Şimdi Ara

2v2-3v3 takım kurgusu&yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar PvP takımlarınız ve karşınıza çıkan takımlar, hangilerinde zorlanırsınız vb. bilgilerinizi paylaşarak forumdaki bir çok oyuncuya yardımcı olabilirsiniz.
    Bu başlık altında yorumlarınızı bekliyorum şimdidien herkese teşekkür ederim.

• pecten once dk-warr
    Simdi feral-feral ve resto druidli herhangi bir takim zorlaniyorum

Benim oynadigim takimlatsa 2v2 de enh shaman-warr. Cc iyi bu takimda ben herhangi birini ccliyorum kalani direk nukeluyoruz guzel oluyor. Gerci ratingimiz daha 1k ilerde ne olur bilmem
    3v3 de warr enh shaman rdruid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tormintor -- 15 Temmuz 2011; 13:30:06 >
  • Resto shaman - feral druid - hunter

baya sağlam oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Resto shaman - feral druid - hunter

baya sağlam oluyo

Hunter kendini koruyabiliyorsa güzel nuke yapıyor o sebeple ilk nukelenen class hunter oluyor bu tarz setuplarda.
  • Bol CC ve brust takımlar:

priest-feral-mage
    priest-rogue-mage
    r.sham-lock-mage
    rog-lock-r.shaman
  • resto shaman-affli warlock ile 2v2 yapıyordum 9. sezonda.Karşımıza bi kere Retri pala- enha shaman gelmişti. Adamlar bildiğin bodoslama daldılar warlock arkadaşıma.Healliyorum ama deli gibi damage yiyor.Arkadaş fear atıyor, ben hex atıyorum... ikisinde de cure var, bi işe yaramıyor.Ayrıca ikiside kendilerini healliyebiliyorlar.Adamlar 10dk dövmüştü arkadaşı, sonunda manam bitti, kazandılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

quote:

Orijinalden alıntı: `Gonzalez´

Resto shaman - feral druid - hunter

baya sağlam oluyo

Hunter kendini koruyabiliyorsa güzel nuke yapıyor o sebeple ilk nukelenen class hunter oluyor bu tarz setuplarda.

shaman heallıycak illa ki , bu setup kolay kolay yatmıyo . feral druid o kadar op ki şu anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzun zamandır shaman oynuyorum, hatrı sayılır bi zamandır da resto olarak giriyorum arenaya. Birkaç specle yaşadığım deneyimleri aktarayım. En güzel oyunları rogue-shaman takımıyla aldık ki normalde oynaması zor bi kurgu, rog ile pri her zaman daha iyidir ama biz böyle denedik ve hatrı sayılır başarı elde ettik. Bu şekilde aşırı zorlandığımız tek takım rog-pri ekibi oldu zaten, bunun dışında karşı tarafta bir warrior olması her daim problem yaratıyor, zira mage ve warrior hariç üstünüzde heal reduce effect kalmıyor(bkz cleansing totem), haliyle warriora karşı healınız dayansa dahi mananız eninde sonunda bitiyor.

Bunun dışında shaman-warrior kurgusuyla girdiğim oldu, eğer kendinizi korumayı iyi beceriyorsanız bu kurguyla da çok iş yaparsınız. Ama karşınıza lock-elem shaman ya da balance druid gibi specler geldiğinde katliama uğruyorsunuz :)

Shaman-lock ikilisiyle girdim bir dönem de, eğer lock seduce kavramını iyi kullanabiliyorsa bu takımla da hatrı sayılır iş yapıyorsunuz.

Shaman-dk ikilisinin iyi iş yapabileceğini düşünmüştüm ama birkaç kere denediğimde sonuç hüsran oldu, sebebi gear olabilir elbette, yaptığım her maçı bizden yüksek gearlı takımlarla yaptık.

Karşılaştığım güçlü rakipler:

Warrior-feral druid

Balance druid-elem sham, elem sham-lock

rog-priest

Aklıma gelmeyen varsa affola. Son olarak görüşüm ise priestin healda kullanabilen için en iyi spec olduğudur. Lockta zorlanabilirsiniz, shamanın tremor totemi(fear,seduce etkilerini 3 saniyede 1 siler) hariç diğer heal specler için ciddi bir tehdittir. Priestin yanına da gidecek iyi bir combat(mage gibi speclere gider yapamazsınız) ya da assasination(ironik ama shamana karşı zorlanırsınız) rog gayet tatlı bir takım olur, iki oyuncu da üstüne düşeni yaparsa şayet.

• Bir de unuttuğum detay, resto shaman-hunter takımı tam bir hüsrandı. Karşı tarafın healını kesmekte rog,lock,warrior kadar başarılı değil hunter.
  • karşılaştıgım en pis 2v2 takımlar;

warrior- resto shammy, resto dudu
    dk - resto shammy, resto dudu
    rogue - loly pala, resto shammy

3v3 te

dk, warrior + healerlı takımlar sakat
    mage + Spri + resto dudu sakat
    feral + shammy + hunter sakat

kısa ca oynamasını bilen adamlar varsa sakat :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.