Bildirim
2k Asus MG278Q 27' 1ms (1080p ile takaslık)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
fiyat nedir? -
Ciddi alıcıyım. Bana özel mesaj yoluyla ulaşır mısınız? Teşekkürler! -
foruma fazla sık girmiyorum, ürün hala takas+nakit şeklinde satılıktır. Model değiştirmek 2k geçmek isteyenlere bulunmaz fırsat. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Selamlar. Elimde 2018 yılı içerisinde hepsiburadadan alınma asus vg278q 1080p 1ms monitör var . Takas için değerlendirmek isterseniz dönüş sağlayabilirsiniz. Kutusu ve herşeyi mevcuttur. (Monitörde herhangi bir ölü pixel görmedim. Hatasızdır. Bilgisayarım olmadığı için 3 aydır kullanamıyorum)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul'daysanız değerlendirilebilir, oyun pek oynamadığım 2k monıtor 144hz bana biraz lüks kaçıyor, akılda soru işaretleri kalmasın neden takas etmek istiyorsunuz gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Mukralord
Selamlar. Elimde 2018 yılı içerisinde hepsiburadadan alınma asus vg278q 1080p 1ms monitör var . Takas için değerlendirmek isterseniz dönüş sağlayabilirsiniz. Kutusu ve herşeyi mevcuttur. (Monitörde herhangi bir ölü pixel görmedim. Hatasızdır. Bilgisayarım olmadığı için 3 aydır kullanamıyorum)______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Bende ekran kartı yokken aldım bu monitörü. Yakın zamanda daha iyi bir sistem topladığım için 2k ya geçmek istiyorum. 1080p çözünürlük artık tatmin etmiyor gibi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X