Şimdi Ara

2x WD Caviar Black 500GB RAID 0 Testleri | 56K warning -FU.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @t3, sonuçlarını paylaştığın için teşekkürler samsung f3ler gerçekten sıralı okumada başarılı, büyük dosyalarla uğraşanlar için en iyi çözüm bence.. 107 gb short stroke koyarsan daha doğru olur.. ayrıca alacaklar tek teste bakıp tercih yaparlarsa kendileri için mantıklı olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 29 Haziran 2010; 17:04:26 >

dediğin testi yeniledim, ve oldukça mantıksız bir sonuç çıktı karşıma iso ve oyun performansı artmış ama program performansı azalmış k... g..... rahvan gitsin modundayım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man From Atlantis

eyvallah şahin hocam.. valla hddlerin tekli sonuçları da yer alıyor konuda, zaten tekli ortalamaları 70mblarda o yüzden 200lere vurmasını beklemiyordum.. benim asıl ilgimi çeken erişim sürelerinin düşüklüğü, bu konuda gerçekten çok başarılı.. erişim süresinin aktarım hızından daha önemli olduğunu düşünüyorum, günlük kullanımda ve oyunlarda..

Eğer diskleri bölümlendirmeden test yapsaydınız %100'ün üzerinde performans alamazdınız. Raid diski 107 gb böldüğünüz için daha iyi performans almışsınız.. İmzamdaki konu ilginizi çekebilir..
    Ryzen 5 3600 - MSI B450 TOMAHAWK MAX - Corsair Vengeance 16GB 3200CL16 @3600CL18 - Sapphire RX590 - Adata XPG Gammix nVme - Samsung Evo 860 SSD - Cooler Master Haf 912 - Arctic Freezer Esports Duo Cpu Cooler - BeQuite PureWings X4 -

Donanım Haber Bilgisayar Mühendisleri Odası

• evet aLPaSLaN07 haklısın, o postu attıktan sonra ''short stroke'' zımbırtısını görmüştüm yabancı forumlarda.. ne melem birşey olduğunu okumuştum.. benim ki tamamen şans işi oldu gerçi.. güzel inceleme yapmışsınız, teşekkürler
  • bugün ilk raid 0 hatamı aldım.. işlemciyi overclock ediyordum 4.6 ghz denemeye çalışırken windows ekranında hddlerden birinden fiçuuv fiçiuuv diye sesler geliyordu, sanki disk hızlanmaya çalışıyor ama en son hıza yükselemiyorda 0 devire dönüyordu tekrar neyse restart attıktan sonra ocyi kaldırdım, ama raid biosunda disklerden biri fail veriyordu.. disklerden birinin sata kablosunu söktüm sistemi açtım, sonra aynı işlemi diğer disk için de yaptım.. en sonunda ikisinin de kabloları tekrar taktım.. yine fail veriyordu disklerden birisi ama en azından bu sefer windows repair çalışmaya başladı.. bi 5 dk tamir işlemleri sürdü sonra sistem geri geldi.. neyseki tüm sistem uçmadan herşey düzeldi, gerçi önemli olan herşey yedekli ama kim uğraşacak şimdi yeni win kurmakla bi ton program yüklemekle..bu aradan geçen 6 ayda yüzlerce mavi ekran, sistem çakılması, elektrik kesintisi yaşamama rağmen ilk defa karşılaştım böyle bir şeyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man From Atlantis -- 13 Ocak 2011; 21:00:50 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.