Şimdi Ara

2si1 'Talibi çok olan' Teknoloji ve Oyun programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cahilliği size yakıştımadım, türk telekom 15-20 yıllığına yüzde 51'i satıldı yani şuan tt hala bizim malımızdır.

• mesut abi size bir önerim var yeni çıkan pc oyunların ilk deneyimizi bizimle video olarak paylaşabilirsiniz.

• mesut'la talha arkadaşı dekorla uyum içinde gördüm:) duvar boyasını ve daha renkli koltuk kullanırsanız iyi olur.

• türk telekom satılmadı %65 i 15 yıllığına özelleştirildi. Danıştay satışı ptal etti diye hatırlıyorum.

• Mesut hocam çok merak ediyorum şu dizüstü bilgisayarınız hiç düştümü acaba. Yani her programı izlemeye başladığımda orda durması gözüme çok batıyor. Benim yüzümden düşecek düşersede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut abi abd ordusunu o kadar güzel açıkladın ki, biran orduya katılasım geldi.
  • hd olartak download etmek en iyisi.. IDM ile..
  • mesut bey o laptop yere düştümü hiç düşecekmiş gibide

• Çok iyi olur şu video sunucu işi bağlatım 20mbps han hiç olmadı 720P olsun

Whatsapp 19 milyar satılşmış

Bimi kos koca Türk telekom 21 yılığına kaç TL giti araplara

Şimdi türk telekom 21 yılığına kiralandı da kiralarınken ki amaç tekeli ortadan kaldırmaktı gel gör ki tekel olan firmayı kiralarsan gene tekel olur sabit

ücretler 13TL sonra 14 en sonuda da 15TL dayandı hala rekabetinin önünü tıkamakta 4G gelsin de altyapı için fiber lazım öyle VDSL2 den halice bağlatılarlar

mileti kandırmasınlar sınırsız bağlatı versinler upload versinler vs vs

http://www.telkoder.org.tr/files/1-press/2014/Capital_2014_02_03_01.htm

Yıllar karşmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekno moomce -- 22 Şubat 2014; 16:57:22 >

• savaş mı var bu kadar askeri haberleri yayınlıyosunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Çok iyi olur şu video sunucu işi bağlatım 20mbps han hiç olmadı 720P olsun

Whatsapp 19 milyar satılşmış

Bimi kos koca Türk telekom 15 yılığına kaç TL giti araplara

Şimdi türk telekom 15 yılığına kiralandı da kiralarınken ki amaç tekeli ortadan kaldırmaktı gel gör ki tekel olan firmayı kiralarsan gene tekel olur sabit

ücretler 13TL sonra 14 en sonuda da 15TL dayandı hala rekabetinin önünü tıkamakta 4G gelsin de altyapı için fiber lazım öyle VDSL2 den halice bağlatılarlar

mileti kandırmasınlar sınırsız bağlatı versinler upload versinler vs vs

http://www.telkoder.org.tr/files/1-press/2014/Capital_2014_02_03_01.htm

sen yine iyimersin
    Türk Telekom ile Ulaştırma Bakanlığı arasında 28 Şubat 2001'de imzalanan 25 yıllık görev sözleşmesi, şirketin kamudan özel kesime geçmesi nedeniyle imtiyaz sözleşmesine dönüştürülmüştü. Sözleşmesi süresi 28 Şubat 2026'da sona erecek.

http://www.telepati.com.tr/aralik05/konu2.htm

21 yıllığına daha da var :D

• O kadar varmıymış yüzyılın kazığı bize

ama siyasete girer değilmi sayın unakıtan ve de sayın binali yıldırm

Hni şu bulut bilişimlle dalğa ğeçen bakan of of
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    yine internet sansürü bahsedilmiş, sitenizde bir önceki videoya yönelik şöyle bir soru sormuştum:http://www.mesutcevik.com/sorucevap2/5776/sans%C3%BCrs%C3%BCz-internet-mi
  • Tekno moomce

sadece tekeli ortadan kaldırmak gibi bir amaç uğruna özelleştirmeler yapılmıyor hoca .50 tane nedeni...tabi bizde sırf muhalefet etmek için muhafelet etme huyu oldugu için yapılanların sadece olumsuz yönlerine bakıyoruz..ve özelleştirme yapan tek ülke degılız bundan 20 sene önce ingiltere de bu yolla büyümüştür....

ülkeye yararı olduğu gibi zararı da var.. temel sorunları ortadak kaldırdıgı gibi yan etkilerini beraberinde getirir ...ayrıca uluslarası güçlerin ülkeler üzerindeki bir oyunu da olabilir özelleştirmeler ... fakat devlet bunun farkında oldugu Müddetçe (ki ben birçok kez yöneticilerden dinledim tehlikelere karşı denetim üst düzeyde oldugunu açık açık dile getirişlerdir)...denetleme kurumları ve istihbarat teşkilatı iyi çalıştıgı sürece özelleştirmelerin sana getireceği büyük problemler bertaraf edilir sadece sana yararıyla kalır sözleşme tarihi bittiğinde tıpış tıpış evine dönerler...ve zaten birkaç sene önceki tekel gücü bugunlerde yok cok kısa sürede de ttnet belasını bulacaktır diye düşünyorum...

