Şimdi Ara

299 Lira > Sıfır Nokia 5800 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sabaha karsı oraya gideceğiz kuzenimle çok heyecanliyiz..

Fakat yasımız 18den küçük.. Yanımızda bir büyüğün olması gerekir dimi satın almamız için?
    Ayrıca sanırım bir müşteriye birden fazla aynı ürün verilmiyor? Öyleyse yanımızda iki büyük gerek?

Bilgilendirirseniz sevinirim, teşekkürler :)

• sabaha karşı değil,hemen şimdi gidin bence
  • isim şehir ilçe ?
  • nerde burası bizede söyle bizde gidelim
  • Forum Aydın - Gold :)
  • Sizi yerler orada..
  • Sen paranı ver ben gidip alayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olsa olsa en fazla 150 yada 200 tanedir.hemen şimdi gidin sıraya girin.geceyi orada geçireceksiniz artık ne yapalım
  • 18 yaşından küçük olduğun satmamazlık yapmazlar , öyle saçma şey mi olur
  • Çok kisinin haberi yok ya xD siz benim sorularima cevap versenize biliyordum konu dısında böyle olacağını =/
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

olsa olsa en fazla 150 yada 200 tanedir.hemen şimdi gidin sıraya girin.geceyi orada geçireceksiniz artık ne yapalım

Sanırım 10 tane stok yada 50. Ben de Aydın'dayım fakat bu geceyi Forum'da geçirmeye hiç niyetim yok o yüzden almayacağım o BASmatik 5800 ı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qraff
    18 yaşından küçük olduğun satmamazlık yapmazlar , öyle saçma şey mi olur

Teşekkürler :)
    nakit odeme yaparsak sorun olmaz saniyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

olsa olsa en fazla 150 yada 200 tanedir.hemen şimdi gidin sıraya girin.geceyi orada geçireceksiniz artık ne yapalım

Sanırım 10 tane stok yada 50. Ben de Aydın'dayım fakat bu geceyi Forum'da geçirmeye hiç niyetim yok o yüzden almayacağım o BASmatik 5800 ı

10 tane mii :( nasıl yani o kadar az olamaz tecrübeli arkadaslar bisey desin
  • Bizim burada da var aynı olay. Bazı ürünler %50 indirimde. Antalya
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth
    Bizim burada da var aynı olay. Bazı ürünler %50 indirimde. Antalya

Peki stok durumu nasıl? 10 tane falan olamaz herhalde
  • Ben de Aydın'dayım.Böyle bir şey varsa gidelim bari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Becerik Sizsiniz

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

10 tane mii :( nasıl yani o kadar az olamaz tecrübeli arkadaslar bisey desin

Eee herhalde öyle oluyor.Eğer elinde broşür varsa stok sayısına bak.Zaten Gold açıldığı gibi silip süpürürler büyük ihtimal.Stok sayıları öyle olmasa millet neden geceleri teknoloji mağazaları önünde sabahlasın

• Bugün gazetede okudum gerçekten çok azdı stoklar. Gazete yanımda değil Hürriyet bulabilen varsa baksın oradan.
  • telefon alan oldu mu arkadaşlar :)
  • 488 tl sıfırı zaten..180 tl için değmez..alamazsınızda hem 10 tane nedir şaka gibi..488 tl zaten şu anda sıfırı iice düştü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.