Şimdi Ara

2k 144Hz HDMI Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkesin bayramı mübarek olsun.

    Geçen hafta yeni monitör aldım hp 27xq modeli. 2k 144Hz bir monitör. İçinden çıkan kabloyla denemeden dp kablo almak istemedim. Biraz ayarlarını kurcaladım masaüstü 2k çözünürlükte ve ayarlardan ekran için 144Hz seçeneği çıktı. Overwatch oynarken 2k'da ayarları düşürüp 144fps'e kitlediğini de gördüm ama emin olamadım gerçekten 144Hz alıp almadığıma. Görüntüler kesinlikle daha akıcı geliyor fakat daha önce 144Hz monitör kullanmadığım için ve de kutu içerisinden çıkan HDMI kablo ile 2k 144Hz verir mi, bilemedim.
    Bir diğer sorum da freesync ile ilgili. Monitörden freesync seçeneğine aldığımda freesync ON yazıyor ama onu da verimli alıp almadığı mı bilmiyorum.
    Bunları test edebilmem için bir yol varsa ve bu konuda aydınlatırsanız sevinirim. Dp kablo almadan önce bir şansımı denemek istedim açıkçası. Emin olabilirsem monitörü verimli kullanabildiğime almayacağım. HDMI kablolarla alakalı da araştırma yaptım ama hiç bir yerde kablo versiyonuna nasıl bakabileceğimizle alakalı bir bilgi yok. Bu yüzden bende bu versiyon var bu kadar çözünürlükte şu kadar hertz verir diyemiyorum.







  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.