Şimdi Ara

3.20iA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
10.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• iA demek daha üstün daha donanımlı demek daha artıları olur mesela en basiti deri koltuk sunroof falan yani full oluyo..
    bence 5 serisi ve 3 serisi alınırken İA tercih edilmeli...
  • İA automatic
  • quote:

Orijinalden alıntı: gHost.

iA demek daha üstün daha donanımlı demek daha artıları olur mesela en basiti deri koltuk sunroof falan yani full oluyo..

bunu yeni gördüm... malesef araştırmadan, kafadan sallaya sallaya takılıyoruz..

i düz vites, iA otomatik vites demektir... o senin dediğin (hatta dediğin deil ama ona yakın olanı) bir modelin yeni kasasına geçmeden önceki son partiyi "individual" adında özel seçeneklerle sunarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Orijinalden alıntı: gHost.

iA demek daha üstün daha donanımlı demek daha artıları olur mesela en basiti deri koltuk sunroof falan yani full oluyo..

bunu yeni gördüm... malesef araştırmadan, kafadan sallaya sallaya takılıyoruz..

i düz vites, iA otomatik vites demektir... o senin dediğin (hatta dediğin deil ama ona yakın olanı) bir modelin yeni kasasına geçmeden önceki son partiyi "individual" adında özel seçeneklerle sunarlar..

i benzinli demektir a da otomatik

• quote:

Orijinalden alıntı: GALATARSENAL

hadi yaa
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GALATARSENAL

hadi yaa

320i
    320d

arabaların arkasında gördüklerimiz bunlar değil mi? d dizel olduğuna göre i de muhtemelen enjektörlü benzin teknolojisinin yeni olduğu zamanlardan kalma
    wikipedia da da
    The "i" badging indicates that the car has a fuel injection engine (Petrol) which first appeared in the E21 & E30 models.
    şeklinde geçiyor. yani "i" nin manuel vitesle alakası yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 otomatik 1.3
    geçen yıl açıldı
    Megane 4 Joy 1.6
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben bunlardan bahsetmiyorum..

o yıllarda çıkan BMW'lerin arkasında i yazan manuel vitesti, iA yazan otomatik vitesti..

keza d yazan yine manuel, dA yazanları otomatikti..

şimdilerde o A harfini eklemiyorlar model tanıtım logolarına ama eski BMW'cilerin ağzında dolaşıp durur iA, dA diyerek...

ben burada benzinli, dizel olayını konuşmuyorum ki?! neyi anlatmaya çalışıyorsun sen?!?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 25 Mart 2010; 23:01:46 >
  • quote:

arkadaşım ben bunlardan bahsetmiyorum..

o yıllarda çıkan BMW'lerin arkasında i yazan manuel vitesti, iA yazan otomatik vitesti..

keza d yazan yine manuel, dA yazanları otomatikti..

şimdilerde o A harfini eklemiyorlar model tanıtım logolarına ama eski BMW'cilerin ağzında dolaşıp durur iA, dA diyerek...

ben burada benzinli, dizel olayını konuşmuyorum ki?! neyi anlatmaya çalışıyorsun sen?!?!

bu kadar abartmanıza gerek yok
    eski dönemde 320i ile 320iA arasında dediklerinize aynen katılıyorum ve karşı çıkmıyorum. ama günümüzde sokakta her gördüğü 320i yi manuel zannetmesin insanlar diye yazdım, benim derdim size bir şey anlatmaya çalışmak değil ilk defa bu jargonu gören birisini bu harflerin ne anlama geldiğini anlamasını sağlamak

• Netlik getirelim "iA" tam olarak ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Netlik getirelim "iA" tam olarak ne oluyor?

Injection-Automatic, yani enjeksiyonlu ve otomatik. Benzinli ve otomatik olduğunu belirtiyor, ama artık a takısı kullanılmıyor yeni BMW'lerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

quote:

Injection-Automatic, yani enjeksiyonlu ve otomatik. Benzinli ve otomatik olduğunu belirtiyor, ama artık a takısı kullanılmıyor yeni BMW'lerde.

Teşekkürler hocam sağlam bilgi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Rica ederim, M5 için bol şans.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim, M5 için bol şans.

Tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar net bilgi verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.