Şimdi Ara

29 yaşındayım tekrar öss girecem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş var fakat çalışacak insan yok. Ya para beğenilmiyor ya iş şartları beğenilmiyor. Yoksa gerçekten iş var..

Orijinalden alıntı: H. Upmann

İş var fakat çalışacak insan yok. Ya para beğenilmiyor ya iş şartları beğenilmiyor. Yoksa gerçekten iş var..

iş var tabi. benden iyi kimse bilemez işgücü taleplerini.
    günde enaz 15 saat çalışmanı isterler, sigorta yapmazlar. her işlede senin ilgilenmeni isterler. aylık maaşda 700tl yi geçmez...
  • Ben 27 yaşındayım aöf işletme+ 2 yıllık örgün bitirdim.4 yıllık örgün denizcilik işletmeleri+ 2 yıllık aöf adalet okuyorum.Kazanabileceğimi bilsem diş hekimliğine girerdim.Yaş falan dinlemem 4-5 sene diş hekimliği okurdum.
    Sağlıkla ilgili bölümler hariç diğer bölümler yalan.
  • Arkadaşlar görüşleriniz için saolun askerden önce özel bi hastanede 5 yıl çalıştım poliklinik sorumlusuydum sonra kısa dönem askerlik yaptım ve geldim eski iş yerimede dönmedim yaşadığım şehir küçük bi şehir Elazığ cidden içim çok sıkılıyor çok şükür maddi durum fena değil ama para yiyip gezip kızlara asılmayı kendimede yediremiyorum bu yaştan sonra bari istanbulda bi yer kazanayım hem okurken hemde part time çalışırım diye düşünüyorum.

Bitirdiğim bölümü seviyorum iktisat güzel bi bölüm ama yaşadığım memlekette çoban zihniyet var nasıl anlatsam bilemiyorum bana kalsa kahve evi gibi bi yer açar işletirdim onada ailem yaklaşmıyor ne yapacam bilemiyorum

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar görüşleriniz için saolun askerden önce özel bi hastanede 5 yıl çalıştım poliklinik sorumlusuydum sonra kısa dönem askerlik yaptım ve geldim eski iş yerimede dönmedim yaşadığım şehir küçük bi şehir Elazığ cidden içim çok sıkılıyor çok şükür maddi durum fena değil ama para yiyip gezip kızlara asılmayı kendimede yediremiyorum bu yaştan sonra bari istanbulda bi yer kazanayım hem okurken hemde part time çalışırım diye düşünüyorum.

Bitirdiğim bölümü seviyorum iktisat güzel bi bölüm ama yaşadığım memlekette çoban zihniyet var nasıl anlatsam bilemiyorum bana kalsa kahve evi gibi bi yer açar işletirdim onada ailem yaklaşmıyor ne yapacam bilemiyorum

dostum ne zaman döndün askerden? işe iade hakkın var normalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

quote:

Arkadaşlar görüşleriniz için saolun askerden önce özel bi hastanede 5 yıl çalıştım poliklinik sorumlusuydum sonra kısa dönem askerlik yaptım ve geldim eski iş yerimede dönmedim yaşadığım şehir küçük bi şehir Elazığ cidden içim çok sıkılıyor çok şükür maddi durum fena değil ama para yiyip gezip kızlara asılmayı kendimede yediremiyorum bu yaştan sonra bari istanbulda bi yer kazanayım hem okurken hemde part time çalışırım diye düşünüyorum.

dostum ne zaman döndün askerden? işe iade hakkın var normalde.

17 eylülde geldim dostum eski iş yerim kapanmak üzere zaten daha gitmemin bi anlamı yok o yüzden yeni arayışlardayım

• Kpss yi falan düşünmedin mi acaba? tam okumadım da.En azından devlet memuru olursun iktisat okumuşsun ne güzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: farego

Hayat şartları çok zor..

siz calisiyormusunuz

quote:

Hayat şartları çok zor..

siz calisiyormusunuz

Çok şükür çalsıyorumm.. Allah'a şukur.. ama ise girmek icin çok dua ettim. Rabbim elleri boş çevirmez..

quote:

quote:

Hayat şartları çok zor..

siz calisiyormusunuz

Çok şükür çalsıyorumm.. Allah'a şukur.. ama ise girmek icin çok dua ettim. Rabbim elleri boş çevirmez..

Hergün dua etsek kabul olurmu

• Sınava tekrar girip 2 sene de olsa okusan bile iş bulamazsın bunun yeniden mezun olma ile alakası yok diplomadan sonrası sana kalıyor. O sürede kpssye çalışsan daha rahat iş bulursun.

quote:

quote:

Hayat şartları çok zor..

siz calisiyormusunuz

kafami dagitmam lazim cok isyankarim ya of sizin adiniza sevindim

Orijinalden alıntı: Hols

quote:

quote:

quote:

Hayat şartları çok zor..

siz calisiyormusunuz

Hergün dua etsek kabul olurmu

Sen, senin için hayırlısı olanı iste. Takdir Allah'ındır.. ;)

• quote:

Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım ve tekrar öss girmeyi düşünüyorum askere bile gittim geldim,iş bulamıyorum öss sınavına gireiym dedim büyükbişehire giderim belki iş bulabilme imkanım artar hem yinede okurum normalde iktisat mezunuyum ama yine girmek istiyorum ne dersiniz ?

Bu arada öss sınavı ayın kaçında ?

arkadaşım kpss ye girmedin mi?

öss ye çalışacağına kpss ye kas derim ki her yıl sizin bölüm iiçinde..

memurlar nete şöle bı bak.bütün bankalar diğer kurluşların sınavları oluyor hepsıde ıktısat işletme bölümlerınden ınsanlar arıyorlar.yaş sınırı da 35 her halukarda girersin.biri olmazsa digeri olur..

memur olarak her yerden şanslı bi bölum bence ıktısat.cunku her kurum alıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: ManyetikRenozans

Merhaba arkadaşlar 29 yaşındayım ve tekrar öss girmeyi düşünüyorum askere bile gittim geldim,iş bulamıyorum öss sınavına gireiym dedim büyükbişehire giderim belki iş bulabilme imkanım artar hem yinede okurum normalde iktisat mezunuyum ama yine girmek istiyorum ne dersiniz ?

Bu arada öss sınavı ayın kaçında ?
    Utkuhan

çarşı izninde mesaj attığım zamanlar siz geri sayıyodunuz, ne çabuk geçti zaman. hoşgeldin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

Utkuhan

çarşı izninde mesaj attığım zamanlar siz geri sayıyodunuz, ne çabuk geçti zaman. hoşgeldin.

evet bitti kardesim cok sukur bu yukude atlattik ama bi yazimi yedi

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.