Şimdi Ara

2si1 '8.8.8.8 / 8.8.4.4' lük Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
6.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyasete bulaşmayalım diyorsunuz başlık siyaset, reklam siyaset, komik olmamış mı Gerçi Gökçek DNS değiştirip Twit atıyorken hiç bir şeye şaşmamak gerek güzel ülkemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Twitter illegal örgütlerin adeta toplanma kampı olmuşken,ülkeyi savaş alanına çevirmek için milyon tane yalan yanlış haber yayılırken,fake hesap tan geçilmezken,TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKAN'ına ana avrat küfür edilirken (Batı da herhangi bi ülkenin başkanına veya başbakanına ana avrat küfür edilsin bakalım o twitter ın akıbeti ne oluyor)ve mahkeme kararı olmasına rağmen sende kim oluyosun der gibi tınlanmazken ne yapılmasını bekliyosunuz?

Aferim devam edin Ülke yi savaş alanına çevirin aynen devam mı denmeliydi.İnsan gibi kullanın sorun olmasın.Dün gece ingilizce sayısız mesaj gönderiliyor abd nin vicdanına sığınan Irak lılar gibi.

Twitter kapandı daha dkk sında cnn int. canlı yayında verdi hani şu gezi teröründe günlerce canlı yayın yapan cnn.

Zamanında youtube kapanınca neden bu kadar yaygara kopmadı?

Özgürlük anlayışı yukarıda saydıklarım olunca twitter ın kapanmasına da yana yakıla itiraz edilmesi çok normal.

İnsan gibi kullananları tenzih ederim.

Bak kardeşim,kim sövüyorsa onunla uğraşsın,benim özgürlüğüme dokunup twitter mwitter hepsini kapatıcam diyip ahkam kesmesin.Babam aşırı muhafazakar biridir hatta,bende Türkçüyüm evde bol bol kavga ederdik.Şu son olaylardan sonra evde hiç laf edemez olduk,ulan baba oğuluz bilerek bu konulara girmiyorum 2 laf edemiyoruz herkes gergin.Ülke 2 ye 3 e bölündü sayesinde,çıkıp resmen ateş püskürüyor müslüman adam hiç böyle bağırıp çağırır mı ?Yaygara koparır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

6dk dayanabildim ancak ne gereksiz bir site oldu dh artık

E sevgiyle git o zaman kardeşim birisi zincirledi mi seni burda durman için? Azıcık sözünün eriysen girme bi daha buraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı başlıkla biz konu açsak banlarsınız be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mp3 olarak dinlemede sıkıntı var. Lütfen duzeltin.

• 8.8.8.8
    8.8.4.4 adındaki mübareki dile düşürmeyelim de ona da bir kulp takmasınlar :D

• başlık çok güzel yerinde ve zamanında

• quote:

Orijinalden alıntı: Juanito Perez

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Twitter illegal örgütlerin adeta toplanma kampı olmuşken,ülkeyi savaş alanına çevirmek için milyon tane yalan yanlış haber yayılırken,fake hesap tan geçilmezken,TÜRKİYE CUMHURİYETİ BAŞBAKAN'ına ana avrat küfür edilirken (Batı da herhangi bi ülkenin başkanına veya başbakanına ana avrat küfür edilsin bakalım o twitter ın akıbeti ne oluyor)ve mahkeme kararı olmasına rağmen sende kim oluyosun der gibi tınlanmazken ne yapılmasını bekliyosunuz?

Aferim devam edin Ülke yi savaş alanına çevirin aynen devam mı denmeliydi.İnsan gibi kullanın sorun olmasın.Dün gece ingilizce sayısız mesaj gönderiliyor abd nin vicdanına sığınan Irak lılar gibi.

Twitter kapandı daha dkk sında cnn int. canlı yayında verdi hani şu gezi teröründe günlerce canlı yayın yapan cnn.

Zamanında youtube kapanınca neden bu kadar yaygara kopmadı?

Özgürlük anlayışı yukarıda saydıklarım olunca twitter ın kapanmasına da yana yakıla itiraz edilmesi çok normal.

İnsan gibi kullananları tenzih ederim.

Bak kardeşim,kim sövüyorsa onunla uğraşsın,benim özgürlüğüme dokunup twitter mwitter hepsini kapatıcam diyip ahkam kesmesin.Babam aşırı muhafazakar biridir hatta,bende Türkçüyüm evde bol bol kavga ederdik.Şu son olaylardan sonra evde hiç laf edemez olduk,ulan baba oğuluz bilerek bu konulara girmiyorum 2 laf edemiyoruz herkes gergin.Ülke 2 ye 3 e bölündü sayesinde,çıkıp resmen ateş püskürüyor müslüman adam hiç böyle bağırıp çağırır mı ?Yaygara koparır mı?

Bak kardeşim twitter a mahkeme kararı var şu şu paylaşımları kaldır denildiği halde sen de kim oluyosun der gibi umursamaz kaldırmazsa gereği yapılır.TÜRKİYE CUMHURİYETİ nden büyük olmadıklarını anlamaları lazım.
    Benim babamla da görüşlerimiz farklı ama hiç kavga gürültü olmuyor evde yeter ki hakeret etmeden bağırıp çağırmadan konuşulsun.
    Biraz empati kurun şahsına ölmüş annene karına kızına küfür edilse ne yaparsın?

• Forumdaki twitter kapandı konusuna o kadar mesaj yazıldı.Başka önemli konuların üstünde bu kadar durulmadı.. hayret ediyorum millet twitteri facebooku su gibi hayat kaynağı sayar oldu onsuz yapamıyorlar.Ben şahsen fazla kullanmıyorum gerekde duymuyorum bence sosyal medya çok gereksiz.Facebooku kullanıyorum o da arkadaşlarımla iletişimde kalmak için.Herkes sınırında kullansa sorun yok.İş başka boyutlara geçti , hepsi abd merkezli tüm bilgilerimizi adamlar biliyor casus ajan yetiştirmeye gerek kalmadı.Birçok ülke kapalı internete geçmeye başladı ilerde olacak tehlikelerin farkına vardılar.Teknolojinin merkezi çin bile kapalı internet kullanıyor , kurumlardaki tüm bilgisayarda linux kullanıyorlar keza avrupada böyle ülkeler de var.

Twitter s..tri.oktan bir site sen kim oluyorsun da Türkiye'ye bilgi vermeyi red ediyorsun? Hade twitter çok büyük bir kuruluş diyelim diğer ülkelere bilgi veriyorsun bizim ne eksiğimiz var ?
    Bakıyorum abd ab jet yanıtlarla twitterin kapanmasından rahatsızlık duyuyorlar.Hayırdır ne oldu ki ?İstihbarat alamayız diye mi korkuyorsunuz ?
    Ben onu bunu anlamam arkadaş twit mvit facebook vs vs abd ab rahatsızsa onların çıkarlarına ters düşen bişiyi yaptık demektir bu da doğru orantılı olarak yaptığımız şeyin ülke için iyi olduğu anlamına gelir.

Üste yazdıklarımdan ek olarak ; twitter kapanmasa da olabilirdi buna hak vermiyor değilim fakat elin gavuru yapıyor global bir site haline geliyor biz yapamayız mı , bizim ülke de ne beyinler var istese yaparlar ama destek yok bişiy yok devlete bu konularda çok kızıyorum.İnternetin global olduğu bir çağdayız.. bizde bırak webi , internet bile bu kadar fahişken ne yapacaksın bu ülkede.Olan varsa da abdye gidiyor örnek koding gibi.Neyse fazla uzatmak istemiyorum işin içinden çıkamayız.

Herkese hayırlı hafta sonları.

• Dünya da birçok avrupa ülkesi ve amerika gibi sözü geçen ülkeler de MAHKEME KARARI ile twitter tabiri yerinde ise eşşek gibi o sakıncalı içerikleri siliyorken, Türkiye Cumhuriyetinin yetkili mahkemelerinin kararı twitter tarafından iplenmiyor. Bu durumun halk olarak bizi sinirlendirmesi üzmesi gerekirken insanlar şu anda neler diyorlar neler sarfediyorlar ben şaşkınlık içinde izliyorum. Durumun sadece hükümetle de alakası yok ! ortada bir .orno kasedi var ve bundan mağdur olup mahkeme kararı ile o kasedin twitter dan kaldırılmasını isteyen bir kadının şikayeti var. buyrun inceleyin.

Siz bu yanlış hareketleriniz ile bir devlet değil, yalnızca bir yabancı bir şirketin sizin yargı kararlarınızı takmadığını görüyor ve adeta alkışlıyorsunuz. Olay çok vahim. Milletçe tek bir vücut olup onların bizim mahkemelerimizi eşşek gibi tanımalarını sağlamak gerekirken, bir şirketin sizi dilediğini gibi yönetmesine ve kendi devletinize ve mahkemelerinize ve devletinize bu hakareti yapmasına göz yumuyorsunuz. Olayın yargı kararı ile alakası olmasaydı, bende sizin gibi düşünür sizin gibi tepki verirdim ancak Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerinin Kararı ortada !

Sn. Mesut Çevik, gün içinde yayınladığınız yazıyı büyük bir üzüntü ile okudum. Birde olayı teknik açıdan analiz etmemiz gerekiyordu demişsiniz, bu teknik açıdan analizi ne kadar kısa sürede tamamlayıp yazıya dökmüşsünüz gördüm ve ayıpladım açıkçası o yazınızı. Umarım doğru bilgiler ışığında tekrar bir analiz yapıp tekrar bir yazı yayınlarsınız doğrular ile birlikte.

Sansür hakkında da birşeyler söylemek istiyorum, sansür hakkında önceki yorumlarınızı beğenmiştim açıkçası helal olsun da demiştim. Bu ülkede yaşayan hiçkimse Allah'a - Peygamberlere ve Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanına yada Cumhurbaşkanına, yada diğer yöneticilerine alenen düşünce özgürlüğü zırvası adı altında küfür edemez hakaret edemez. Başbakan Kılıçtaroğlu olsaydı da aynını söylerdim. Bu kimseler bizi her konumda temsil ederken, seçilmiş olarak ve meşru olarak mevkilerine gelen bu insanlara pervasızca klavye delikanlılığı içinde küfür etmek bir insana yakışmaz. Bu sebepten, son yapılan yasaları gönülden destekliyorum, Klavye başında hayatını sosyal medya üzerinden pislik yayıp geçiren insan diyemeyeceğim bazı organizmalar son birkaç yılda interneti rahatlıkla Allah'a, Peygamberlerimize, Devlet liderlerimize v.b kişilere hakaret etmek amacıyla iyice kullanır oldular. Böyle kimseler için bu yasalar çok iyi oldu. Umarım bu yasalarla devletimiz daha atik olarak o zararlı içerikleri kaldırır ve gerekli cezai işlemleri gerekli suçlulara yaparlar.

O yada bu partinin elemanı yada partizanı değilim, milletçe bize karşı yapılan bu yanlışlara karşı tek vücut olup gerekli ve doğru reaksyonu birlikte verelim istiyorum o kadar.

Saygılarımla.
    Yusuf ORHAN

• Bulunsun gece izlerim keyifle, ha bu arada Ak parti reklamına laf edenler başka parti olsa sesinizi çıkarmazdınız iki yüzlü herifler.
    it ürür kervan yürür
  • Beyler akıllı olun biraz ingiltere isteyince google erişimi sonuna kadar açıyo bizden böyle bi talep gelince adamlar umursamıyo bile sonra site kapanınca yok özgürlük yok yasak bilmem ne bi sürü laf

• Eğer Twitter bizim ülkemizi yok sayıyorsa tabiki bir tepki konmalı fakat çözüm twittera erişimi engellemek mi olmalı orasını bilemeyeceğim..

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Twitter abd, Rusya vs isteyince sakincali içerikleri sitesinden çıkarıyor. Ama Türkiye isteyince mahkeme kararına rağmen bizi iplemiyor. Dolayisiyla kapatiliyor. Uyanık olalım biraZ. Bu sonuç twitter in tavrı yüzünden oldu.

/>

Orijinalden alıntı: BarGoS

Gerçekten ben mesut beyin hükumet yanlısı olduğunu düşünürdüm , bugünkü yazısı için ayrıca teşekkür ederim.Burası bir teknoloji forumu ve öylede kalmalı ama teknoloji ile ilgili siyasi düşüncelerde tabi ki paylaşılabilir. Umarım herkes seçimde gereken cevabı verir.

insanları neden hemen yaftaliyiorsunuz? birincisi hükümet yanlısı olamaz mı? demokrasi anlayışınız bu mu? ikincisi kredi kartı, internet yasası vb yasalara millet sırf akp çıkardığı için okumadan karşı çıkarken mantıklı gerekçeler ile savundu ki bence haklıydı. itirazınız varsa bunlara yapın itirazı. şu söylediklerinde şu sebepten yanılıyorsun diyin. partiyi falan niye karıştırıyorsunuz.

ülke insanının %90 i takım tutar gibi parti tuttuğu için mesut Çeviki de hemen bir tarafa yamadı bazıları. yorumlarda + bastılar bu adamlara.

hükümet giderse herşey duzelecek sanan zavallılar var. ülke insanı ne kadar gelişmiş ise devlet de o kadar gelişmiş olur. çoğunuzun eleştirdiniz adamlardan farkı yok. sadece gösterdiğiniz taraf farklı. o yüzden başa kim geçerse geçsin bir halt olmaz bizim milletten. Anca kendi çevresini doyurur yerine başkası geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.