Şimdi Ara

2si1 'Talibi çok olan' Teknoloji ve Oyun programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
2.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine güzel bir program olmuş. Seyrine doyamadık, teşekkürler.

• Birisi bi laf söylüyor bütün forum sonra onu tartışıyor. Kardeşim yapılan işin kalitesine bakın bırakın artık Hd izlicem yok full hd izlicem. Adamlar dedi işte yakında düzeltilecek bu sorun diye.

• Yorumlar içler acısı teknoloji dışında ne ararsan var.
    %90'ını önyargılı ve boş yorumlar.
    Şu an telefonun 3g sinden bağlanıyorum.Haliyle izleyemiyorum.
    Çoğu Anne-Babası nın parasıyla alınmış pc ile izleyince böyle yorumlar normal.
    Kişisel Kısır Çekişme yeri değil burası.
    Bir Editöre övgü yazarsın oradan kendini bilmeyen bir (veled) çıkar (yalaka yazar)
    Boş teneke bile tıngırdarken bir işe yarıyor boş beyin hiçbir işe yaramaz.
    Şu reklam kazancı artarmı azalırmı endişesi olmayacak cahilce yorum yazanları atacaksın siteden öğrenmek isteyenlere mani
    olamasınlar.
    DÜNYANIN EN ZOR İŞİ CAHİLLERLE UĞRAŞMAKTIR.
  • programın içinde sanki titanfall incelemesi yapılmış gibi olmuş
    bir de mesut çevik abi artık samimiyetini kaybediyorsun abi bence çünkü sabrını zorluyorlar ve sende zorlamaya gelemiyorsun tabi insanız yani seni her yerde takip etmeye başladığım da bunu gördüm yanlış anlama bu benim sadece şahsi fikrim...

• quote:

Orijinalden alıntı: osooso148

Merhaba Mesut Bey,

Savaş teknolojilerine gösterdiğiniz ilgiyi anlayabiliyorum. Biliyorum ki günümüzde hayatimizi kolaylaştıran bir çok teknolojik gelişmenin temelinde askeri projeler var. Sonuç her ne olursa olsun, askeri yatirimlar masumane sebeplerle yapılmıyor. Gençlerin ilgiyle takip ettiği bir yayın da övgüyle bahsedilen objelerin silahlar olmasi ve bunu tabiri tam yerinde olacak " ballandıra ballandıra" anlatmanız bence sizlerin adına büyük bir talihsizlik olmuş.

Yayınlarınızı ve sitenizi yıllardır ilgiyle takip eden bir kullanici olarak nacizane bir kaç eleştirim olacak;

* Donanimhaber.com kendisini vareden özellikle pc donanimlarina yönelik içeriğini günden güne yitirmektedir. Kaygı ile takibim sürmektedir.

* Yaşadığımız dönemin en hızlı gelisen teknolojileri olan mobil cihazlar ve aksesuarlari tarafinda ilginiz bizleri mutlu etse de, bu hizla degisen ve gelisen mobil teknolojilerin yaninda donanimhaberin yayin kalitesi icerik anlaminda oldukca zayiflamaktadir. Soylentilere, dedikodulara, sizinti oldugu idda edilen dokumanlara dayandirilan onlarca haber ile kirlenen degerli sayfalar artmaya devam ediyor...

* Son olarak da video yayinlarinizda artan icerik bizleri mutlu ederken, yasanan kucuk talihsizliklerden yakinan onlarca kullaniciniz var. Benimse deginmek istedigim konu biraz daha farkli, video icerik olarak paylasimlarinizin bazilari artik incelemeyi degil degerlendirmeyi on plana almaya basladi. Objektif goruslerinize duydugumuz inanci sizler bize saglarken urunleri inceleyerek yorum belirtirdiniz. Dunyanin her yerinde kongrelere lansmanlara katilip bir cok konuda yerinden haber yaparken siZleri elbette takdir ediyoruz. Bu kadar sevilen editorleriniz sanki eskisi kadar samimi degil ve nacizane fikrim olarak ekliyorum heyecaninizi yitirmis gibisiniz. ( belkide artik sizleri heyecanlandiracak teknolojik gelismeler olmuyordum bunu bilemem)

Saygilarimla...

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Satış sürecini bir araştırırsanız zaten alanların parayı taksit taksit ödediğini görürsünüz. Toplu para filan yok varsa da toplam bedelin çok aşağısında.

Sizin bu düz mantığınız ile 21 yılda 21 milyar dolar kazanmaktansa günü 6 milyar dolar ile kurtarmak daha iyi oluyor ki bence değil.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

+ 1000000000

tam ben cevap yazmaya niyetlenmiştim ki; aşağı doğru inerken mesut bey zaten gerekli açıklamayı yapmış.

iyi de açıklamış.

ben de eklemede bulunayım.T.T satıldığında banka hesaplarındaki paralar ve alacaklarıda ,ayrıca arsaları da satın alan firmaya geçmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CommandPrompt

Mesut bey merhaba,

Yaptığınız açıklamayı talihsiz buluyorum maalesef... Neden neredeyse her program veya yorumlarında bir yarış içine girmek durumundasınız ? Gerek kendi editörlerinizle (Ersin bey) gerek okurlarla "yarış" a girmiş durumdasınız... Kaldı ki sizinle aynı sektörden olan başka bir yayına "emek yok" demeye getirmeniz, iki yayınıda severek takip eden biri olarak beni üzdü... Size Teknoseyir'i örnek alın diyen seyirciniz, "kaliteden" bahsediyor. Niye YouTube'a koymuyorsunuz demiyor. Eminim ki oda neden videoların burada yayınlandığını biliyor ve reklamları anlayış ile karşılıyordur. Bahsettiğimiz yayın, kaliteli yayın yapamıyorsa YouTubedan yapıyor, seyircinizin bahsettiği şey bu mantalite... 1 hafta ki programınızda DH'ye prestij kaybettirmeyi,diğer hafta kazandırmayı başarıyorsunuz(benim açımdan), bence ilki artık olmamalı. DH'nin altyapısının gelişmesini, daha da iyi yerlere gelmesi isterim, bence sadece açıklama yapmak size yakışan olacaktı, yaptığınız talihsiz açıklama "taraf" yaratma üzerine gibi bir izlenim veriyor. Bu yaratacağınız "taraf" belki kendi "fanlarınızın" içinde, sizinde çok güzel açıkladığınız, sitenin can damarlarından olan reklamları engellemek için çeşitli eklentiler kullanan insanlarda var. Ben iki yayınıda severek takip eden biri olarak 1 hafta ara ile her cuma günü gerilimli yada her hafta birilerini küçük görmeye çalıştığınız (önce Ersin bey,şimdi TS) bir yayın görmek istemem. Siz yayınınıza devam edersiniz ancak ben sevdiğim bir siteden, bu tarz bakış açıları için uzaklaşmak istemem. Bunlar benim şahsi fikirlerimdir,umarım (açık olmadığınızı yer yer göstersenizde) yapıcı eleştiriye açıksınızdır.

Teşekkürler.

imzamı atarım.

• Türk Telekom'un %30'u halen devletin. Yani devlet Türk Telekom'dan hala kar ediyor. O yüzden yasalar Türk Telekom'dan yana çıkabiliyor. Ve o satış rakamı da Türk Telekom'un %55'inin satışı. Ve sanırım geçici bir süreliğine devir, yani kalıcı bir satış değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

Türk Telekom'un %30'u halen devletin. Yani devlet Türk Telekom'dan hala kar ediyor. O yüzden yasalar Türk Telekom'dan yana çıkabiliyor. Ve o satış rakamı da Türk Telekom'un %55'inin satışı. Ve sanırım geçici bir süreliğine devir, yani kalıcı bir satış değil.

Aynen bizim hukuk hocasıda söylemisti bunu 50 yıllığına mı ne kiralamışlar telekomu.Tamamen satmak gibi bir durum yok ha ucuza gitti orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: 32aslan

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

Türk Telekom'un %30'u halen devletin. Yani devlet Türk Telekom'dan hala kar ediyor. O yüzden yasalar Türk Telekom'dan yana çıkabiliyor. Ve o satış rakamı da Türk Telekom'un %55'inin satışı. Ve sanırım geçici bir süreliğine devir, yani kalıcı bir satış değil.

Aynen bizim hukuk hocasıda söylemisti bunu 50 yıllığına mı ne kiralamışlar telekomu.Tamamen satmak gibi bir durum yok ha ucuza gitti orası ayrı.

