Şimdi Ara

2GB iPod 125YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar piyasda 2gb 125 ytl ye IPOD lar var saticilar bunlarin sadece kacak oldugunu soyluyor sizce ne kadar dogru....
    mağazalardan almak imkansız gibi birşey çok pahalı.... ama 2b İPOD bana çok uygun geldi ...1 gb likleride 95 YTL ye veriyorlar beni bilgilendirirseniz sevinirim..
    Alalım mı?

• arkadaşın da dediği gibi bunlar kolpayani çin malı taklit zaten kaçak olma durumu nasıl olucak ki zaaten önceden ipodu yakından görüp en azından o tekerini çevirdiysen tabiki anlarsın o fiyata başka bir mp3 al istersenzaten baktığındagerçek ipod olup olmadığı anlaşılıo
  • cevap veridğiniz için teşekkürler. 100 YTL ye nasıl bir mp3 player alabilirim.?
    şarzlı olsun, pili olmasın ...
    ve biraz kibar olsun...
  • Valla arkadaşım 100 ytl ye kaliteli ve şarjlı bir alet bulman zor. İstersen buna bi bak... Ürünü denemedim ama sen deneyip de al derim. http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=86794&productid=bd90227 Sanırım fiyatı 95 ytl idi... Herhalde tutulan bir ürün stoklarda kalmadığına göre....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre654 -- 29 Ekim 2006; 11:55:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

Valla arkadaşım 100 ytl ye kaliteli ve şarjlı bir alet bulman zor. İstersen buna bi bak... Ürünü denemedim ama sen deneyip de al derim. http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=86794&productid=bd90227 Sanırım fiyatı 95 ytl idi... Herhalde tutulan bir ürün stoklarda kalmadığına göre....

aman hocam naaptın sen, biz birinden vazgeçirtiyoruz sen gidip başka dandik mal gösteriyorsun..

• _____________________________
    Dear Resident,
    The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure.
    Until then, all my love from the beyond,
    Barney
  • t10

Orjinalden alıntı: utkubaris

quote:

Orjinalden alıntı: ardent_boy

çin malı çakma ıpod gecen tahta kaleye ordan da doğu banka geçtim almayanı dövüyorlar

size sahte ipodla ilgili bi anımı anlatıyım. izmir çankayada geziyoduk arkadaşlarla, heryerde sahte ipod satılıyor bir yerde orjinale benzeyen gördüm. aslında alacağım falan yok da şaşırdım gidiyim bi sorayım dedim. adam taklit dedi orjinal olsa alırmıydın dedi bende evet dedim adam ozaman orjinal dedi hemde 5gb bende merak ettim fiyatını ne sallıyacak diye 50 ytl dedi ben tamam almıcam dedim yürümye başladım adam arkamdan bağırıyo ulan dangalak sen ayırt edemiyon orjinalle takliti gidiyon 500 milyon para veriyon diye arkadaşlarla koptuk uzaklaştık

Adamın dövmediği kalmıs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.