Bildirim
===>3,2MPLİ k770/K790/K810/C510/P1 FOTOĞRAF PAYLAŞIM ARENASI<=== (88. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
@btrlp92 fotolar oldukça başarılı tebrik ederim.
_____________________________ saçlarım kadar başım olsa hak yoluna olsun feda...
A2(K850i) deposu
http://www.4shared.com/account/dir/7406271/5c827bf8/sharing.html -
quote:
Orjinalden alıntı: tolyo
@btrlp92 fotolar oldukça başarılı tebrik ederim.
teşekkür ederim
_____________________________ |C¤|Ne Mutlu Türk'üm Diyene|C¤| -
güzel fotolar
Alacakaranlık modunu kullanmanızı önermem yetersiz ışıklı gece çekimlerinde. İso yu otomatik ayarladığından noise oluşuyor. Manuel ayarlar herzaman için daha iyi sonuç veriyor
orjinal hali alacakarnalık modda çekildi deidğim gibi noise oluyor. Manuel mod kullanın yetersiz ışıkta

Biraz photoshop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Ocak 2009; 20:16:13 >_____________________________ 
Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
Ne mutlu Türküm Diyene
-
-

btrlp92 ilk raider denemelerinin olduğu gece fotoları dahil fotolar gerçekten çok başarılı _____________________________ -
@farukkk abi teşekkür ederim ben de daha başarılı buldum bu driverı
valla dayanamadım bikaç tane daha çekiym dedim

_____________________________ |C¤|Ne Mutlu Türk'üm Diyene|C¤|
-
arkadaşlar işi birazcık ilerlettim galiba yorum yaparsanız sevinirim. Kötüyse kötü güzelse güzel diyin.

_____________________________ -
btrlp92
özellikle ilk foton çok güzel diğerlerininde hakkını yememek gerekir.
diğer fotolarda beyaz şu biblo fotolarını flaşhlı çekmek çok zordur.
onurdinho123
ilk fotonda beyaz çiçekte ve diğer çiçekte parlama oluşmuş ama fındık ve diğer son foton gerçekten başarılı
son eklediklerinde nazar boncuğuna odakta uzak kalmışsın çiçek makrosuda daha iyi olabilirdi._____________________________ -
K810i 6.5.2 alışıyorum yavaş yavaş

-
Konu aktif kalmalı birkac resim K 790 cam 6.6.1
Bir sabah gunes dogarken

Gunes artık dogmustur eve gitme zamani.İş cıkısı bir bitki toplulugu gorulur...

Macrolar devreye alınır ama biraz aceleyle cekilmişlerdir....

Gunduz cekimlerinde sorun yoktur ama az ısıklı ortamlar ve gece cekimlerinde farukkk arkadasının yardımına ihtiyac duymaktatır.Bu manuel cam driver olayı ona gore degildir.Geceleri foto isini askıya almıstır artık...._____________________________
-
asyacafe güzel fotolar 1-2 tanesinde biraz odak sorunu olmuş gibi ama acele edince öle oluyor
sanki benimkinde de olmuş

-
btrlp92
güzel gece fotoları ama daha iyilerini bekliyorum manuel ayar yap mesala iso 100 shuter 2 saniye titretmeden sabitle çek
asyacafe
genel anlamda güzel ama bazılarında denildiği gibi odak sorunu olmuş
k810 mu daha iyi yoksa k790 mı _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
k810 mu daha iyi yoksa k790 mı
fotoğraf kalitesi bakımından ikisi de aynı.Çeşitli cam driverlar atılarak daha da güzel fotolar elde etmek mümkün.İkisinin arasındaki tek fark ise K810 da 3g mevcut ve tabi ki görünüşü daha güzel
quote:
Orjinalden alıntı: btrlp92
quote:
Orjinalden alıntı: necrovirus
k810 mu daha iyi yoksa k790 mı
fotoğraf kalitesi bakımından ikisi de aynı.Çeşitli cam driverlar atılarak daha da güzel fotolar elde etmek mümkün.İkisinin arasındaki tek fark ise K810 da 3g mevcut ve tabi ki görünüşü daha güzel
saolasın
rica ederim
İlk çalışmam biraz iyi çıkmamış belkide

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı