Şimdi Ara

2si1 'Atarlı' teknoloji ve oyun programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Grafik farkı mı var? Allah'dan korkun azıcık arkadaş. Destekli sallayın.

http://www.youtube.com/watch?v=FZtI6zMbE7I
  • quote:

Orijinalden alıntı: infom@n

Keçi değil koç koç!!!

Zaten slayta keçi fotoğrafı koymak için arattım çıkan sonuçlardan olayı anladım da iş işten geçmişti :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 34. dakikada Dead Rising yerine Left4dead denildi :D
    Küçük bir hata olabilir ama her zaman kalite isteriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

Başlık manidar

aynısını yazıp aynı smileyi kullanacaktım
  • Mesut abi aynen devam geri adım yok.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Canınız sağolsun Ben cümlemin sonuna gülücük koymayı unutmuşum :)
    Umarım Koç'un psikolojisi bozulmaz ve umarım aynaya bakıp ben keçi miyim demez:)
  • Tomb Raider ne zaman çıkıyo?

• mesut cevik : apple bana iphone 6 gonder forumca inceleyelim
    apple : hayirdir siz kimsiniz taniyamadim
    mesut cevik: sen bekle konu aciyorum

• Note 4, Almanyada ön siparişi açılmış
    900 Euro + vergi, Türkiyeye kaçtan girer bilmiyorum ama genelde avrupada neyse buradada o oluyor, 3.000 tl'ye gelirse satışlar baya düşer. Bu kez büyük ekran iphone'da var. iphone'dan pahalı olursa komik olur.

Kaynak:http://shiftdelete.net/galaxy-note-4-on-siparise-acildi-54717

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 12 Eylül 2014; 23:20:55 >
  • ulan karnım çatlıyor gülmekten o ilk baştaki keçi nedir abi evdekilere gülme sesime uyandılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

mesut cevik : apple bana iphone 6 gonder forumca inceleyelim
    apple : hayirdir siz kimsiniz taniyamadim
    mesut cevik: sen bekle konu aciyorum

Koptum gülmekten
    Ama ifade etmeye çalıştığın şeye değil ince düşünmene :D
    --------------------------------------------------------------------------------------
    Mesut abi iphonatikleri baya kızdırdın.Yakında Anti Mesut Çevik diye grup açılacak :D
    Bende grup açacam #dayanmesutcevik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinknc -- 12 Eylül 2014; 23:29:50 >

• 1.800TL ye verdiğiniz sistem işlemci hariç benim sistemden kötü bir sistem fakat benim sistemin son oyunlarda özellikle WD de baya sıkıntılar yaşıyor.

One ın fiyatı 2bin lira değil 1.600TL One almayın onun yerine PC toplayın önerisi vermek de çok sakat oluyor HD7850 HD7870 gibi gpu lar sıkıntı yaşamaya başladı dediğim gibi 1 sene zar zor götürür One ise yenisi gelene kadar.
  • Mesut iphone hakkında anlattığın gerçeklerden dolayı seni tebrik ediyorum.

• Korsan ve fanatizmi bırakmalı millet.

Zihniyet değişmesi lazım oda değişmez..

Bu ülke hiç bir zaman gelişmeyecek.

Herkesin tercihi kendini bağlar.

Ülke çıkarları söz konusu oldumu herkesi bağlar.

***Teknolojik araştırmayı bırakıp birbirinin açıklarını araştıran bir milleten hayır gelmez***
  • yasinknc kullanıcısına yanıt
    Senin mantığınla Mesut Çevik'in Apple çalışanlarına yaptığı bilmişlik daha komik
  • Bir tek amerikada değil artık Türkiyede de eSports lisan çıkartıla biliyor.LOL türkiyenin yaptığı kampanya ile 16 tane kahramandan oluşan bir pakette lisans çıkartanlara ücretsiz olarak veriliyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: ArroW7

Senin mantığınla Mesut Çevik'in Apple çalışanlarına yaptığı bilmişlik daha komik

O zaman senn mantığınla bakarsak Mesut abi stand-up cı
    Şimdi apple a önce samsung a bi arada htc ye giydirdi
    Ayrıca bize eleştirmen lazım zaten.Yanlışları gösterecek biri lazım.Yoksa herkes zaten kendi telefonuna mükemmel diyor.
    Apple samsung yada htc hiç biz kötüyüz der mi?
    Onuda geçtim telefonların övülmesi hoşuna giden biri varsa ikinci el telefon satan dükkana gitsin ordaki telefonların hepsi mükemmel

• Masanın ortasına perdenin yeşili yansıyor. Ve sanal ortamın kalitesizliğini daha da belirgin hale getiriyor Lütfen bir el atın bu duruma.
  • Dyson'un süpürgesi çok iyi görünüyor fakat bu tip akıllı süpürgeler genelde halı üstünde pek randımanlı çalışmıyor. Parke ağırlıklı evler için güzel olabilir.

Bir de pazarlamacı buna benzer bir akıllı robotu bizim eve getirmişti. Hani bilirsiniz eski tip halılarda halının kenarlarında beyaz püsküller olur. Makina o püskülleri sıkıştırıp ufak çapta kısa devre yapmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.