Şimdi Ara

2si1 'İyi kötü çirken' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar Metal Gear online oynuyorum. Fena değil. İlk üç sıra bizde de yok. :)

• Seviyorum Sizi

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
    Hayal et ülkeler olmasa Bunu yapmak zor değil
    Uğruna ölücek ve ya öldürülücek bir şey yok
    Hayal et bütün insanların Barış içinde yaşadığını
    JOHN LENNON
  • Gökhan on numara olmuş bence.

• uncharted 4 için kusursuz diyen sadece oyuncular değil editörlerin çoğu kusursuz diyor mesut bey :D oyundan anlamama konusunda haklısın ayrıca witcher 3 e sıkıcı felan demiştin :D genel olarak yorumlarını beğensemde oyun konusunda sınıfta kalıyosun :D

• TTNET özellikle bir kaç aydır Youtube'un bant genişliğini çok kısıyordu. Meraklısı için istatistikler bölümüne baktığımda 5 megabit ile sınırlandırdığını farketmiştim. Canıma tak etmişti SuperOnline'a geçtim. Şimdi Youtube'da 8K videolar bile beklenmeden izlenebiliyor. (8K TV'm olduğumdan değil, test için tabi ki) En azından SOL'da bu problemi yaşamıyorum.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • YouTube'da istatistik kısmına bakınca 2000-2400 Kbps hız görürken 480p video izleyemiyorum. Teşekkürler TTNET!!!!

Orijinalden alıntı: haydar.

şu vidyoları youtube a da koyun adam gibi izleyelim. playerı düzelteceğiniz yok nasılsa.

bende de player bozuktu alttaki oynatıcı seceneklerinden html/htmlhd ile çözdüm (denememiş olabilirsin diye dedim)

• programın adı 2si1 degil Tek-el Mesut olsun.stand up gibi bi o konuşuyo alanı genişledi mesut abinin nasıda hoşuna gidiyo ama gökhan cuk oturdu programa

"Ya o veriler 2009da çalındı"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 22 Mayıs 2016; 12:41:41 >
  • 2.Kötü haberi söylemediler/unuttular mı yoksa ben mi kaçırdım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xbox : brigand35
    Psn : brigand_35
    BF1 server : KODAMANLAR (TR)
  • kötü haberi bende kaçırdım
  • (11:20) MESUT: Siz ne oynuyorsunuz?

Cevap: Farcry Primal. Çok radikal değil mi pek çok şeyi? Şunun multiplayer'ı olsa keşke? Sayısı arttırılmış ve birbirlerine üstünlükleri olan beastlerimizle birlikte 40-50 kişilik haritalarda çarpışsak.

Einstein: "3.Dünya Savaşı'nda hangi silahların kullanılacağını bilmiyorum ama 4.Dünya Savaşı'nda taş ve sopalar olacağını biliyorum."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xagdas -- 23 Mayıs 2016; 11:26:36 >
  • 2si1 Gökhan la birlikte benim için yeniden başladı Başarıların devamını dilerim

• Çok eski bir üye ve takipçi olarak üzülerek söylemem gerekiyor. Erdinç İyikul ayrıldığından bu yana bu format nedense sürekli geriye gidiyor. Açıkçası mobilite harici artık sitenin genel videolarını takip etmiyorum.

• uncharted 4 beğenmeyen biri cahildir oyun kültürü yoktur ps4 konsolunu çöpe atsın bu oyunu oynamayacaksa.bu oyunu oynamayan adam oyuncu değildir oyunculuktan 1 gram anlamıyordur.ps4 ü olupta bu oyunu oynamayan adam gitsin konsolunu çöpe atsın cahildir ve oyun kültürü yoktur oyundanda anlamıyordur.oyuncuyum diye kimse geçinmesin bu oyunu oynamayan kişiler.
    pc ve xbox sahiplerinede diyorum gidin ps4 ve oyunu alın bu oyunu oynamayacaksanız sizde cahilsiniz ve hiçbir şeyden anlamıyorsunuz xbox ı ve pc yi gidin çöpe atın.

bu oyunu oynamayan beğenmeyen adam cahildir hiçbirşeyden anlamıyordur oyun kültürü yoktur bugüne kadar boş boş oyun oynamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 23 Mayıs 2016; 14:13:05 >

Orijinalden alıntı: Celonfix

Youtube'nin yavaşlamasını bahsetmeniz iyi oldu.

"Ya o veriler 2009da çalındı"

Youtube'un yavaşlaması uzun süredir devam ediyor. Adam gibi 1080p video izleyemiyoruz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.