Şimdi Ara

2si1 'önce insan sonra' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Zevki kalmadı şu programı düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps4 -- 17 Ekim 2016; 4:00:39 >
  • Mesut haklı maalesef son zamanlarda özellikle forumun seviyesi iyice düşmeye başladı her şeyi eleştirmek için bekleyen genç arkadaşlar var ve kötüsü ise eleştirileri mantık dışında ve içerisinde zeka olmaması umarım bu arkadaşlar evrimlerini güzel bir şekilde tamamlar

• Mobilden izlerken sıkıntı yaşıyorum sadwce bende mi var bu

• Amanda Cerny haberi yok mu ?? (o.O)

• quote:

Orijinalden alıntı: ps4

inanın ileri sarıp duruyorum
    zevki kalmadı şu programı düzeltin

+1
  • nükleer şart

• 2si1 in ilk bölümlerinden beri neredeyse her bölümü zevkle takip ediyorum. Almanya Köln de yasiyorum ve alman teknoloji sitelerinde bu samimiyeti bulamiyorum. Emeyinize saglik.

• bmwnin motoru baya güzelmiş
  • Tek santralden %5 küçük bir rakam değil.
    Mars'ta bir medeniyet kurulduğunu zannetmiyorum. Dünya da gelişmiş canlıların (çok hücreli) yaşayabileceği ortamın oluşması milyarlarca yıl sürdü. Mars'ın böyle bir şansının olduğunu hiç zannetmiyorum.
    Uzaya birkaç kişiyi göndermek için bile tonlarca yakıt kullanılıyor. 100.000 kişiyi nasıl gönderecekler. Kişi 200000 dolardı galiba, toplam 20 milyar dolar yapar.

• egitime ana okularinda baslanmali egitim parasiz ve bilimsel olmali parasiz egizim isteyen ögrenciler gözaltina alinmamali halkda alinan vergiler yöneticilerin cebine girmemeli. bunlarin hayata gecmesi türkiye gibi bir ülkede 500 yil sonra belki hayata gecer.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.