Şimdi Ara

3-4-5 Matematik 12li deneme netleriniz (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
11
Favori
9.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu denemeye kaç dk veriyorsunuz? 60dk veriyorum ben genelde zorlanıyorum 50 dk falan verdiğimde. Sizde de oluyor mu bu durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netlerde dalgalanmalar mevcut normal ama süreyi bu kadar güzel kullanman gayet iyi birini 40 dakikada yapıp diğerini 60 dakikada yapmamışsın.

• Ya konu 345 mat denemeleri ama 345 tyt çözenler var mı?
    Bugün 1.denemeyi çözdüm kıtı kıtına yetişti.Üstte seviyelerini yazmışlar ama bence hepsi orta seviyeydi mat ortanın altı değildi geo soruları hele çok iyiydi çöp kovası sorusu bence mükemmel.

• süre sıkıntısı yaşayan hiç yok mu?

8.denemeye kadar çözdüm. en iyisi 7.deneme 39d 1y geldi ancak tüm denemelere genellikle 60dk ayırdım. 8.denemede 70li dakikaları görünce diyorum bu işte bi sıkıntı var. evet netler 35 civarı geliyor ama harcadığım sürenin haddi hesabı yok. genel denemelerde türkçem 30 dakika civarı genelde altında biter 4-5 yanlışla sosyal fen derken matematiğe süre yeterince artıyor ama bu denemeye ortalama 60dk vermek normal mi? derece yayınlarının da denemesini çözüyorum sonuç orda da 345e aşırı benzer. bi de dershane denemelerini değişik yayınları ve 345i kıyaslayınca 345 çözerken sınav hissini bi başka yaşıyorum.

• iyisin iyi
  • Ana konuyu acan arkadaş netleri ana konuya eklersen daha rahat karsilastirabiliriz. Ben netlerimi toplu sekilde yazacagim.

• 3TH3M kullanıcısına yanıt
    hocam ara konuşmalarımda vardı ama ana konuya ekledim şimdi
  • Sizin gibi yaptigi denemeleri paylasanları ana konunuza ekleyebilirsiniz. Ben de süreleriyle beraber netlerimi paylasacagim. Ama 5 sayfa boyunca sohbet donmus. Onun yerine bu konuda sadece herkes netlerini yazsa daha guzel olurdu. O yuzden ana konuya ekleme imkanınız varsa iyi olur dedim

• Valla tam saymadım da genelde 60 dk üzerine çok çıkmadım 30 35 arası netler. İlk 2 deneme 35ti sadece

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum sen bitirdin mi denemeleri? Benim deneme 10-11-12 duruyor. Bunları sınava yakın çözerim artık.

• Hocam konu başına taşıdım netleri 11e kadar çözdüm bende 11 ve 12yi bu hafta çözüp artık denemelerle götürüceğim mat bölüm denemesini

• Bu arada netler ne durumda yazar mısın hepsini ort 35-36 geldi gibi sanki benim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9CDA075A2

Deneme2 40 net
    Deneme3 34 net
    Deneme4 38.75 net
    Deneme5 36.5 net
    Deneme6 37.5 net
    Deneme7 34 net
    Deneme 8 38.75
    Deneme 9 34

• Bundan sonra hangi denemeyi çözeceksin? Ben acili almayı düşünüyorum. Acili sınava kadar yavaş yavaş çözerim artık bir de kalan 3 deneme var. Başka bişey çözmeyi düşünmüyorum sınava kadar tyt mat adına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDA075A2 -- 28 Mart 2019; 15:56:53 >
  • Ben daha bitirmedim. Netleri bitince yazarım.

• 10. Deneme 28 11. Deneme 31. 25 60 dk yı aşmadım. Allah sonumuzu hayır etsin 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen sene acili çözmüştüm , genel denemelerle gidicem sadece 12. denemem kaldı 3-4-5 te
  • amin hocam
  • Peki acilin faydasını gördün mü geçen sene? Ben sadece onu çözeceğim sınava kadar

• tabi hocam ufuk açıcı soruları var öneririm
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.