Şimdi Ara

2GB CASUS KALEM KAMERA !FARKEDİLMEK İMKANSIZ!toptan fiyatına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    CD Gerektirmez. Tak-çalıştır
    *Tüm Bilgisayarlarda çalışır
    *4 saatlik Görüntü ve Ses Kaydı yapar
    *Çekim yaptığınız kesinlikle belli olmaz
    *2.0 mp kalitesinde çok net görüntü
    *Bilgisayardan şarj edebilme
    *Dilerseniz flash bellek olarak kullanabilme
    *Kaydettiğiniz görüntüyü Windows Medie player de izleyebilme
    *Kalem olarakta kullanabilme
    *USB bellek olarak kullanın.
    *diğerlerinden farkı:benzer birçok ürün satılmaktadır.birçoğunda kaydedilen görüntü üst üste kaydedilir ve bunları kesmek zorunda kalırsınız.ancak bu üründe çekilen görüntüler farklı dosyalar halinde bulunur.
    *fiyatımız toptan fiyattır.görüşmek isteyenler için tel: 05423325544
    *mesajlara cevap verilemeyebilir.

TEK FİYAT 30 DOLAR
    TOPTAN FİYAT 27 DOLAR

YORUMLARINIZI LÜTFEN İYİCE ARAŞTIRARAK YAZIN.AÇIK ARTIRMA SİTELERİNDE BİLE BU FİYATLARA BULMAK İMKANSIZ.

CİHAZLA ÇEKİLMİŞ ÖRNEK GÖRÜNTÜ BU LİNKTE VAR.
    http://rapidshare.com/files/181750320/2082-01-27_18-25-48.avi.html

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceberg38 -- 10 Ocak 2009; 16:23:19 >

• quote:

bu bilgi yanlış lens 100k dır 0.1 MP yani bakınız varsa sattığınız ürün içerisinden çıkan kitapçık
  • quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

quote:

bu bilgi yanlış lens 100k dır 0.1 MP yani bakınız varsa sattığınız ürün içerisinden çıkan kitapçık

doğubank ta bile satiyorlar 0.1 Mp görüntüsü ilk çıkan kameralı cep telefonlarınınki gibi :)

Hayırlı satışlar.
  • çektiğim görüntüleri rapide atabilirim.arkadaşım o zaman bakarsınız 2 mi yoksa 0,1 mi?320-280 görüntü çeker ve çok nettir.15 metreye kadar ortam sesi alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceberg38

çektiğim görüntüleri rapide atabilirim.arkadaşım o zaman bakarsınız 2 mi yoksa 0,1 mi?320-280 görüntü çeker ve çok nettir.15 metreye kadar ortam sesi alır.

320x280 kaç pixel oluyor çarp bakalım. Bilen bilmeyen nasıl satabiliyor anlamıyorum yahu.
    Ayrıca ürün 352x288 video çeker 15FPS(kare/saniye) (352x288=101376 pixel= 0.1 Megapixel)
  • matematiğin baya kuvvetli imiş.
    arkadaşım kendini ifade etmek için böyle siteleri mi kullanıyorsun. git o kadar site var bu ürünü satan oralarda ifade et bu ürünler 2 mp değil diye.gitti gidiyordakilerin hepsine mesaj at öyle değil diye.
    ben bir fiyat koydum arkadaşım burada.
    varsa bundan ucuz veren göster bana da ben de ilanımı kaldırayım ya da fiyat güncelliyeyim.bir ilan açıyorum hemen takoz oluyorsunuz.yarı fiyatına kamera satıyorum yine takoz oluyorsunuz.git ara forumda ilanlarımı.açtığım ilanlar içinde benden ucuz veren varsa söyle bana
    quote:

Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion

quote:

çektiğim görüntüleri rapide atabilirim.arkadaşım o zaman bakarsınız 2 mi yoksa 0,1 mi?320-280 görüntü çeker ve çok nettir.15 metreye kadar ortam sesi alır.

