Şimdi Ara

2si1 'Şekli Yeten' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
2
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu siteyi çok seviyorum bağımlılık yapıyor insanda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

arkadaşlar bahsi geçen araba yarışı oyununun ismi nedir? piyasaya sürülmüşmü puanda pc için?

+1 Ben de anlayamadım oyunun ismini...

The Crew forum içinde ki Konu Başlığı aşağıda ki link
    http://forum.donanimhaber.com/m_76247906/f_//tm.htm#76247906

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 14 Haziran 2013; 23:31:21 >

• Keşke Last of Us'a daha derin değinseydiniz.Ellerinize sağlık.
  • Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snake nin boynuzları :

Phantom Pain aslında tıbbi bir terim arkadaşlar. Türkçede hayalet uzuv sendromu ile alakalıdır.
    Savaşta uzuvlarını kaybeden insanların olmayan uzuvlarının şiddetli ağrıları ile karşılaşmaktadırlar bunlar için farklı tedavi yöntemi kullanılır. Ters görüntülü bir ayna ile göz yanılması ile idman yaptırılır falan filan.

Snake ile alakası şudur: fragmanda sürekli bu acıdan mustarib olduğunu söylemekte dikkat ettiyseniz, uzuvlarının bazılarını kaybetmiş. savaş alanında kafasına bir şarapnel parçası almış muhtemelen

Bilgilerinize

• sitedeki videolar hd modunda takılmaya başladı artık

• quote:

Orijinalden alıntı: hdtv

Snake nin boynuzları :Phantom Pain aslında tıbbi bir terim arkadaşlar. Türkçede hayalet uzuv sendromu ile alakalıdır.Savaşta uzuvlarını kaybeden insanların olmayan uzuvlarının şiddetli ağrıları ile karşılaşmaktadırlar bunlar için farklı tedavi yöntemi kullanılır. Ters görüntülü bir ayna ile göz yanılması ile idman yaptırılır falan filan.Snake ile alakası şudur: fragmanda sürekli bu acıdan mustarib olduğunu söylemekte dikkat ettiyseniz, uzuvlarının bazılarını kaybetmiş. savaş alanında kafasına bir şarapnel parçası almış muhtemelenBilgilerinize

kolu yapay kol evet. miller'ında kolu ve bacağı kopmuş onada birşeyler yaparlar belki bilgilendirme için teşekkürler.

ayıca greatness awaits'i altyazı yapsanız iyi olurdu. bsc'ye çevirip koyabilirseniz sevinirim.

• Sayin Talha ya katilmiyorum ancak tarafili oldugunu da söylemiyorum

ancak Halo yu ilk Pc de oynayanlar billir sadece ve türkiyede xbox o dönem zaten

türkiye ye acilmamis satilmiyordu ( satilan yerler var getiriyolardi sözüm yok ona ).

1 oyun icin konsol almak benim icin abes bu sadece online ise tamamem .

bende ps3 e oyun arsivi yapiyorum fakat online icin degil ayrica sevmiyorum.

mmo vs vs adamin elinde patliyor o mmolar o zaman ne degeri kaldi.ha vardigi yere kadar sorun yok oynarim tamam. steam i da DRM yüzünden birakdim.

Ps3 den önce XB360 sahibiydim

beni bukadar sinirlendiren bir cihaz olmadi.

Kumandasi Pil Ister ekstra saarj aleti alirsin.

Internet ( multiplayer gaming) oyunu para ister gider bir yilik Gold üyelik alirsin.

Gider Grid Oynamak icin Orjinal XB360 Dreksiyon alirisin lagli olur.

60 Euro luk oyun alirsin takip oturdugumda Xbox yan kayar aldigim oyunu cizer.( kafayi yedim ya)

Ilk XB360 Premium konsolar oldugu icin ilk sürümleri cok isinma problemleri yasarsin

gider Garantiye Konsol geri gelmez birde kupon verirler gittim Üstüne para katip Ps3 alirsin .

