Şimdi Ara

2yıllık ilişki (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 2RooLdegilim

quote:

Orijinalden alıntı: Bcoskun96

Gerçekten seviyosan. Başka birinin elini tutacağını, başkasına sarılacağını düşündün mü hiç?

Düşünmedim düşünmekde istemiyorum ilişkimde ilişkiyi tutan alttan alan fazla seven bendim cok taviz verdim kendimden benim ayrılmam imkansız gibi bişeydi ama o kadar sogudum ki ondan davranışlarından..

11 aylık ilişkimin gidişatını özetledin :( Sanırım sonumuz böyle olcak. Tek fark aynı şehirdeyiz. Hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2RooLdegilim

quote:

Gerçekten seviyosan. Başka birinin elini tutacağını, başkasına sarılacağını düşündün mü hiç?

Düşünmedim düşünmekde istemiyorum ilişkimde ilişkiyi tutan alttan alan fazla seven bendim cok taviz verdim kendimden benim ayrılmam imkansız gibi bişeydi ama o kadar sogudum ki ondan davranışlarından..

11 aylık ilişkimin gidişatını özetledin :( Sanırım sonumuz böyle olcak. Tek fark aynı şehirdeyiz. Hayırlısı

Biz zıt kutuptuk oluru yoksa bırak kardeşim olmuyosa olmuyoduk sonra çok üzülürsün benden sölemesi oluru varsa sorunu hallet birbirinizin degerini bilin..

• 2RooLdegilim 2 kullanıcısına yanıt
    Nasıl diyim. Mantığıma olmuyo %50 %50 ama duygularıma %100 oluyo. İkilemdeyim. Onla da olmuyo onsuzda olmuyo sorunsalının içindeyim

• Ne sürdün la öyle
  • kardeşim senin aklına girmek istemem tabi ama onsuz olmuyo diye bişi yok zamanı geldiginde görürsün kendinde..
    İllaki öyle. Ama insan kalbine söz geçiremiyo sanki olmazmış gibi geliyo

• İnsanoğlunun acı çekesi geliyor arada..
  • akışına bırak en azından çok baglanmamaya çalış..
    Haklısınız hocam. Zaman herşeyin göstergesi. Herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım

• Aynen hayırlısı neyse o olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.