|
evet, kucük , birde mtvsi fazla geliyor ,km yapmiyorsan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
evet, kucük , birde mtvsi fazla geliyor ,km yapmiyorsan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bende senin durumundayım. 2.1 milyon bütçem var. Aklımda ki araçlar C5 aircross 1.6 puretech,3008 1.6 puretech,tucson 1.6 tgdi ve sportage 1.6 tgdi ww grubuna bakmıyorum gereksiz pahalı birde son nesillerde dq200 kuru tip dsg kullanıldığı için uzun ömürlü olmayacaktır diye düşünüyorum. Yine kia ve Hyundainin 7dct şanzımanı da ıslak tipte olsa baya bir şikayet duymaya başladım 100 bin üstü km görenler de. 1.6 puretech motorlarında masum olmadığını kulburtor kapağında yağlanma olduğunu, yağ yakmaya başladığını ve hararet sorunlarını olduğunu okudum. Şuan aklımda kıa xceed 1.5 tgdi ve chr 1.8 hybrid var. Chr küçük ufak tefek ama sanayi ile olan ilişki mi en aza indirecek araç olduğu için şuan favorim diğeri bir düşüncem de 2. El Corolla cross. Toyotalar genel olarak ruhsuz ama sorunsuzluk olayı beni cezbediyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
chr icin söyle bisey var 1.8 oldugu icin 18bin vergisi var ve %30 falan zam gelse sen dusun. bide arka oturanlar hapishane hayatı yasiyormus gibi hissediyorlarmis. Ben mantikli bulmuyorum şahsi düşüncem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi hoş diyorsun da son kasa duster ile alakalı binlerce şikayet var hocam redditte özellikle hybrid olan modeliyle alakalı birçok olumsuz yorum okudum,hatta and cetinin de bunla alakalı videosu var, Euro NCAP te 3 Yıldız aldığından hiç bahsetmiyorum, malzeme kalitesi çok çok kötü bilgin olsun. Evet CHr nin arka koltuklar klostrofobik cam yüksekte kaldığı için pek manzara göremez çoluk çocuk. Ama vergi ile alakalı yakıt tüketimi onu amorti eder özellikle senede 8 bin km üstü ve sık şehir içi kullanım varsa kâr a bile geçersin. Ama gel gelelim boyut olarak b sınıf SUV boyutlarında yani c sınıf bir SUV kesinlikle değil. C5 aircross ile alakalı biraz daha inceleme araştırıyorum kendimi inandırabilirsem niyetim onu almak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SïmônAdebïsï -- 24 Ocak 2026; 7:49:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Öncelikle, sürüş keyfi diye lafa girip Duster almaktan ,2 milyon lira para verip 3 5 bin MTV hesabı yapmaktan bahseden birinden tavsiye alma,biz direk istifa ettik C5 1.2 olanı almanda bir sakınca yok,o motor artık tanındı piyasada. C HR C suvdur, boyutlarla segment belirlense Superb E segmenti olur Xceed değerini kaybetmiş ikinci el temiz bulursan direk fp aracı Sportage ve Tucson aynı şekilde, şanzımana takılma sorun çıkarırsa tamiri her yerde var artık temiz qasqhai,temiz Corolla cross gibi secenekler de düşer bu rakamlara. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 24 Ocak 2026; 8:41:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peki butceyi biraz daha arttirip tesla model y nasil bir tercih olurdu alinir mi sence? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Evden şarj imkanın varsa neden olmasın. Ama gelgelelim teslanin şuan 2.3 e sattığı araç boş oğlu boş bir juniper. Son yapılan zamlarla dışarıdan şarj etmek benzinle nerdeyse kafa kafaya gelmiş durumda. O yüzden evden şarj edeceksen daha mantıklı,tabi 1 yılda 4000 kwh yi geçtiğin an faturan çarpı 2 olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
dediklerini okuduktan sonra vazgectim almicam. boş arabaysa deymez. Peki hocam cubra fermontor alinir mi o paraya? görsel olarak asiri havalı duruyor? ne diyorsun hem senin icin hem benim icin? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retrowww -- 25 Ocak 2026; 5:13:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
cok haklisin bencede. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
bayide chr oturdum sonra crosa oturdum cross baska bisey ya sürmeden anliyorsun yani boyum 1.80 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|