Wikipedia 21 yıl diyor. ne kadar doğrudur bilemiyorum.
  • Merhaba mesut ve talha abi süper gidiyorsunuz bence allah nazardan saklasın.espriler çok yerinde ve güzel.hd olayinida yakında cozeceginize inanıyorum

• Talibi cok olan iyimis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msn Messenger gibi bir program var insanlar mesajlaşmak için, video görüşmek için neredeyse tanıdığım herkes onu kullanıyordu. Skype ye zorla geçirdiler insanların çoğu skypeye geçmedi veya kullanımları düştü. internetten canlı konusmak ve görüşmek icin insanlar facebooka ve messengerına kactı. Inşallah bu satış whatsapp ın sonu olmaz. Line da güzel bir app ama whatsappın sadeliği yok :(

• Mesut abi bsc de norton 250 virüs var diyor sitedemi problem var nortondamı

Arkadaşlar +layın mesut abi görsün yorumu

• Whatsapp'ın güzelliği reklam olmamasıydı. Neden reklam olmadığını da videodan öğrenmiş olduk. Whatsapp geliştiricileri muhtemelen eninde sonunda bir satış hedefliyorlardı (yahoo, google, facebook vs). Bu satış için de kullanıcı sayısının yüksek olması gerekiyordu. Bu yüzden reklam almadılar, tamamen kullanıcı sayısına odaklandılar. Aslında pazarladıkları kendi ürünleriydi... (gibi bir yorum çıkarıyorum videoda bahsedildiği üzere). Ayrıca bundan sonra reklamsız olarak kullanmak hayal olacak bence.
    Askeri teknolojilerle ilgili haberlerin çokluğundan şikayet etmiş bir arkadaş. Buna katılıyorum ki Mesut Çevik zaten videoda kendisi de belirtiyor). Ama şunu unutmayalım ki şu anda kullandığımız pek çok şeyin temeli ordular için geliştirilen teknolojilere bağlıdır. En basitinden bilgisayar (ilk bilgisayar Eniac) ve internet (Arpanet) ordu amaçlı geliştirilmişti. Bunlara başta roketler olmak üzere pek çok şeyi ekleyebiliriz. Bu yüzden sevsek de sevmesek de askeriye ve teknoloji iç içedir. Bu yüzden bu tarz haberlere şaşırmamamız gerekir diye düşünüyorum.
    Bunun yanında dün akşam ben de videoyu hd olarak izleyememiştim. Ama cts sabah itibariyle rahat izlenebiliyor. DH videolarında, serverlarında genel olarak problem olduğu açık. Ama bu yüzden DH'ye yüklenmenin mantığını anlamıyorum. Gerçekten kurumsal bir yapı ve gelir modeli oluşturmak istiyorsanız Youtube'a sonsuza kadar güvenemezsiniz. Bahsi geçen diğer sitelere gelince onlar da bence sorsanız Youtube'dan memnun değillerdir ve ellerinde olsa kendi serverları üzerinden yayın yapmak istiyorlardır. Youtube onların ürünleri üzerinden para kazanıyor öncelikle. Bunun yanında Youtube ülkemizde uzun bir süre erişime kapalıydı biliyorsunuz. Aynı şeyin tekrar yaşanmayacağı ne malum? (Burada son yasayı da hatırlatmak isterim) Ayrıca Youtube telif haklarından dolayı pek çok problem çıkartabiliyor. Örneğin videoda dinlettiğiniz müzik, oyun görüntüsü bile problem olabiliyor. Son zamanlarda da yöndeki baskılar da artmış durumda. Bu durumda gücü olanın kendi serverından yayın yapması kadar mantıklı bir şey yok. Mesut Çevik burada zaten iyileştirme olacağı yönünde bir haberi vermiş. Bence üstelemenin gereği yok.
    Bu yorumda biraz fazla DH'yı korumuş gibi oldum , ama benim düşünceme göre bir şey üretmek, ortaya koymak zordur. Eleştirip üzerini çizmek ise kolaydır. Ben de burada bir şeyler üreten tarafın yanındayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: viper17

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Haklısınız kimi zaman video sunucularımız yeterli hızı sunamayabiliyor fakat bu videoları youtube'a yüklememizi gerektirmez. Yatırım yapıp daha iyi sunuculara geçmemizi gerektirir ki biz de bunu yapıyoruz.

Youtube'a video yüklemek yapılabilecek en kolay şey. Sunucu yok, yatırım yok, kodlama yok dert yok ama Ali'nin Veli'nin servislerini kullanıp, videolarınızın haklarını başkalarına devredip iş yapmak ancak mecburiyetten yapılır ki yapanlar da zaten sunucu masraflarına katlanamayacakları için bunu yapıyorlar.

