Şimdi Ara

2ds mi alayım 3ds mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2ds super mario'lu paket amazon.fr'de 300 liraya falan geliyor gayet uygun ama konsol için kötü diyorlar ekranı falan çok küçükmüş. ben ilk 3ds'lerden kullanmıştım zamanında o meşhur 250 liralık konuyu açanım zaten :) onunla ekranı aynı sanırım 3.5 inch.

    yeni gelen oyunlar sadece new'e çıkacak diye söylemler var ne derece doğru? eğer böyle bir şey yoksa 2ds mantıklı çünkü. grafik farkı falan çok önemli değil.



  • Şu ana kadar sadece tek oyun çıktı New 3DS'ler için o da Xenoblade, bundan sonra çıkmayacak diye biliyoruz. En azından herhangi bir duyuru yok o yönde. Ancak bence çıkacak oyunlardan endişe etmek yerine ekranın küçüklüğüne takılmak lazım, bana kalırsa o ekran çok ufak, alt ve üst ekran açılıp, kapanabilir olmadığı için küçükte denilemez bu alet için. New 3DS'ler dışarıda şu an 160 euro civarında, 2DS'ler de 90 euro. Aradaki farka değer mi, bence değer...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: d3vstator

    Şu ana kadar sadece tek oyun çıktı New 3DS'ler için o da Xenoblade, bundan sonra çıkmayacak diye biliyoruz. En azından herhangi bir duyuru yok o yönde. Ancak bence çıkacak oyunlardan endişe etmek yerine ekranın küçüklüğüne takılmak lazım, bana kalırsa o ekran çok ufak, alt ve üst ekran açılıp, kapanabilir olmadığı için küçükte denilemez bu alet için. New 3DS'ler dışarıda şu an 160 euro civarında, 2DS'ler de 90 euro. Aradaki farka değer mi, bence değer...

    peki hocam new 3ds'ler 11.versiyon mu geliyor yoksa sürüm düşürebileceğimiz versiyonda mı ?
  • 11.0.0 için henüz bir downgrade işlemi (hardmode dışında) mümkün görünmüyor. Yakında çıkacağı yönünde söylentiler var ama. Bende hem N3DS var hem de N3DS XL, her ikisi de CFW idi ama birisini benim çocuklar yanlışlıkla güncelledi, ben de Sky3ds Plus aldım, biraz pahalı bir ürün ama yurtdışında 80-90 dolara bulabilirsiniz. Kullanımı o kadar rahat ve iyi ki, hem son versiyonda isterseniz orijinal kullanır, hem markete girebilirsiniz, hem de kopya oyun oynama imkanınız olur. Şu an her iki cihazı da güncelledim, CFW iyi hoş ama kullanımı biraz dikkat istiyor.

    Para sıkıntınız olmazsa size N3DS XL yanında da Sky3ds Plus tavsiye ederim. Muhtemelen Fransa'dan alacağınız cihaz da, downgrade için uygun sürümde olacaktır, tabii emin değilim bundan, biraz araştırın...
  • hocam 2ds amazondan 55 euroya aldim yani almadan once cok dusundum ancak arada zaman gecirmek eglenmek icin guzel olabilir diye dusundum tamamen fiyatindan oturu. sizce deger miydi ?
  • 2DS/3DS fark etmez, her türlü değer. Gayette güzel ötesi bir fiyata almışsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Aralık 2016; 10:49:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @orhunerkan hayırlı olsun cihaz hocam. Bende eskiden 3DS ve 3DS XL vardı. Sonra sattım. Şimdi yeniden amazon'dan 2ds sipariş ettim.

    @d3vstator hocam oyunların market kullanımı için Almanya amazon'dana lınmış bu cihazlara hangi ülkeyi seçiyoruz acaba? Kredi kartı geçen ülkeler hangisi biliyor musunuz?
  • İrlanda en iyisi hocam, ben de wiiu da İrlanda hesabı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam çok teşekkürler
  • cok sagolun hocam yani daha once nintendo olarak sadece wii kullandim el konsolu olarak ilk olacak merak ediyorum
  • birde hocam mariolari kacirdigima uzulmustum yokai watch nasil bir oyun guzel mi internette de cok bisi bulamadim. Cihazlara cfw yapiliyor mu ? Birde oyunlarinda multiplayer-online tarzi seyler var mi ?
  • CFW yapabilmek için cihazlarınızın 11.0.0.33 güncellemesini ve daha sonra gelen güncellemeyi almamış olması lazım. Bu saatten sonra bu sürümlere CFW'de gelmez, kimse boşa beklemesin. Bu güncellemede exploit'in ortaya çıktığı DS için cihaz içinde bulunan işlemci artık kapatıldı. Yeni sürümler için Sky3ds dışında bir seçenek yok. CFW ve Sky3ds'de gerekli işlemlerden sonra online oynayabilirsiniz ama ban riski vardır. CFW ile ban riski daha azmış, kullananlar öyle söylüyorlar...
  • Xl al derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.