Şimdi Ara

2k bütçe ofis bilgisayarı tavsiyesi(yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.itopya.com/boost-rgb-apu32-amd-ryzen-3-3200g-8gb-ddr4-480gb-ssd-gaming-bilgisayar/

merhaba arkadaşlar, sadece chrome kullanılacak bir bilgisayar lazım. linkini bıraktığım ürün bana yetecektir elbet ama fikrinizi almak istedim.sizce parçalar birbiriyle uyumlu mu bi sorun çıkartır mı? ve son olarak itopya güvenilir mi malının arkasında durur mu? çünkü para benim cebimden çıkmayacak bi sorun olursa olay bana kalır.. teşekkürler

• kimse yazmamış.. inanılmaz
  • Kasa butun olarak satiliyor tabii ki parcalar uyumlu, sorun cikartacak olsa birlestirilip satilmazdi. Siz zaten kendi cevaplariniz ile actiginiz icin ek yorum gelmemistir cunku uzerine diyecek pek birsey yok acikcasi. Bu tarz sitelerde de cok iyi hizmet alanlar da var arada sikinti yasadigini soyleyenler de. Genel olarak guvenilir firmalar tabii ki.

Alternatif olarak su urune de bakabilirsiniz, daha ucuz;

TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Teknobiyotik A1 AMD Ryzen 3 2200G 3.5GHz, 8GB DDR4 Ram, 240GB SSD Oyun Bilgisayarı - Kampanyalı PC
    https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/teknobiyotik-a1-oyuncu-bilgisayari.html

• quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Kasa butun olarak satiliyor tabii ki parcalar uyumlu, sorun cikartacak olsa birlestirilip satilmazdi. Siz zaten kendi cevaplariniz ile actiginiz icin ek yorum gelmemistir cunku uzerine diyecek pek birsey yok acikcasi. Bu tarz sitelerde de cok iyi hizmet alanlar da var arada sikinti yasadigini soyleyenler de. Genel olarak guvenilir firmalar tabii ki.

Alternatif olarak su urune de bakabilirsiniz, daha ucuz;

https://www.teknobiyotik.com/kampanyali-oyuncu-bilgisayarlari/teknobiyotik-a1-oyuncu-bilgisayari.html
    teşekkür ederim. teknobiyotik daha sıcak geldi bana bunu alayım bari

• Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kurulu secerseniz direkt calisir halde sistemi teslim alirsiniz. Sonra yazilim budur . com adresinden bir windows cd key satin alip aktif edip orjinal rahatca kullanirsiniz. Tabii formati ben atarim derseniz 70 lira cepte kalir, sistem direkt alan kisiye gidecekse calisir halde gitmesi icin windows kurulumu eklenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCaaNN

Windows 10 kurulu secerseniz direkt calisir halde sistemi teslim alirsiniz. Sonra yazilim budur . com adresinden bir windows cd key satin alip aktif edip orjinal rahatca kullanirsiniz. Tabii formati ben atarim derseniz 70 lira cepte kalir, sistem direkt alan kisiye gidecekse calisir halde gitmesi icin windows kurulumu eklenebilir.
    siparişi geçtik windows kurulu bi şekilde. teşekkürler yardımcı olduğunuz için. zaten kullanılacak en ağır program chrome olacak. ssd sayesinde yağ gibi akar diye umut ediyorum
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    2200G oyun bile oynatiyor, dediginiz gibi Chrome'da akar gider hic sikinti cikartmaz. hayirli olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.