320x280 kaç pixel oluyor çarp bakalım. Bilen bilmeyen nasıl satabiliyor anlamıyorum yahu.
    Ayrıca ürün 352x288 video çeker 15FPS(kare/saniye) (352x288=101376 pixel= 0.1 Megapixel)

• dostum arkadaş sadece ürün bilgilerini kontrol etmeni istiyor sonuçta aldığımız ürünlerin özelliklerini iyi bilcezki ona göre alalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ürün bilgilerini kontrol et demenin başka yolları da var.
    quote:

Orjinalden alıntı: hrnayn

dostum arkadaş sadece ürün bilgilerini kontrol etmeni istiyor sonuçta aldığımız ürünlerin özelliklerini iyi bilcezki ona göre alalım
  • arkadaşım bende bu ürünü satıyordum iş olsun diye konuşanlar var işne gelen alır gelmeyen istediğini alır
    sana hayırlı satışlar harika bir ürün .
    görüntü kalitesi gerçekten iii
  • teşekkürler arkadaşım.eften püften sadece takoz olmak için yapılan yorumlar canımı sıktığı için cevap vermek zorunda aklıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: raalem1

arkadaşım bende bu ürünü satıyordum iş olsun diye konuşanlar var işne gelen alır gelmeyen istediğini alır

• quote:

arkadaşım bende bu ürünü satıyordum iş olsun diye konuşanlar var işne gelen alır gelmeyen istediğini alır

PARDON ARKADAŞLAR YAUW BEN BOZACIYLA ŞIRACIYI KARIŞTIRDIM :)
    ŞİMDİ HANGİNİZ HANGİSİ OLUYOR :)))

ARKADAŞLAR KALİTE İYİ DİYEN VARSA Bİ ÇEKİM YAPSIN KOYSUN AMA ÇEKİMİ AYNADA YAPINDA NEYLE ÇEKTİĞİNİZİ DE BİR GÖRELİM

HE BİR DE AYNI ÜRÜNÜN 4GB OLANI 20 SAAT KAYIT YAPARKEN
    2GB HAFIZASI OLANI NASIL 3 SAAT KAYIT YAPIYOR ???
    BU DURUMDA İÇİNİZDEN BİRİ YANLIŞ BİLGİ VERİYOR:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 4 Ocak 2009; 23:23:42 >

• aslında sen boza ve şıra yerine başka bişey içmişin.burada 4gb,20 saat, 3saat kelimleri geçmiyor.ama açıklayayım.20 saat çekim yapıyor diyenler birşeyi unutuyor bu ürünün şarjı 20 saat gitmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: haggardd

quote:

ARKADAŞLAR KALİTE İYİ DİYEN VARSA Bİ ÇEKİM YAPSIN KOYSUN AMA ÇEKİMİ AYNADA YAPINDA NEYLE ÇEKTİĞİNİZİ DE BİR GÖRELİM

• quote:

aslında sen boza ve şıra yerine başka bişey içmişin.burada 4gb,20 saat, 3saat kelimleri geçmiyor.ama açıklayayım.20 saat çekim yapıyor diyenler birşeyi unutuyor bu ürünün şarjı 20 saat gitmez.
    quote:

Orjinalden alıntı: haggardd

quote:

hocam sana destek veren çok güzel ürün,kalite on numara felan diyen arkadaşın ilanında öyle yazıyor...
    sen de bu adama teşekkür ediyorsun bu durumda birinizinki doğru ama hanginizinki?
    birbirinize boş yere aaa süper ürün yopk efendim şöle yok efendim böle demekle teşekkür etmekle olmuyoki bu işler ....
    neyse ben sustum işallah siz bir video koyarsınız,tabi bu ürünle çektiğiniz belli ederek ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haggardd -- 5 Ocak 2009; 10:13:28 >

• ürün 2mp değil aynı çin malı telefonlarda ki gibi onlarda vga kamera var üstünde 5 mp'sel yazıyor çinlilerin mp anlayışı biraz farklı
  • zaten 2mp denmiyor ki.2mp kalitesinde diyor.ayrıca örnek görüntü var isteyen bakabilir.
    quote:

Orjinalden alıntı: semih_efendi

ürün 2mp değil aynı çin malı telefonlarda ki gibi onlarda vga kamera var üstünde 5 mp'sel yazıyor çinlilerin mp anlayışı biraz farklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.