Şimdi Ara

3-4-5 genel YGS deneme zorluk seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet başlıktaki denemyi cozuyorum ilk iki denemesi bitti zorluk seviyesi nedir kolay vs yaziyor pek emin olamadim
    Türk 30
    Sos 20
    Mat 30
    Fen 20 iki deneme bu şekilde geldi fende kimya hariç konu eksigim yok tavsiyede bulunacak var mi?
    Deneme seviyesi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta duzeyli bi deneme. Hedefini belirtsen daha iyi yorum yapilabilirdi. Feni bence osym gibi sacma soruyolar ayni osym gibi. Turkce daha iyi olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: CEOland

Orta duzeyli bi deneme. Hedefini belirtsen daha iyi yorum yapilabilirdi. Feni bence osym gibi sacma soruyolar ayni osym gibi. Turkce daha iyi olabilir

Hedefim YGS için ilk 40k

• Hocam feni böyle gelmez ama diğerleri tam seviyesi bence 40k gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Hocam feni böyle gelmez ama diğerleri tam seviyesi bence 40k gelir.

Tesekkur ederim inşallah gelir fen için karekök bolum denemeleri bitirdim gayet iyi geliyordu ama nedense bu deneme düşük geldi oneriniz var mi fen için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Deen

quote:

Tesekkur ederim inşallah gelir fen için karekök bolum denemeleri bitirdim gayet iyi geliyordu ama nedense bu deneme düşük geldi oneriniz var mi fen için

daha çözmedim ama herkes 345 in feni kasıntı diyor hocam dikkate almayın pek bunu 40k olur bu arada
  • quote:

quote:

Hocam bende palme fen çözdüm 35+ geliyordu gecen sene 31.5 geldi sınavda bunda bende düşük yaptım konu eksiğin varsa hallet olmadı küçük kücük notlar al hergün oku sınavda fen her zaman kolay gelmiştir muhtemelen bu yılda kolay gelir soruları dikkatli okuyun yeter.

• quote:

Orijinalden alıntı: odtulumezun

quote:

quote:

daha çözmedim ama herkes 345 in feni kasıntı diyor hocam dikkate almayın pek bunu 40k olur bu arada

İnşallah olur tesekkur ederim

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende palme fen çözdüm 35+ geliyordu gecen sene 31.5 geldi sınavda bunda bende düşük yaptım konu eksiğin varsa hallet olmadı küçük kücük notlar al hergün oku sınavda fen her zaman kolay gelmiştir muhtemelen bu yılda kolay gelir soruları dikkatli okuyun yeter.

Kimya da var eksigim halletmeye calisacagim

• 345 zor bi denemeydi orta seviye olandi sanirim(gecen sene cozmustum) 100neti gectim mi emin degilim sonucta ygs 23k geldi lys 13k geldi. Ygs sans ve dikkat sinavi ha birde konsantre olmak :( ah ah diyorum gecmisi hatirlayinca. Basarilar dostum...

• quote:

Orijinalden alıntı: AmonKoutarou

345 zor bi denemeydi orta seviye olandi sanirim(gecen sene cozmustum) 100neti gectim mi emin degilim sonucta ygs 23k geldi lys 13k geldi. Ygs sans ve dikkat sinavi ha birde konsantre olmak :( ah ah diyorum gecmisi hatirlayinca. Basarilar dostum...

Tesekkur ederim dostum

• Turkcesi ygs den kolay, sosyal hakkinda yorumu tmlere birakiyorum, mat ayarinda fende daha zor bence

• hangi deneme bu 2016 gibi yapmaya calistiklari senaryolu deneme mi yoksa duz 3 4 5 5li mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

hangi deneme bu 2016 gibi yapmaya calistiklari senaryolu deneme mi yoksa duz 3 4 5 5li mi

Aynen senaryolu deneme ne düşünüyorsunuz

• fiziği saçma kimyası zor biyolojisi zor.matematik orta, türkçe orta, tarih zor, felsefe orta din kolay
  • üstündeki seviyeler bana gerçekçi gelmiyor orta-bazı kısımları orta üstü ama geçen yılın 3-4-5ine göre baya kolay denilebilir
  • Hocam adiniz bi yerden tanidik geliyo ama ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

hangi deneme bu 2016 gibi yapmaya calistiklari senaryolu deneme mi yoksa duz 3 4 5 5li mi

Aynen senaryolu deneme ne düşünüyorsunuz

ilkini cozdum bugün feni disinda tam tadindaydi matinda 2016 havasini soludum resmen amele gibi uğraştıran dusundurucu sorular vardi, feni ise ygsyle alakasi 0 fiziği lys 2016 gibiydi paragrafli sorular kimya da en ince seylerj sormus biyoda da zorlamışlar 2016da fende 29 netim vardi ki 2016daki durumumla suan arasinda daglar kadar fark var bunda 23 net fen 2 dikkatsizlik yapmisim onu atsak 25,5 ediyor, suan fen netlerim ortalama 28 30 bu deneme en dusugu oldu bu sene sanirim ama cozduklerim arasinda 2016ya en yakin olan buydu mati 2016nin bir tik altiydi bi vagon gibi soru atsalar tam olacakti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.