Arkadaşlar büyük ihtimalle bu konu açılmıştır ama terimleri tam bilmediğim için bulamadım.Bende yurtdışından gelen 1 yıldır kullanmakta olduğum 2g iphone var.Versiyonu eski hatta en eski olandan büyük ihtimalle bunu nasıl son versiyona yükseltirim? not: önemlimi bilmiyorum içinde geldiğinde simport adlı program vardı bir önemi varmı bilmediğim için yazdım...
eğer itunes üzerinden güncellemeyi biliyorsan cihazına uygun versiyon dosyasını indirip sorunsuz bir şekilde yapabilirisn...
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatugur
eğer itunes üzerinden güncellemeyi biliyorsan cihazına uygun versiyon dosyasını indirip sorunsuz bir şekilde yapabilirisn...
hocam arkadaş yurt dışından getirilen 2g iphoneden bahsediyo. itunes üzerinden offıcal sürümle güncellenirmi yaw sakın öyle bişey yapma arkadaşım.
ilk önce versiyonunu söyle hocam fake imei mi kullanıyosun ? pasaport kayıtlımı?
Valal ne yazıkki tam şu an arkadaşın dediği gibi update yapıyorm sonunu öğrenmiş oldum. Dostum ne yazıkki bilmiyorum fake imei pasport kaydı falan bunlarmı yapılmış ben 2. el aldım
Bu arada versyon 1.1.4 tabi işlem bitince versyon kalırsa ortada :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme