Şimdi Ara

2K Çözünürlüklü Monitör Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 3 Nisan 2021; 13:12:16 >

• Bütçeni zorlamazsa VG27AQ1LA modeline bakmanı öneririm. Fast ıps ile gerçek 1ms 170hz srgb %130

• ankaraps3 A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler öneriniz için ancak fiyatı çok yüksek, şimdi ise Lg UltraGear 27GL83A-B adlı ürünü gördüm, sizce nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007emin -- 3 Nisan 2021; 15:11:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Viewsonic vx2758-2kp-mhd kullanma fırsatım oldu renk doğruluğu, kalitesi tepkime hızı gayet iyiydi. 2800 Lira seviyesinde indirimler ile bulabilirseniz kesinlikle fiyatını hakkeden bir cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 4 Nisan 2021; 9:32:25 >
  • Teşekkürler ancak Lg UltraGear 27GL83A-B adlı ürünü dün akşam satın aldım

• 007emin 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba memnun musunuz, amazondan bende düşünüyorum
    Rting sitesinde birkaç ürün kıyaslamasında kağıt üzerinde güzel ama kalite olarak pek fazla fark göremedim hatta downgrade bile yaşanmakta. (hz düşüklüğü panelden kaynaklanan düşük kontrast solukluk ve input laf gibi) LG gn600 gn750 ve Asus vg279 modellerine kıyasla tabi. Araftayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mt007 -- 8 Nisan 2021; 15:3:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mt007 M kullanıcısına yanıt

Ürün verdiğim adrese ulaştı ancak ben daha göremedim, deneyemedim, ürünü. Çünkü şuanda o adreste değilim ve 3 ay sonra verdiğim adrese gideceğim, bu yüzden pek yardımcı olamayacağım size ancak bence verilen paraya değer gibi gözüküyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2K IPS Monitör Önerisi
    6 ay önce açıldı
    2K 1440p Monitör önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.