Şimdi Ara

2si1 'Kayıp kaçak bedelli' Teknoloji ve Oyun Programı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
5.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • anlaşılan oki Mesut bayağı ezilmiş bu BTK olayından sonra baksanıza nasılda hoşuna gidiyor milletin twiter hesabı kapanmış kahkaha atıyor ahahaahahah twiter hesabı banlanınca noluyor anlamıyorum çokmu komik Mesut birde sen DH nin kurucususun yazık valla aciz bir durumdasın araba hesabı yapıyor birde arabalarda zerre gözüm yok all hepsi senin olsun bisiklet yetiyor bana

bu arada AB vadandaşlığı aldım Mesutçum gidiş geliş beleş AB ülkelerine ahahahahahahahahahaha bende güleyim bari

şu yaptığın programa harcadığım kotaya yazık artık başka forumlardan takip ederiz bizde teknolojik gelişmeleri 2si1 senin olsun arabalarda senin olsun BTK da AKK da ayda yılda bir CS GO BF 4 atıyoruz gerisi bisiklet üstündeyiz bunlar yeter bize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 25 Eylül 2016; 9:50:25 >
  • Videoyu acarsin izlersin ogreneceklerini ogrenirsin kapatirsin. Bende mesutu sevmem ama mesut bu. Yillardan beri boyle. Adami degistiremezsiniz ki degismesi daha kotu olur insan neyse oyle kalmali. Zaten kac tane boyle site var ister istemez egolar yukseliyor. Genc arkadaslar demesi beni hic rahatsiz etmedi. Ama bakiyorum koca adamlar kusmus bir daha girmeyecegim doyor. Bu yaklasim cok komik degil mi? Her kizdigimizda cekip gidecekmiyiz. Bazen yorumlara bakiyorum ilginc elestiriler goruyorum. Sanki burada yorum yapanlar baska yerde bu isi yapiyor da bazi seylerin soyle olmaliydi boyle olmaliydi gibi elestirilerde bulunuyor. Mesut sen devam et emeginize saglik. Kovulursun insallah diyenler var ya. Adam ekmeginizle mi oynuyor? Ayip...

• millet gidicem filan diyor güle güle tutan yok kimseyi. Mesut bey e kafayı takmış millet, biryerlerden akıl fikir bulaşır inş.
  • İyi de Mesut Çevik'in tavrı yeni yeni böyle olmadı ki? Yıllardır, belli bir kısmı destekleyen, kraldan çok kralcı bir tavrı vardı. Bende ilk videolarından beri kendisinin bulunduğu videoları çok boş buluyorum ve izlemiyorum. Zaten editörlerin kaliteli işler çıkardığını da minimum 2 senedir göremedim.

Kaldı ki biz, bu şahsi görüşleriyle haber hazırlayan editörler için burada değiliz. 2007 yılında üye olurken de forum için üye olmuştum, hala da forum için buradayım.
  • Şuana kadar ağzımı açmadım ama bu defa iyice batırmışlar. Kişinin bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaması gerektiğine güzel bir örnek olmuş video. Telefon vergi oranları, araç vergileri ve akk:) güzel ilişkilendirme :) ayrıca güzel bir normalleştirme. Tebrik ederim.

• Yazar burda AKN gerlliliğini vede araba alırken göreyim sizin tavrınızı demekte yani yazar buarada Ülkemizdeki fahiş vergilerden

bahsetmemete İnterneti olsu iletişimi olsun elektirği olsun neresinden tutarsanız tutunu vergi adeletsizliğinin en başındayız.

Ama forumdakiler çoluk çocuk bişeyler demiş gülüp geçelim bence
  • Camın arkasında gözüken yer gerçek mi adresi nerede
  • çok tepkil alınca açtığın konularda beğeni butonunu kaldırmak nasıl bir diktatörlüktür
  • Tepkiyle hakaret arasındaki ince çizgiyi bozmadan eleştirmek lazım insanları.

Mesut'un akn ile ilgili ilk yazısını okudum ve bu denli tepki hatta hakaret edilecek bir tarafını görmedim.
    Diğer yandan sunmuş olduğu son programla ilgili yazdığım halen geçerlidir.
    Kitlelerce tanınan ve takip edilen kişilerin hem yaptıkları hemde söylediklerini daha iyi tartması gerekir.

• Bu ne ya şaka gibi resmen.

• Beğeni butonu kalkmış. Bu ifade özgürlüğüne tecavüzdür. Kınıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut elestirilmiyeyim diye oylamayı bile kapatmış. Pes yani!!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha, beğeni butonu da kalkmış. Oldu olacak yorumunu beğenmediğiniz kullanıcıların üyeliğini silin tam olsun.