Her yurt dışı gezisine gidip, dünyanın dört bir yanından teknoloji gelişmelerini aktarmak, sürekli yatırım yaparak yeniliklere kapı açmak için gelire ihtiyacımız var. Bu gelir de ancak videoları kendimiz sunarsak elde ediliyor.

Şu bunu yapıyor bu bunu yapıyor demeden önce bence biraz da onlar bunu neden yapıyoru da düşünün. Herkesin evinden video yükleyebildiği bir servis mi iştir yoksa binlerce kişiye kendi teknolojiniz kendi geliştirdiğiniz alt yapı ile hizmet vermeye çalışıp bunu sürekli güncellemek mi?

1 aya kalmaz sunucu servis hızını 10Gbit seviyesine çıkartacağız anlaşmayı sağlamak üzereyiz umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

10 sene sonra mı geldi aklınıza hızlandırmak ? 10Gbit tesadüf mü

Mesut bey sanırım çince yazdınız arkadaş anlamamış bu gelir mevzusunu bir daha türkçe yazarmısınız rica etsek ..

• Ayrıca tamamı değil %55 i devredildi.%30 hazine müsteşarlığına ait %15 halka açık. Yani 6.5 milyarı aldım bitti değil.

* T.C Hazine Müsteşarlığı aynı zamanda C Grubu hisseyi de elinde bulundurmaktadır. C Grubu hisseye tanınan haklar, 1 adet Yönetim kurulu üyesi aday gösterme hakkı ile Ana Sözleşme’nin 6. Maddesi’nde belirtilen haktan oluşur.

Ekonomi ve güvenlik ile ilgili olarak milli menfaatin korunması amacıyla aşağıdaki konular ister Yönetim Kurulu’nda ister Genel Kurul’da onaylansa bile, C Grubu İmtiyazlı Hissenin olumlu oyu olmaksızın gerçekleştirilemez. Aksi takdirde yapılan işlemler geçersiz sayılır.

a-Ana Sözleşme değişiklikleri;
    b-Yönetim kontrolünü etkileyecek oranlardaki nama yazılı hisselerin devri;
    c-Nama yazılı hisselerin devrinin pay defterine işlenmesi.

http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/TTHakkinda/KurumsalTanitim/OrtaklikYapisi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottmn -- 22 Şubat 2014; 10:57:19 >

• mesut bey şu bahsettiğiniz kar lastikleri dünyada ilk değil ben 1993 yılında babamın arabasında bunun daha iyisi vardı lastiği ikinci el olarak almıştık ve almanyadan gelen biri bırakmış ve lastikler patiye düşdüğünde 2cm sivri civiler çıkıyordu ve maksimum 80km ile gidebiliyordun ama 1976 madel ford taunus ile tamamen buzlu olan tarabya yokusunu tek çıkanbilen dahada önemlisi durup yenden kalka bilen biz olmuştuk. ama araç içerisinden yönetilebilen ilk lastik olabilir. kolay gelsin

• eline sağlık
  • emeğinizin karşılığını elbette almanız taraftarıyım. hazırladığınız videolar için youtube da yayınlanmamasının nedenlerini açıklamıştınız daha önce de, ancak:

daha büyük kitlelelere yayılmak, izleyici kitlesi oluşturmak firma avantajına olacaktır diye düşünüyorum. gerçekten güzel videolar yayınlıyorusunuz. hakettiğinden çok az kişi tarafından izlendiğiniyorsunuz kanısındayım. uluslararası tüm tech yayıncılığı youtubeda video yayınlıyor. yayınlamayan tek site sizsiniz. yani diğer herkes bunu göremiyor olabilir mi? bir de MKBHD idi sanırım bi arkadaş var. keyifli incelemeler ve yayınlar yapıyor youtube üzerinden. adamın 1milyondn fazla takipçisi var ya. youtube bence sizin tüm yatırımlarınız karşılığı kazandığınız paranın misliyle ödeme yapıyordur odasından yayın yapan elemana. bunları düşünmeniz gerektiğini düşünüyorum. videoları önce kendi sitenizde, bir süre sonra da youtube a koyabilirsiniz. sadece bir öneri :)

bunarı yapıcı bi eleştiri olarak düşünün bence, ben DH i severek takip ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.