Şimdi Ara

2nci el arac alirken servis mi? computest mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
39.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • computest yapan yerler bir belgeye sahipler, yani her önüne gelen bu işi yapamaz
    herhangi bir anormallik durumunda mahkemeye verme hakkına sahipsindir.
    her iki taraf bazı yerlere imza atar, onlar da bunun farkında zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tandem_78 -- 22 Şubat 2012; 17:42:10 >
  • Aracın bakımları yetkili serviste yapılmışsa kayıtlarına bakılır. Yoksa teste götürebilirsiniz ama test bence çok da sağlıklı bir yöntem değil. Pedere minibüs aldığımızda teste soktuk. Klima bozuk dediler. Sonra da pederin ustasına götürdük. Çıraklar kaputu kaldırırken uzaktan motora baktı ve bunun klima kayışı yok dedi. Aracın gücünü grafik olarak görmenin haricinde testin faydası olmadı.
  • mitsubishi ile nissan az alıyor test için. 50-60 lira. toyota 150 lira istemişti benden

not: kesinlikle yetkili servis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 23 Şubat 2012; 11:22:35 >
  • arabasına göre 10 binliralık araç alıyorsam gidip servise 200 lira vermem 50 liraya computest.
    30 bin liralık araç alıyorsam veririm 200 de 500 de.
  • İkisine de göstermek iyi olur, ek olarak sanayide tanıdığınız bir usta varsa onada gösterdik mi tam olur.
  • Er rütbesindeki tüm forumdaşlarımız Computest'i beğenmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Er rütbesindeki tüm forumdaşlarımız Computest'i beğenmiş.

heheh bide 0606 var demi ankaradaki restciler heralde
  • Boşver computesti neyim bütün pislikler yetkili serviste dökülür ortaya
  • kesinlikle yetkili servis, özel test yapan işletmeler her araçtan anlamıyor çoğu şeyi atlayabiliyor.
  • computestler aracın kilometresi hakkınd hiçbir yarum yapmıyorlar. oysa yetkili servisler en son kaçbin kilometrede servise girdiğini biliyor. ve aracı bilgisayara bağlayım tüm arızalarını söyleyebiliyor.
    en basitinden bir airbag arızasını computestler bilemez. çünkü beyne ulaşacakyeterli donanımları kabloları, programları yok . o yüzden yetkili servisten bence vazgeçmeyin. compu teste güvenip araç almayın
  • compu test derken şu expertiz yapan bütün fimaları kastettim. yetkili servis dışında hiçbiryere hiçkimseye güvenmeyin. çünkü yetkili servise göütürülen araç aynı zamanda checkup yaptırmış oluyor. bütün arızaları kabakgibi ortaya dökülüyor.
    saygılar
  • Ben de aracımı alırken sahibinden.com sitesinde değişen boya yok diye ilana çıkmış bir Tipo'yu Ankara'da Computest'e soktum. 50 TL verdim ancak arabayının bagaj kapağı hariç tavan dahil her yerinin boyalı olduğunu ve motorunda 400-500 TL'lik masrafı olduğunu öğrendim. Satıcı biraz bozuldu tabi bu duruma bizden utanmadan birde elimizdeki ekspertiz raporunu istedi. Bende baş barmağımı işaret parmağım ve orta parmağımın arasına koyup yumruk yaptım döndü gitti avcunu yalayarak.
    Not: İlanı sahbinden.com'a şikayet ettim bir gün sonra ilan birkaç parçası boyalı diye değiştirildi.
    Not2: Bagaj kapağı varzalit olduğu için boyalı olup olmadığından emin olamadılar ancak sökülüp takılmış demişti testi yapan firma. Çok temiz araçmış gerçekten

• adam aracı almaya karar vermiş, yetkili servise götürmüş, servis 200 tl demiş. servis testlerini yapmış. araç ordan kazalı burdan kazalı.
    ee, 200 havayamı gidecek. kararını verdiğin aracın sahibi ile anlaşmak lazım. dediğiniz dışında birşey çıkarsa servis parasını siz ödersiniz diye...
  • ben şu an aldığım aracı bulmak için yaklaşık 10 arabaya müşter oldum 6 tanesini gösterdim 1 ini aldım.
    satmaya çalışan arabamda hiç birşey yok diyordu. teste girince bütün kazaları çıkıyor.
    yani servise götürsen 300 liradan 6 kez 1.800 lira yapar.
    ben ankarada kazım karabekirde götürdüm ( enerji oto test diye bir yer)adamlar sağolsun abi sen sık sık geliyorsun dediler ve 3. den sonra 40 lira aldılar.
    kaç kez gideceğini bilmeden servise götürmek çok masraflı bence. o parayla araca bakım yapılabilir. yazık yani
    aynı işen denen çok para veresin ki.
  • İstanbul'da araca full test yapan bir servis var mı?
    Bilgisayara bağlayıp elinde cihazla ölçen yerleri kastetmiyorum. Aracın form durumunu da ölçenleri soruyorum...
  • Bana göre Ankara computest firmaları iyi. Computest Ankara için size Halil Oto'yu öneririm. Yanlız başkaları 50 tl ye bakarken burası 100 tl istiyor ama A dan Z ye bakıyorlar Şaşmazda. Yetkili servis çok para istiyor. Yetkili servis hem çok para istiyor hem de çok ilgilenmiyor, bakarken yanında da duramıyorsunuz aracın. Ama computest lerde hemen olayın yanındasınız. Ha bi de son olarak motor beygir testi falan tamamen göz boyamaca. Mesela servislerde bu yoktur. Yürüyen, kaporta boya ve motorun çalışma düzeni iyise sorun yok.
  • ataşehir de EKAR oto ekspertiz var internetten bak adreslerini bulursun fiyatları gayet uygun
  • Computestten canı yanan arkadaşlarımız var.En iyisi servis
  • sadoz5775 S kullanıcısına yanıt
    servis aracınızı alır 300/700 tl arası paranızıda alır eee gelelim expertiz ve rapora rapor vermez şifayen söyler oda doğruysa gidin servisler sizi bekliyoır... erciyeste computerr car tester center 397 2 398 arayın profesyonel ekip aracınızı size anlatsın yazılı rapora versin. kahvenizi de ev ortamında içerek izleyin...
  • fsahinkaya F kullanıcısına yanıt
    yetkili servis :) mi? yoksa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineeral -- 23 Kasım 2013; 21:31:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.