Ps3 aldikdan Sonra ALLAH VAR ALLLAH DIYE BAGRIRSIN.

Simdi Git Xbox Al diyeni döverler , özelikle ben döverim.

BIr oyuncunun Dramini Okudunuz .

THE END / SON

Simdi Asus bilgisayari bana verin :D saka saka

Edit : tamamen beni alakadar ettigi icin söylüyorum kimseyi xboxdan sogutmak icin degil seveni vardir yokdur beni ilgilendirmes.
    kimsenin fikrini celmek icin yazmadim . saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimon52 -- 15 Haziran 2013; 0:30:49 >

• Bu hafta oyun haberleri çok iyiydi.
    The Crew denen oyunun trailerını izledim. Modifikasyon kısımları hakikaten çok iyidi. Sanırım çok fazla özelleştirme var. Undergroung 2 yada Carbon gibi bir etki yaratır umarım. Çünkü bu oyunlardan sonra gelen oyunlarda modifiye pek iyi olmadı.
    Halbuki modifikasyon yarış oyunlarının vazgeçilmezidir. Modifikasyon kısmı hakikaten beni etkiledi.

• Talha abi senin nefret ettiğin Operation Metro Battlefield 3'ün en çok oynanan haritası en fazla rank'ını yükseltmek isteyenlerin ve çok adam öldürmek isteyenlerin oynadıkları map biraz oynamayı dene alışınca çok süper oluyor inan bana

• 2si1 "Şekli Yeten" Teknoloji ve Oyun Programı...
    2si1 'Şekli Yeten' Teknoloji ve Oyun Programı
  • 9:41 bir tek ben mi görüyorum

• Yine guzel bir program olmus.

Bu arada bir gercegin altini cizmek gerekiyor. Dunyada varolan neredeyse butun super bilgisayarlar oyle idda edildigi gibi hava tahmin icin felan kullanilmiyor. Yeni tasarladiklari nukler ve termo baristik bombalarin gercek testler yerine sanal olarak test etmelerini sagliyor. Bu nedenle cok buyuk islem guclerine ihtiyaci var. Hava tahmin bilgisiayarlari inanin bu bilgisayarlarin yaninda hesap makinasi gibi kalir.
  • Mobil halen çalışmıo!!!!!

• Güzel,akıcı bir program olmuş.Özellikle konsollara karşı ön yargınızın bittiğini görmek güzel.

• PS4'ün son videoları ortada pc falan bırakmamıştır. En iyi oyunlar, grafikler PS4'te.
    Quantic Dream gibi firmaların tek rakibi Hollywood

• şu flash player ınız bıktırdı artık istediğim yere alıp izleyemiyorum.1 saat bekliyorum dolsun diye beklediğim boşa gidiyor bu nedir ya..

• Güzel program olmuş, teşekkürler.

Bu arada bir şeyi düzeltmek istiyorum. Mesut Çevik'in konuşmasında sanki Xbox One'ın 32 MB ESRAM'in, PS4'ün GDDR5'den daha hızlı dediğini duydum. Veya ben de yanlış anlamış olabilirim.

Anandtech verilerine göre Xbox One'da kullanılan ESRAM'in bandwith hızı 102 GB/sn. Öte yandan PS4'ün GDDR5 hızı ise 176 GB/sn. Yani Xbox One'ın hızlı diye koyduğu ESRAM'in hızı bile PS4'ün normal sistem belleği hızının daha altında.

2si1 'Şekli Yeten' Teknoloji ve Oyun Programı

http://www.anandtech.com/show/6972/xbox-one-hardware-compared-to-playstation-4/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 15 Haziran 2013; 14:07:53 >

• Beyler nereye yazıyoruz sistemi neden istediğimizi? Bilen mesajımı alıntılayarak cevaplasın pls

• http://prntscr.com/1a2sab

Beyler şu sahnenin hangi oyuna ait olduğunu mesajı alıntılayarak söylesin pls

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.