Şimdi Ara

2k monitör mü fhd monitör mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar rtx 5070li bir sistem aldım ve monitöre ihtiyacım var. ara sıra rekabetçi oyunlar oynasam da yıllardır 75hz monitörümle gayet rahat oynuyorum. 5-6k civarında monitör için bütçem var fhd yüksek hzli bir monitör mü almalıyım yoksa 2k düşük hzli bir monitör mü karar veremedim. daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum. sizce nasıl bir seçim yapmalıyım ve bildiğiniz önerebileceğiniz monitörler var mı?

• Hikayeli oyun oynuyorum diyorsun o yüzden yüksek çözünürlük ve görüntü kalitesi daha önemli derim. Rekabetçi de oynuyorum demişsin ama. Bence görüntü kalitesi de iyi olan 1080p ve 120hz monitör genel anlamda rekabetçi oynamasan bile bilgisayarı kullanırken sana daha iyi hissettirir. Hikayeli oyun oynarken de, bilgisayarı televizyona bağlayıp bir adet de el kumandası alıp öyle oynardım ben olsam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.