• Videolara HD seçeneği eklemeyin herkes rahat etsin, HD izletemiyorsanız bu kadar hit alan siteyi terk edin yada sizin yaptığınız gibi kolaya bırakalım biz gelmeyelim yılladır aynı şeyler yazıp duruyorsunuz "Server alacağız" alın bir zahmet, ona yok buna yok laf çok

Bu yeni internet yasasında herhangi bir site HD seçeneği ekleyip taahhüt ettiğini video'yu HD izletemiyorsa bir yaptırım yokmu yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 22 Şubat 2014; 17:18:44 >
  • bloodTime kullanıcısına yanıt
    Tama sende haklısın

da olan oldu ama gerçekleri görün görün
  • Çin hükümeti diye dışardan fikri olmadan bakanlar heralde oranın böyle birbirine sımsıkı kenetlenmiş, herkesin ulu bi amaç için çabaladığı yükselme uğruna her tür fedakarlığın yapıldığı bi ortam sanıyor sanırım.

Çin hükümeti destekli denilen şeyler de buna dahil, hükümet bunları korumak için her tür şeyi göz alıyor diye bakılıyor sanırm. ulusal bilimler akademisinden tut dolaylı şekilde finanse edilenlere kadar 40 tür dümen var orda. Rüşvetinden tut adam kayırmaya, ikili ilişkilerden tut (yine rüşvete) biraz daha büyük gruplarla olan ilişkiye (yine rüşvet, veya onların daha üstteki adamlarının seni kışkışlamasına kadar) kadar uzattıkça uzatırsın Çin'de ne ararsan ne var haddi hesabı yok.

Via'nın olayında, "Çin hükümeti artık arkasında Intel kim oluyormuş" tarzında görüş ortaya atmaya çalışırken, araklamacı teknolojicilik oynamak adına ellerinde dünyanın fırsatı varken gidemedikleri ilerleyemedikleri yolları da umarım göz önünde bulunduruyorsunuzdur. Tek yol tek çare x86 değil. x86 dediğiniz şey için bütün bi ülke birbirine kenetlenip herkese karşı duracak, onun dışında varolan her tür şeyde yine bildik saçma sapan eski usül devam edecekler. Çok aşırı hayalcisiniz. Hükümet diye uzaktan tek bi bütün olarak gördüğünüz şeyin arkasında olduğu tonla ama tonla tonla proje var. Bunların içinde, sırf fon alabilmek için acayip acayip 3kaatlar döner işe yaramayacak projeleri ak göstermeye çalışanlar var tonla, dünyanın parasını yedirmeye çalışanlar da var, senin başarılı olmaman için gruplar da var neler var neler.

• Soruyorum size bu adamlar videolarını youtube'a yüklese nereden gelir kazanacaklar?Sadece reklamlarla mı?Arkadaşlar ne zamandır yazılan yorumları okuyorum hep aynı şeyleri söylüyorsunuz.Aksaklıklar yaşanabilir adamlar halledecekler.Madem bu kadar ağır ve saçma eleştiriler yapacaksınız donanimhaberde ne işiniz var?Adamı geçenki programdan sonra hükümet yanlısı yaptınız bin ton laf attınız ayıptır.Bakıyorum eksisozlukte orda burda ileri geri yazılar yazılmış.Mesut Çevik kendini beğenmiş bir insanmış teknoloji adına hiçbirşey bilmezmiş işte Exper reklamında oynamış.Saçma sapan işler.Exper reklamında oynamış tamam.Siz bu adamın Exper kullanmadığını bilmiyorsunuz sanki.Boşu boşuna ortamı geriyorsunuz.Adamlar işlerini son derece iyi yapıyorlar.Beğenmediğiniz Donanimhaber olmasa Türkiyede bu işi yapan bu kadar kapsamlı bir forum olacakmıydı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bloodTime

Tekno moomce

sadece tekeli ortadan kaldırmak gibi bir amaç uğruna özelleştirmeler yapılmıyor hoca .50 tane nedeni...tabi bizde sırf muhalefet etmek için muhafelet etme huyu oldugu için yapılanların sadece olumsuz yönlerine bakıyoruz..ve özelleştirme yapan tek ülke degılız bundan 20 sene önce ingiltere de bu yolla büyümüştür....

ülkeye yararı olduğu gibi zararı da var.. temel sorunları ortadak kaldırdıgı gibi yan etkilerini beraberinde getirir ...ayrıca uluslarası güçlerin ülkeler üzerindeki bir oyunu da olabilir özelleştirmeler ... fakat devlet bunun farkında oldugu Müddetçe (ki ben birçok kez yöneticilerden dinledim tehlikelere karşı denetim üst düzeyde oldugunu açık açık dile getirişlerdir)...denetleme kurumları ve istihbarat teşkilatı iyi çalıştıgı sürece özelleştirmelerin sana getireceği büyük problemler bertaraf edilir sadece sana yararıyla kalır sözleşme tarihi bittiğinde tıpış tıpış evine dönerler...ve zaten birkaç sene önceki tekel gücü bugunlerde yok cok kısa sürede de ttnet belasını bulacaktır diye düşünyorum...

hizmet sektörünü özelleştirmemeleri gerek ama ticari sektörü özelliştirirseler ona birşey diyemem

telekom özelleşti bu devirde telefon almak için tam 9 ay bekledim. (trabzon merkez)
    tedaş özelleşti çetaş oldu 1.5 yıldan beri hizmet bekliyorum gelmedi en son ankara daki kamu denetçiliğine şikayet ettim çetaştan 2014 yılı içerisinde hizmet getireceklerine dair bildiri gönderdiler. Dilekçelerime yasal zorunluluk var tabi cevap vermeleri için onuda yapmadılar.

kısacası hizmet sektörünü bu ülkede özelleştirmek çok yanlış devleti ve halkı kandırıyorlar; gelişmiş ülkelerde zaten bu tip hizmetsizlik görmek imkansız cezaları yüzünden. Bizde afrika ülkesi gibi özelleştir at yükü yaptılar devlet kontrol etmiyor bırakmış gitmiş.

• Ne kadar çok aratan varmış :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.