Şimdi Ara

3.1 Fw Unlock, Jailbreak Sorunsuz Geçiş Detaylı Anlatım - 2G IPHONE lar için... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
5.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vdemirci

uygulayan herkes sonuç yazsın lütfen...

evet arkadaşlar uygulayan var mı?

Qstah
  • eline sağlık.

açılış logosu orjinal mi? yoksa ananas mı?

ona göre yükleyeceğim.

Collega
  • Hep aynı soruya takıldık kaldık galiba..
    Windows'u çıktı mı?

tatugokhan
  • yukarıda arkadaşın verdigi 3linki indirdip, 1.lınke tıklayıp çıkardım. Cıkan dosyanın uzantısını .ipsw olarak değiştirip onayladım. Daha sonra telefonu recovery moda alarak(kapalıyken, home tusuna basılı tutarken parmagımızı kabloyu taktım)shift+restoreye basarak o dosyayı gösterdim.yukleme yaklasık 14dk surdu. daha sonra telde 3-4dk işlem sonrası tel kendiliginden acıldı.Sonra direk cydia ya girdim.ordan manege==>source===>add==>cıkan yere==>cydia.hackulo.us==>done==>hackuloya tıklayım appsyc 3.1 indirdim. telefonu yeniden başlattım(ısırılmıs elma gitmiş yerine ısırılmış ananas gelmiş).Sonra crackli oyunları attım.Ve çalıstı(2.2.1de olmayan ısınmalar var ama)

başka bir konuda yazmıstım. Linkler aynımı bilemem.bakmadım

metinTasci
  • quote:

Orijinalden alıntı: Collega

eline sağlık.

ona göre yükleyeceğim.

ısırılmıs ananas

metinTasci
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatugokhan

Hep aynı soruya takıldık kaldık galiba..
    Windows'u çıktı mı?

win xpde kurdum ben

metinTasci
  • Yükledim, gayet güzel çalıştı. Fakat burdaki linklerden değil direk .ipsw olarak indirdim ben.

Dipçik: Bende xp de kurdum.

.Yacan3.
  • uzantısı .ipa diilki .ipsw

metinTasci
  • evet ipsw miş. .ipa ya alışınca insan öle görüyo işte aha buda resmi

3.1 Fw Unlock, Jailbreak Sorunsuz Geçiş Detaylı Anlatım - 2G IPHONE lar için...

.Yacan3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

yukarıda arkadaşın verdigi 3linki indirdip, 1.lınke tıklayıp çıkardım. Cıkan dosyanın uzantısını .ipsw olarak değiştirip onayladım. Daha sonra telefonu recovery moda alarak(kapalıyken, home tusuna basılı tutarken parmagımızı kabloyu taktım)shift+restoreye basarak o dosyayı gösterdim.yukleme yaklasık 14dk surdu. daha sonra telde 3-4dk işlem sonrası tel kendiliginden acıldı.Sonra direk cydia ya girdim.ordan manege==>source===>add==>cıkan yere==>cydia.hackulo.us==>done==>hackuloya tıklayım appsyc 3.1 indirdim. telefonu yeniden başlattım(ısırılmıs elma gitmiş yerine ısırılmış ananas gelmiş).Sonra crackli oyunları attım.Ve çalıstı(2.2.1de olmayan ısınmalar var ama)

başka bir konuda yazmıstım. Linkler aynımı bilemem.bakmadım

linkler aynı falan değil, bu yazdıklarının bu konuyla hiç alakası yok, logo orjinal elma logosu,
    başka bi yerden aldığın linklerle ilgili yorumlarını niye buraya yazıp insanların kafasını karıştırıyorsun???

vdemirci

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Collega

eline sağlık.

ona göre yükleyeceğim.

ısırılmıs ananas

yahu bu linklerdekini indirip yüklemeden niye uyduruyosunuz ananas falan yok logo orjinal elma.....

vdemirci
  • sizde neden kocaman yazıyosunuz anlamadım....basta belirttim başka bir konuda yazmıstım. Linkler aynımı bilemem.bakmadım yazdım. illa sizin gibi koca koca mi yazıyım

metinTasci
  • quote:

sizde neden kocaman yazıyosunuz anlamadım....basta belirttim başka bir konuda yazmıstım. Linkler aynımı bilemem.bakmadım yazdım. illa sizin gibi koca koca mi yazıyım

"""LİNKLER AYNI BİLEMEM, BAKMADIM YAZDIM"""

İLK MESAJA BAKARSANIZ """BENİM UPLOADUM""" DİYORUM, İNSANLARA YARDIM ETMEK İÇİN UĞRAŞIP Bİ PAYLAŞIMDA BULUNUYORUZ BUNDAN Bİ KARIMIZ KAZANCIMIZ YOK, SİZİN DE İNSANLARIN KAFASINI KARIŞTIRMAYA HAKKINIZ YOK...
    KOCA KOCA YAZMAMIN SEBEBİ DE SİZİN KAFASINI KARIŞTIRDIĞINIZ İNSANLARIN DİKKATİNİ ÇEKMEK...

vdemirci
  • iyiki bi logo ısırılmıs ananas dedim.Bi Küfür etmediginiz kaldı

metinTasci
  • bi daha ananas dersem iki olsun..millet diyo da noluyo nerdeyse adamı taşa tutacaklar yok arkadaş demem bi daha ne işim var ananasla

fatlower
  • Bi türlü duvarkağıdını değiştiremedim ama, bi yardımcı olurmusunuz? Ayarlardan Duvarkağıdına basıyorum ordan seçiyorum yapmıyor. Direk fotolardan ayarla diyorum gene yapmıyo. Bu 3.1 e yavaş yavaş gıcık kapmaya başladım. Bi yardım edermisiniz?

.Yacan3.
  • linkler hata verdi hocam

1.1.1iphoneumvar
  • sanırsam dularım tuttu

metinTasci
  • 3gs için yok mu?

bilgehankalkan
  • rapid hata veriyor. linkleri duzeltin lutfen.

madxyloid
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.