Bildirim
2si1 'Yasaksız' Teknoloji ve Oyun Programı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İzlemeye başlayalım. :)
-
o ne çabuk iyiymiş
-
3. Yorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 10 Nisan 2015; 21:08:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
BAkalım nasıl
-
izleyemedim izleyemedim açılmadı :D
-
Açılmıyor :(
-
yerimizi alalım
-
Talha nasıl hasta şimdi canlı yayında forest kasıyor
-
20 dk oldu hala açılmadı neyse imd sağ olsun 1 dk sonra hdd de
-
2si1'de bsc üzerinden yorum atınca yorumunuz başarıyla gönderdi dese de gitmiyor. _____________________________ -
11. yorum
-
ram miktarlarını unutmayın !!! ps4 te 8 gb ram var ekran kartı ve sistem ortak kullanıyo .. pc de 8 gb ram + gpu ram var .. .buna dikkat edin !!!!!!!
-
İzleyelim bakalım
-
cekim yapan videonuz arizali galiba ,mesut bey bulanik cikmis video da
-
arkadaş r leri söyleyemiyor hazır ingiliz aksanı :D
-
O kurşun durduran jel şaşırılacak bir şey değil, mısır nişastası da kurşunu durdurabiliyor muhallebinin kurşunu durduğunu ng de bir belgeselde izlemiştim belki youtube da bulabilirsiniz. Bu maddelere direnç altında katılaşan sıvı gibi bir isim veriliyordu fakat tam hatırlamıyorum.
Buna ek olarak ben ta 2010 da kurşun geçirmeyen jelin haberini bir dergide okumuştum fakat öylece kaldı daha da haberini görmedim, kolayca yaygınlaşamıyorlar._____________________________ "I've always believed that the world is what we make of it." -
Bu program biraz karisik olmus sanki keyif alamadim ilkdefa ...
-
İyidir iyidir Alkan baba da iyidir. Sohbeti sarıyor.
-
Youtube da reklam var mıydı. AdBlocker kullandığım için haberim yok. :)))
Benzer içerikler
- instagram arayüzü değiştirme
- vpn ne işe yarar
- whatsapp geri yükleme
- discord benzeri uygulamalar
- apk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler