Şimdi Ara

29 Ağustos Ehliyet Yazılı Sınavı [Ana Konu] (19-20 Eylül / 3-4 Ekim) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
887
Cevap
8
Favori
14.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beraber sınava girdiklerim ehliyet almış ben hâlâ direksiyon sınavını bekliyorum. 3-4 Ekimdeki sınavı 24 Ekime nasıl erteledilerse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur55sag

Ben ancak önümüzdeki ay alabilirim,siz benden önce alırsınız büyük ihtimalle

10 güne dosya çıkacak dediniz de ondan dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kursu aradım sordum dosyam ne zaman hazır olur, onlar dedi 10 güne hazır olur. Dosyam hazır olur olmaz alamayabilirim para durumuna bağlı Kasımın ilk haftası belli olur.ehliyeti alırsam sizi alıntılarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur55sag

Ben kursu aradım sordum dosyam ne zaman hazır olur, onlar dedi 10 güne hazır olur. Dosyam hazır olur olmaz alamayabilirim para durumuna bağlı Kasımın ilk haftası belli olur.ehliyeti alırsam sizi alıntılarım

Tamamdır

• Az önce sınavdan çıktım vites atarken düşürürken biraz bağırttım onun haricinde iyiydim. Kalkış, park falan bayağı iyi oldu hatta. Pazartesi kursu arayıp öğrenirsin dedi kurs hocası İnşallah olmuştur diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Az önce sınavdan çıktım vites atarken düşürürken biraz bağırttım onun haricinde iyiydim. Kalkış, park falan bayağı iyi oldu hatta. Pazartesi kursu arayıp öğrenirsin dedi kurs hocası İnşallah olmuştur diyelim

%99 geçmişsindir. Hayırlı olsun.

• Direksiyon derslerinde dört dörtlük kullanıyorum sınavlarda 3 kez kaldım son bir şansım daha kaldı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 3 ekimde girdiğim sınavı ilk seferde geçtim. 5 10 gün içinde sertifikani alabilirsin dediler ama ancak bugün alabildim. Şimdi emniyetten randevu almam lazım ancak hep dolmuş kontenjanlar. Acaba ne zaman boş olur? Yeni yıla kalmadan alırım umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün sertifikayı trafik şubeye bıraktım parmak izimi falan aldılar yarın sabah ehliyetimi alıyorum :)

• Arkadaslar ben de 3 ekimde girdim sinava ve gectim ilk seferde. Daha belgeler verilmemis ama ben il dışında okuyorum. Anneme verirler mi belgeleri? Bir de ben sinava istanbul'da girdim istanbul'a en erken 25 aralikta falan gelebilirim yani o zamana randevu alsam polisten falan sıkıntı cikar mi bu kadar uzun sure beklemek falan? Ya da 2016 ya girdigimizde falan o belge gecerliligini yitirir mi oyle bir sey biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: işte her neysen

Arkadaslar ben de 3 ekimde girdim sinava ve gectim ilk seferde. Daha belgeler verilmemis ama ben il dışında okuyorum. Anneme verirler mi belgeleri? Bir de ben sinava istanbul'da girdim istanbul'a en erken 25 aralikta falan gelebilirim yani o zamana randevu alsam polisten falan sıkıntı cikar mi bu kadar uzun sure beklemek falan? Ya da 2016 ya girdigimizde falan o belge gecerliligini yitirir mi oyle bir sey biliyor musunuz?

Hocam sertifikayı ehliyete dönüştürme süresi 2 yıldır yalnız 2016'ya bırakırsanız stajyer sürücü olursunuz harçlar da artıyor bu sene içerisinde mutlaka halledin. Randevu olayını tam bilmiyorum ama önceden o güne alabilirsiniz galiba en fazla 2 gün içinde de ehliyeti verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

quote:

Orijinalden alıntı: işte her neysen

Arkadaslar ben de 3 ekimde girdim sinava ve gectim ilk seferde. Daha belgeler verilmemis ama ben il dışında okuyorum. Anneme verirler mi belgeleri? Bir de ben sinava istanbul'da girdim istanbul'a en erken 25 aralikta falan gelebilirim yani o zamana randevu alsam polisten falan sıkıntı cikar mi bu kadar uzun sure beklemek falan? Ya da 2016 ya girdigimizde falan o belge gecerliligini yitirir mi oyle bir sey biliyor musunuz?

Hocam sertifikayı ehliyete dönüştürme süresi 2 yıldır yalnız 2016'ya bırakırsanız stajyer sürücü olursunuz harçlar da artıyor bu sene içerisinde mutlaka halledin. Randevu olayını tam bilmiyorum ama önceden o güne alabilirsiniz galiba en fazla 2 gün içinde de ehliyeti verirler.

