Bunlar yeni çıkan sağlam oyunlardan işte
_____________________________ Nirvana

-
asassins creed
wwe raw 2009_____________________________ -
far cry 2
ben başladım bırakamıyorum şahsen
COD serisi olabilir
PES 2009 özellikle master lig
Sistem kaldırıyosa GTA IV
Bide yeni çıkan Wolfenstein diyolar ama ben hiç oynamadım_____________________________ -
bn Counter Strik tavsiye ederim online ama can sıkmaz cok quzel bi oyun cok da zevklı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler