Şimdi Ara

2si1:Yeni Haber ve Teknoloji Programı 1. Bölüm! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
25.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok güzel olmuş . Fakat korsan oyun ve torrentin biteceğini hiç sanmam.
  • çok dolu bir program olmuş, elinize sağlık. Hazır malzeme de bolken güzel bir zamanlama olmuş.

Acizane tavsiyem, madem bi taraf DH, bi taraf BSC; o zaman sol tarafı sarıya, sağ tarafı da maviye yani sitelerin renklerine boyayın ve bi tarafa DH nin logosunu, dğer tarafa da BSC nin logosunu koyun.
  • çok güzel olmuş ellerinize sağlık

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Programın girişi çok iyi olmuş tebrikler

• 1e1 habere nooldu 2 si bire dönmüş erdinç iyikulu shotladınızmı nooldu askeremi gitti gidecekmiydi unuttum kafam karşıştı hiç gözükmüo artık o
  • Ooooo.. Süper program farklı formatla geri döndü. Bitmez umarım. :-)

• Yalnız Big Picture'la ilgili yanlış açıklama var. Big picture bildiğiniz steam bilgisayarda çalışıyor ama gamepadle kullanıyorsanız ya da bilgisayarı tvye bağlıyorsanız daha rahat kullananın diye bir arayüz geliştirilmiş. Ben betasını kullandım şahsen pcde

• Sevdim devamı gelsin
  • Harika bir program olmuş. Ne zamandır bekliyorduk.

• Sn. Speed Step yanlış anlamayın ama bir konuda eleştireceğim sizi. Karşınızdaki adam kim bilmiyorum ama sonuçta yaptığını bir tatil programı değil. O bermuda şort ile programa çıkmış siz ise son derece rahat hatta biraz edep sınırlarını aşan bir pozisyonda oturmuşsunuz. Sonuçta izleyiciye karşı bazı sorumluluklarınız olmalı bence.

Belki de sadece ben rahatsız oldum, belki de abartıyorum ama daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

1e1 habere nooldu 2 si bire dönmüş erdinç iyikulu shotladınızmı nooldu askeremi gitti gidecekmiydi unuttum kafam karşıştı hiç gözükmüo artık o

erdinç abi ayrıldı riot gameste

• çok güzel olmuş izletiyor program kendini.özellikle sonu çok iyiydi

• Format iyi,içerik iyi fakat mekan iyi değil.Klasik masınızda çekseydiniz keşke.

• Office 2003 forever. 2013 de neymiş. En güzel arayüz 2003de
  • Elinize sağlık 4 aylık komadan çıkmış gibi hissettim kendimi devamını 4 gözle bekliyorum =D

• Konsept çok güzel ama Erdinç İyikul bir stardı. Kimse kusura bakmasın ama onsuz bu işin eskisi kadar tadı yok.
  • Beyler herkese kolay gelsin bayadır dikkatimi çekiyor Erdinç İyikul nereler de ?
  • Şu vidyoları izleyeceğimiz bi şekilde yapsanız ne olur sanki herkeste s3 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence güzel bir tasarım olmuş.Daha dikkat çekici.
  • güzel olmuş teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.