Şimdi Ara

2k monitör önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fast ips,180 Hz üzeri,kronik problemi olmayan 2K monitör arıyorum önerileriniz nelerdir?

Bütçe 11k

• Selam dostum asusun bu modeline bakabilirsin diğer monitörlere göre renk kalitesi çok daha başarılı https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-rog-strix-xg27acs-1ms-180hz-2k-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html

• avakadolupc A kullanıcısına yanıt

asus istemiyorum

• bu konudaki asus mesajı atanlar ya bot hesap ya da asus türkiyenin yeni reklam stratejisi.

• Kaliteli ve fiyat arağına uygun kanka

2k monitör önerisi?www.vatanbilgisayar.com
    ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS 1Ms 180Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-rog-strix-xg27acs-1ms-180hz-2k-ips-freesync-g-sync-gaming-monitor.html
  • Gaming gen tr'den Ryzen 7 9800x3d ve Rtx 5080 li hazır sistem aldım, şuan yüksek çözünürlüklü monitörüm olmadığı için mecburen 1080p eski bir Led TV'de kullanıyorum, sizce bu resmini paylaştığım 2k monitör kaliteli bir ürün müdür acaba, ona göre Gaming gen tr'den satın alacağım.Fiyatı şuan zam gelmezse 7.699 TL

Eğer bu işime yaramazsa 8 ila 12 bin TL arası 2k monitör önerileri alabilirim.

2k monitör önerisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Servetpanpa37 -- 22 Haziran 2025; 10:33:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    9 ay önce açıldı
    2K 1440p Monitör önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servetpanpa37 kullanıcısına yanıt

hocam bu ürünü çok kişi aldı ve herkes memnun kaldı, içinize siniyorsa alabilirsiniz.

• asus rog xg27acs olabilir 2k 180hz ıps

• hamsişkoo H kullanıcısına yanıt

maşallah herkese asus öneriyorsunuz(!)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.