Hocam şimdi anlamadığım olay şu; ben teorik ve direksiyon sinavina girip başarılı oldum. Simdi sürücü kursundan belgeleri almadım. Ben Kibris'ta okuyorum o yüzden sık gelip gidemiyorum. Şimdi ben bu belgeleri Anneme aldirtsam ama polise surucu belgesi için atıyorum 2016 da randevu aldım yine de stajyer olarak mi almış oluyorum surucu belgemi böyle sacmalik olmaz ki ama ya ben stajyer doneminde kaydolmadim sadece okulum yüzünden gelip gidemiyorum o yuzden de işlemler biraz geç olacak. Nicin stajyer durumuna düşüyorum anlamadim ya benim vizelerim 25 Aralıkta bitiyor yani en erken 25 Aralik aksami ben Istanbul'a donebilirim. O da Allah gostermesin ders birakmazsam tabii. Bu 4 günlük zaman dilimde peki ben emniyete gidip aksilik cikmadan belgemi alabilir miyim peki? Yaa oof cok sıkıntı yaa. Ben Kibris'ta okurken normalde 19 eylül diye Istanbul'a bilet aldik 2 hafta oncesinden ama 2 gune bitmez diye beni 3 ekimd attilar. 19 eylülde ziyaret etmis gibi oldum ailemi, 3 ekimde tekrar geldim sinav icin bu sefer girdik ve gectik Allah'a şükür. Sonra tekrsr geri döndük. Simdi bir de islemler icin mi ben gelip gidecegim ya? Yol parası cok fazlaya patliyor ya. bir de sürücü belgesi masrafi 500 lira.. Cok yukleniyorum yaa. Valla surucu belgesi kadar yol parasi tutuyor. Of yaa. Hocam eminsiniz değil mi? Ben şimdi stajyer olmayan grupa kaydolmustum tee haziranda kaydoldum surucu kursuna. 3 ekimde gectim. Simdi ben evraklari emniyete 2016 da atıyorum 10 ocakta falan götürdüm. Stajyer gruba ait olmamama ragmen yine stajyer olarak mi islem yapilacak, surucu belgesi verilecek? eminsiniz degil mi? of yaaaaaa

• işte her neysen kullanıcısına yanıt
    Oyle olmasi lazim 2016 da stajyer devreye girecek.Sertifika aldigin tarih degil ehliyeti aldigin zaman onemli mantikli olanda o.Ehliyeti alma surecleri de uzun suruyormus galiba cevremden duydugum kadariyla

• quote:

Orijinalden alıntı: beles

Oyle olmasi lazim 2016 da stajyer devreye girecek.Sertifika aldigin tarih degil ehliyeti aldigin zaman onemli mantikli olanda o.Ehliyeti alma surecleri de uzun suruyormus galiba cevremden duydugum kadariyla

Hocam valla ehliyet alma sureci, sertifikayi alirsin kurstan,sonra emniyetten randevu alirsin. Artik o şans isi mi bilmiyorum bazi polisler yarin teslim ediyormus bazilari uzatiyormus. Boyle sacmalik mi olur ya!? Benim stajyerlige kalmam bunlarin keyfine mi kaldı yani?? Oyle sey mi olur çıldırmak üzereyim. Ben en erken 25 aralik aksami istanbula'a gelebilirim. Yani onceden internet uzerinden 26 sina randevu alsam... Ama 26 si cumartesi yaa valla bilmiyorum. Nerede cok onemli bir isim ciksa o is hep ucu ucuna ya oluyor ya olmuyor. Allam niye hep böyle oluyor anlamadim ya Nasil bir sanstir bendeki de

• quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

Arkadaşlar bugün sertifikayı trafik şubeye bıraktım parmak izimi falan aldılar yarın sabah ehliyetimi alıyorum :)

29 Ağustosta yazılı sınava girmiştim 3-4 ekimde direksiyon sınavında kalmıştım ara sınav olan 17 Ekim sınavında direksiyondan geçtim ve bugün itibariyle ehliyetimi alıp cüzdanıma koymuş bulunmaktayım.Allah kaza bela göstermez inşallah.

• Hocam kursunla ara bir konuş benim sertifikaya noldu de başka birisi senin yerine teslim alabilir bence hele annense sıkıntı olmaz. Sonra ziraat bankasına ehliyet harcını yatırın gitmeden önce de randevu almaya çalış 6 gün vaktin var bence halledersin. Stajyer olayı maalesef böyle emniyetle olan işini 2016 dan önce halletmen gerekiyor böyle açıklama yapıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Booster_06

Hocam kursunla ara bir konuş benim sertifikaya noldu de başka birisi senin yerine teslim alabilir bence hele annense sıkıntı olmaz. Sonra ziraat bankasına ehliyet harcını yatırın gitmeden önce de randevu almaya çalış 6 gün vaktin var bence halledersin. Stajyer olayı maalesef böyle emniyetle olan işini 2016 dan önce halletmen gerekiyor böyle açıklama yapıldı.

Anladim hocam bi arayip konuşayım ailemle haber vereyim boyleymis diye :(

• Arkadaşlar sağlık raporunda fmn olarak sürücü belges alabilir yazıyor bu ne demek acaba gözlüklü olarak mı ?
    Persembe ve cuma trafik büroları açık mı bilen varmı ?
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bugün sertifikayı trafik şubeye bıraktım parmak izimi falan aldılar yarın sabah ehliyetimi alıyorum :)

29 Ağustosta yazılı sınava girmiştim 3-4 ekimde direksiyon sınavında kalmıştım ara sınav olan 17 Ekim sınavında direksiyondan geçtim ve bugün itibariyle ehliyetimi alıp cüzdanıma koymuş bulunmaktayım.Allah kaza bela göstermez inşallah.

Hocam 11 günde nasıl alabildin? Ben 3 ekimde girip kazanmıştım. Daha 2 gün önce anca sertifikayı alabildim. Daha randevu alamadım emniyetten. Hep dolu gözüküyor. Yeni yıla kadar alırım umarım. Ne meşakkatli is şu ehliyet yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Di Zetemeno -- 29 Ekim 2015; 15:55:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HatersGonnaHate

quote:

quote:

Hocam 11 günde nasıl alabildin? Ben 3 ekimde girip kazanmıştım. Daha 2 gün önce anca sertifikayı alabildim. Daha randevu alamadım emniyetten. Hep dolu gözüküyor. Yeni yıla kadar alırım umarım. Ne meşakkatli is şu ehliyet yav

Bizim burada ehliyet için randevu almaya gerek yok direk gittim emniyete herhalde fazla sıra yoktu ertesi gün hazır olur dedi polis memur ben de aldım :)

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.