Şimdi Ara

2si1 'konuk sunuculu' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Su video sorunu duzelmedi gitti...Mobilden izleyemiyorum.sd 300mb , 240p indirmiyorda biri hayrina 240pyi baska yere yukleyebilirmi.

• erdi bey farklı bi hava katmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1:10 daki AMD nin tanıtımını yapan kadın görünümlü erkek kılıklı insan hayatımda gördüğüm en iğrenç cinsiyet karmaşası yaşayan bir tip durumunda. Suratına saçına baksan dominant erkeksi tavırlar(uzak doğu ekolünde) fakat ayaklara bakıyorsun o ağırlığa hiç yakışmayan iğrenç düzeyde kadınsı zerafet izleri barındıran sivri topuklar. Hayır ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diye boşuna dememişler.

• Bu 2si1 çok iyi olmuş ara sıra değişim iyidir...

Ayrıca sondaki fail dolu video çok çok güzelmiş kahkaha attırdı..

• Çok güzel bir bölümdü. Erdi programa yeni bir soluk getirmiş.

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Benefit

Amd'nin batmasının kimseye bir yararı yok. Takım tutar gibi ezbere konuşanlar bu gerçeği göremiyor..

Aynen hocam. Bazı bir şeyden anlamazlar AMD batarsa Intel'in fiyat düşüreceğini sanıyordu. En basitinden bu İkisi Bir programında verilen Apple'ın zam haberi bile AMD batarsa ne olacağının kanıtı. Apple piyasada bir sürü telefon üreticisi olduğu halde IOS yazılımı ve insanlardaki marka algısı nedeniyle rahatça zam yapıyor. Buna rağmen satıyor. AMD batarsa Intel ve Nvidia da hiç arge yapmaz ya da çok az yapar. Fiyatlara da harika zamlar çekerler. Mecbur almak zorunda kalırız başka şansımız olmayınca. Intel ve Nvidia da kıstıkları arge ile Qualcomm'la, Mediatekle falan kapışır artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan07-36 -- 24 Mayıs 2015; 0:51:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Witcher 3' değinecek olursam yapımcılar o mükemmel görünen videolardaki görselliği yakalayabileceğini düşündü zaten o videolar özenle hazırlanarak yapılıyor hatta yapımcılar röpartajlarında oyunun fragmanının yayınlandığı tarihte bitmekten çok uzak olduğunu söylemiş. Bir kaç açıklık getirdikleri önemli noktalarda var o röportajda ama oyuncuları tatmin etmedi. İşin üzücü kısmı yapımcıların downgrade yapması değil yapımcıların oyuncuları yanlış yönlendirmesi. Bu açıklamayı oyun çıkmadan yapmaları gerekirdi. Downgrade olayını ben hiç takmıyorum oyunu grafik için alan oyuncular fragmana bakıp nasıl alabiliyor orası ayrı bir konu.

Bu arada Talha abi videonun sonunda içini boşaltmış haklı da sayılır bazı insanlar eleştiri ve özgürlük kavramından bir haber, dünya kendi etraflarında dönüyor zannediyor. Yapmıyor yapana engel oluyor anca. Aldırmayın siz güzel programdı ağzınıza sağlık sondaki video OP .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MytHnfr -- 24 Mayıs 2015; 2:47:04 >

• Konsollara donanım güncellemesi gelmesi yeni bir şey değil ki Sega Genesis'e çıkan 32X ve Sega CD bunun en güzel örnekleri Xbox One'a da böyle bir şey gelebilir.

• en sondaki fail videoları efsane :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Player çok kötü olmuş.. Bazen IDM ile indirip daha sonra ileri geri tekrar tekrar tekrar sindire sindire izlerdim ama bu saçma player ile olmuyor.. Eskiside kötüydü ama bu da iyi değil.. Başka player ile deneseniz süper olur..

Ha beyefendi sizin gibi bir insana birde idm ile indirebilen bir versiyonunu ayarlasınlar. sizin gibi haşmetli bir DH üyesine. Ne kadar bencil olduğunuzu anlatmaya gerek yok zaten. gidin bi 10 sene sonra mümkünse uğrayın

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

1:10 daki AMD nin tanıtımını yapan kadın görünümlü erkek kılıklı insan hayatımda gördüğüm en iğrenç cinsiyet karmaşası yaşayan bir tip durumunda. Suratına saçına baksan dominant erkeksi tavırlar(uzak doğu ekolünde) fakat ayaklara bakıyorsun o ağırlığa hiç yakışmayan iğrenç düzeyde kadınsı zerafet izleri barındıran sivri topuklar. Hayır ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol diye boşuna dememişler.

Siz en önce aynada kendi ruhunuzun çirkinliğini görün sonra başka insanları eleştirin .Size veya kimseye düşmez başkalarının giysisini görünümünü eleştirmek. Ayıp denen birşey var.

• html5 oynatıcı neden eklenmiyor

• Erdi abi de çok iyi gidiyor bu programa bir ara 3'lü yapın.Başlıkta muhteşem 3'lü olsun

• Kimse NFS yi konuşmamış. Ben heyecanla bekliyorum. U3 :)

• erdi bey farklı yorumlarıyla programa renk katmış arasıra değişim olsun böyle

• bu program mesutsuz gitmiyor o iyi geyik yapıyor

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.