• Gerçekten sıkıntılı durum,öyle bir yayıncı düşününki kendini takip edenlerden korkar duruma gelmiş .

• Videonun AKK İle ilgili ilk birkaç dakikalik bölümünü izledikten sonra hemen durdurdum. Malum boş bir muhabbet olmuş. Çok değerli AKK mı böyle boş videolara ayıramam. Mesut Çevik çok kazanıyor anlaşılan vergilere gülüp geçtiğine göre pek zoruna gitmiyir en fazla vergi veren ülkelerden biri olmamız. Lafı yine katlanmaya getiriyor. Madem o kadar söylediklerine güveniyorsun, sormazlar mı neden begeni butonunu acmiyorsun diye. Bu forumu vareden alay etmeye calistigin kullanıcılardır sen değilsin. Eger aksini iddaa ediyorsan buyur git. Bakalim gorelim ne olacak.Formundaki arkadaşları tebrik ederim koyun olmadıkları için.
    AKK neden var Türkiye kullanıcı sayisi çok artarken altyapı büyüme oranı daha yavaş olduğu içinmiş. Mesut cum sormazlar mı bu artan kullanicilar bedava mı kullanıyor diye. Sayı arttiysa gelir de arttı. Gelir arttıysa kullan altyapiya. Yalanını kimse yemedi diye mi bu hıncın.
    Kullanıcı dostu yazı yazmış sorsan. Katlanacaksın Türkiye demeye getiren bendim sanki. Asıl komik olan Mesut un kendi durumu malumken nasıl editör olunur diye video hazırlamasıdır.
    Not: Yaşım 30 üzeri. Evim arabam ve çok şükür hakkını verebildigim bir işim var.

Saygılar.

• Beğen butonu nerede?

İnsan kendi forumunda bu kadar mı kötü duruma düşer?
  • Akk neden var diyorlar? Çok kullanıcımız var kaldırmaz diyorlar ondan, e be kardeşim çok kullanıcı çok para kazanma değil mi? Daha fazla kazanıyorlarsa daha çok yatırım yapmaları gerekmiyor mu.. Niye mecburuz ki? adamların yurt dışında 100mbit sınırsız kullandıkları fiyata biz 25 mbit sınırsız isteyince yeterince kazık yememiş mi oluyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE
    Beğen butonu nerede?

Eskiden - butonu vardı, kaldırıldı, + butonu kaldı, oda yalan oldu, yani bazı insanlar eleştirilmeye gelemiyor. işin komik yani elma ile armut karşılaştırılmaya başlandı. İnternet zammı ile arabanın ne alakası var, sanki dersin vergi oranlar aynı, Velhasıl forumun gidişatı iyi değil.
  • Bugun begeni kalkar yarin Yorum atayiz.
    Ama kesin birsey var.
    Oda bu forumun Donanimdan ,Siyasi alana kaymasiyla yok olacagi gercegi.
    Karar verin Donanimcimisiniz yoksa Siyasi goygoycumu olma hedefiniz var.
    Cunku Siyaset Yalan isidir ,siyasete bulasan bir sitede x urunun incelemesi bana gore dogru kabul edilemez.
    Her isi yarim yamalak yapmak yerine hedefinizi iyi belirleyin ona gore haraket edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire
    quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE
    Beğen butonu nerede?

Eskiden - butonu vardı, kaldırıldı, + butonu kaldı, oda yalan oldu, yani bazı insanlar eleştirilmeye gelemiyor. işin komik yani elma ile armut karşılaştırılmaya başlandı. İnternet zammı ile arabanın ne alakası var, sanki dersin vergi oranlar aynı, Velhasıl forumun gidişatı iyi değil.

Bu kadar komik davrandıklarına göre kendilerini vazgeçilmez zannediyor diyebiliriz

quote:

Orijinalden alıntı: YveJhin
    Bugun begeni kalkar yarin Yorum atayiz.
    Ama kesin birsey var.
    Oda bu forumun Donanimdan ,Siyasi alana kaymasiyla yok olacagi gercegi.
    Karar verin Donanimcimisiniz yoksa Siyasi goygoycumu olma hedefiniz var.
    Cunku Siyaset Yalan isidir ,siyasete bulasan bir sitede x urunun incelemesi bana gore dogru kabul edilemez.
    Her isi yarim yamalak yapmak yerine hedefinizi iyi belirleyin ona gore haraket edin.

Siyasi goygoy yapacaklarsa da hedef kitlelerini iyi seçmeleri gerekiyor.
    Gezi dönemi Kızılkayalar'ı hatırlasınlar

Ad-Block kullanırken bazen kendimi suçlu hissediyordum.
    Donanımhaber'de bu hiç başıma gelmiyor bir süredir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.