Şimdi Ara

3.1.2 restore sorunu telefon açılmıyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurtdışından almış olduğum 3gs'imin ayarlarını sıfırladıktan sonra açılmadı.şu anda 3.1.2 versiyona restore etmeye çalıştığımda hata veriyor.host dosyasına ip yazarak bunu geçmeye çalıştığımda da olmadı.acaba bu adımı atlayarak 3.1.2'ye restore etmenin başka bir yolu yokmudur.çünkü 3.1.3 e yüklersem mecburen ipod modunda kullanıcam.yardımlarınızı bekliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: sari_lacivert1907

selamlar arkadaşlar

yurtdışından almış olduğum 3gs'imin ayarlarını sıfırladıktan sonra açılmadı.şu anda 3.1.2 versiyona restore etmeye çalıştığımda hata veriyor.host dosyasına ip yazarak bunu geçmeye çalıştığımda da olmadı.acaba bu adımı atlayarak 3.1.2'ye restore etmenin başka bir yolu yokmudur.çünkü 3.1.3 e yüklersem mecburen ipod modunda kullanıcam.yardımlarınızı bekliyorum..

arkadaşım maalesef forumda okuduklarıma göre 3.1.2 versiyonuna restore etmeye çalışırsan mutlaka 3.1.3 versiyona yükseltiyor.Çaresi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

quote:

Orijinalden alıntı: sari_lacivert1907

selamlar arkadaşlar

arkadaşım maalesef forumda okuduklarıma göre 3.1.2 versiyonuna restore etmeye çalışırsan mutlaka 3.1.3 versiyona yükseltiyor.Çaresi yok

Arkadaşın dediği gibi çaresi yok 3.1.3'ü otomatikmen yükler itunes ve 3.1.3'ün JB çıkmadı bekliycen mecburi 3.1.3 ile devam edicen...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.4 wifi sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.