Şimdi Ara

290$ye Alıncak En İyi İşlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 290 dolar kadar işlemciye para verebilcek bütcem var fakat çok kararsız kaldım amd 6400 blackedition düşünüyodum
    ne almalıyım sizce birde çekirdek sayısı varkı neyi ifade eder?Bunuda öğrenmek istiyorum
    benim bütceme uygun en uzun zaman beni idare edebilcek bi işlemci istiyorum şimdiden saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lool35 -- 29 Eylül 2007; 18:57:13 >

• Anakartın ne onu söylersen daha iyi olur.
  • daha bilgisayarı toplamadım işlemci de takılı kaldım
  • Core 2 Duo E6850 olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingJames.QX

Core 2 Duo E6850 olabilir

E6850 yada q6600 olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

quote:

anlamadığım biri 4 çekirdek diğeri 2 ghz değerleri farklı fakat hangisi ne için önerilir yada hangisi ağır basıyor neden?Şimdiden Saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: lool35

quote:

Orjinalden alıntı: oyuncu71

quote:

anlamadığım biri 4 çekirdek diğeri 2 ghz değerleri farklı fakat hangisi ne için önerilir yada hangisi ağır basıyor neden?Şimdiden Saolun

Sen bilgisayarı ne amaçla kullanacaksın acaba ona göre ikisinden birini önerelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç söyleme sen hatta,

video/film, bilgi işleme türü "oyun olmayan" durumlarda ->Q6600.

Oyun için-> E6850

Not: 68.50'nin fiyatı $300 sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: x--treme

Hiç söyleme sen hatta,

video/film, bilgi işleme türü "oyun olmayan" durumlarda ->Q6600.

Oyun için-> E6850

Not: 68.50'nin fiyatı $300 sanırım.

+1
  • Bende aynı durumdayım.. AMD alıcam.. AMD 6400 x2 al kafanı dinle.. Mis gibi.. Black edition konusunda bilgim yok..

290$ye Alıncak En İyi İşlemci?

En alttaki OC'li halidir..
  • 6400be çok sağlam cpu.
  • arkadaşlar kararı çift çekirdekte kıldım fakat amd mi intel mi amd alırsam 6400 black edition alıcam
  • quote:

arkadaşlar kararı çift çekirdekte kıldım fakat amd mi intel mi amd alırsam 6400 black edition alıcam

intelden şaşma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

quote:

arkadaşlar kararı çift çekirdekte kıldım fakat amd mi intel mi amd alırsam 6400 black edition alıcam

intelden şaşma derim.

• egerki gidebildigince cok gitsin, uzun bir zaman islemci almayayim diyorsan q6600 tabiki. kimsenin bu konuda itiraz edecegini sanmiyorum. cunku soyle demissin.
    quote:

Arkadaşlar 290 dolar kadar işlemciye para verebilcek bütcem var fakat çok kararsız kaldım amd 6400 blackedition düşünüyodum
    ne almalıyım sizce birde çekirdek sayısı varkı neyi ifade eder?Bunuda öğrenmek istiyorum
    benim bütceme uygun en uzun zaman beni idare edebilcek bi işlemci istiyorum şimdiden saolun

fakat illaki cift cekirdek diyorsan amd 6400+ al derim. cunku multimedia ve masaustu uygulamalarinda intelden daha guclu. oyun agirlikli dusunuyorsan q6600. su an ki cogu testte e6850 nin q6600 u gectigine aldanma. gecici bir durum bu. ilerde q6600 daha on planda olacaktir ( tabi 4 cekirdek destekli uygulama ve oyunlar yayginlasirsa )

• quote:

quote:

intelden şaşma derim.

Fanatik yorum yapacağına hangi intel işlemci alcağını söylesen daha doğru olur.

Ne yani sırf intelden şaşmamak için pentium d'mi alsın adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion! -- 29 Eylül 2007; 21:14:44 >
  • Ya ben intel e6850 ile amd 6400+ arasında kaldım çok !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rebellion!

quote:

quote:

intelden şaşma derim.

o yorumdan öyle anladıysan koş hemen pentium d al sen bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

intelden şaşma derim.

Peki sen benim dediğimi anladınmı?

Ben diyorum intelden şaşma lafı yanlış ama atıyorum e6850 öneriyorum deseydin herhangi bir şey demezdim şimdi sen beni anladınmı.?

Sen e6850 al demedin intelden şaşma bu çok geniş bir açıklama adam gider ozaman herhangi bi intel işlemci alır olurmu sence bu bide dandik alırsa ne olacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

intelden şaşma derim.

Peki sen benim dediğimi anladınmı?

Ben diyorum intelden şaşma lafı yanlış ama atıyorum e6850 öneriyorum deseydin herhangi bir şey demezdim şimdi sen beni anladınmı.?

Sen e6850 al demedin intelden şaşma bu çok geniş bir açıklama adam gider ozaman herhangi bi intel işlemci alır olurmu sence bu bide dandik alırsa ne olacak.

+1

Gereksiz ve saçmasapan guruplaşmalar var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.