Şimdi Ara

-285 TL-ACER H223HQ 21.5'' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - Ufak bir değerlendirme (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
0
Favori
22.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oleeeeeyy benimde monitörüm geldi ve 0 ölü piksel dedikleri kadar var ben webdenaldan aldım reklamını yapıyorum gibi olmasın ama hiç düşünmeden alabilirler... bu arada formel heyecandan video çekmeyi unuttum ama zaten senin konuna video bile gerek yok sayende bende bu monitörü kullanıyorum sen bu konuyu açmasan ben şimdi 450-500 TL verip bu aynı özellikte farklı bir marka olacaktı param cebinde kaldı gerçekten dediğiniz gibi ölü piksel oranı düşükmüş.. !!!
  • tebriklerr :D güle güle kullan ;) .. bu arada bişi sorucam monitör masayı oynatınca çok sallanıyor mu? bağlantı yerlerinin çok iyi oturduğuna eminim ama sanki normalden fazla sallanıyor ( tek yaptığım monitörü ayağının üstüne oturtmek başka bi ayarlama falan yapmadım , acaba gereklimiydi? ) .. AMA bu monitörü GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM :)

GCC GJQ 264P

kodu KAYIT olurken/başvuru yaparken girmeyi/söylemeyi unutmayın ;)

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

tebriklerr :D güle güle kullan ;) .. bu arada bişi sorucam monitör masayı oynatınca çok sallanıyor mu? bağlantı yerlerinin çok iyi oturduğuna eminim ama sanki normalden fazla sallanıyor ( tek yaptığım monitörü ayağının üstüne oturtmek başka bi ayarlama falan yapmadım , acaba gereklimiydi? ) .. AMA bu monitörü GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM :)

Benim monitörde hiç sallanma yok bilmiyorum ama senin masanın ayaklarında bi sorun olabilir kağıt doldur belki sallanmaz ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiegro -- 22 Eylül 2010; 19:35:46 >

• Benim monitörde geldi konuda emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür. Gayet güzel ve fiyatına göre süper bir monitör almak isteyenler hiç tereddüt etmesin bencede.

Orijinalden alıntı: gordon95

quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

tebriklerr :D güle güle kullan ;) .. bu arada bişi sorucam monitör masayı oynatınca çok sallanıyor mu? bağlantı yerlerinin çok iyi oturduğuna eminim ama sanki normalden fazla sallanıyor ( tek yaptığım monitörü ayağının üstüne oturtmek başka bi ayarlama falan yapmadım , acaba gereklimiydi? ) .. AMA bu monitörü GERÇEKTEN ÇOK BEĞENDİM :)

Benim monitörde hiç sallanma yok bilmiyorum ama senin masanın ayaklarında bi sorun olabilir kağıt doldur belki sallanmaz ..

tekerlekli bilgisayar masalarından ... muhtelemen masa yüzünden oluyor ... tabi monitörde büyük olunca daha fazla sallanıyomuş gibi oluyor ... bu arada ses kablosu ile laptop a bağladım ses düzeyi de gayet iyi bence (tabi ses sisteminiz falan yoska)

GCC GJQ 264P

#gibir #turktelekom #millenicom #turknet #superonline #ttnet #vodafone #turkcell #turksat

• @gordon95 , @ayaz19
    Monitörleriniz hayırlı olsun arkadaşlar sorun çıkmamasına çok sevindim. Memnun kaldığınıza da sevindim.Vallaha tam nokta atışı yaptınız çok çok iyi bir fiyata çok güzel kaliteli bir monitör sahibi oldunuz.. 150-200tl kardasınız Kullanılan tn panel kaliteli ki ölü piksel yok bu seride default renkleri iyi kalibre edilmiş ve backlight sorunu da olmayan bir monitor
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD

• bende 22'' monitör arıyordum konuyu sonuna kadar okudum gerçekten çok ucuz fiyatlara alınmış alan arkadaşlara hayırlı olsun goldu bu sabah aradım hiçbir mağazamızın stoklarında yok dediler webdenal'dan başka uygun fiyatlı yer yok sanırım şu günlerde teknosada'da stok bitmiş gözüküyor

bu arada bi sorum daha var... bu monitör hangi modda 30 W elektirik harcıyor (gerçi bu 30 W görünce LED sanmıştım bu monitörü çünkü hiç bi LCD bu kadar az harcamıyor sanırsam... lg nin LED i 23 W harcıyor mesela)

GCC GJQ 264P

• evet sanırım biraz bekleyip webdenal'ı devamlı takip etmek lazım bende öyle yapayım gold'da madem ürün yok elinizde neden arayıp stok sorun diyorsunuzki o zaman yok yazın milleti uğraştırmayın,
    exa yada eksendede yokmu bilgisi olan varmı
    #GIBIRNet 1yıl boyunca her ay 40TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Referans Kodu: GCCGJQ264P

GCC GJQ 264P

• BU arada bi internet cafe ye falan gidip görebilirsin... (samsun da internet cafe de gördüm hatta oyun da oynadım bu monitörün olduğu masada yani en azından nasıl olduğu hakkında kesin fikrin olur) bide bu monitör şimdiden bana küçük geliyor 23" falan olsa daha güzel olcaktı galiba :D

GCC GJQ 264P

• _____________________________
    #GIBIRNet 1yıl boyunca her ay 40TL indirimden faydalanmak için paylaştığım kodla başvuru yapabilirsiniz. Referans Kodu: GCCGJQ264P

GCC GJQ 264P

• 290'a düşmesini bekliycem biraz bakalım düşecekmi inşallah düşürürler bimex müşteri hizmetlerini aradım stoklarında varmış ama internet sitelerinde göremedim
  • Arkadaslar bende 304 kargo dahıl axess e 12 taksıt aladım sabahın 6 sında.Gece 340 cıvarıydı.Bence bazı saatler dusuyor fıyat bekleyın takıp edın kesın 300 cıvarına alırsınız.Ben takılmadım hdmı varmı dıye dusunun dvı gırıslı full hd lı bır monutoru bu fıyata anca ınca gıbı modellerde bulursunuz ki modelın kalıtesı yoruumlardan da ortada
    AMD Ryzen 5 3600 3.60GHz 35MB // MSI B550-A Pro AMD AM4 DDR4 ATX // Asus STRIX Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4GB OC 128Bit // Crucial Ballistix 16 (2X8) GB DDR4 3600 MHz CL16 BL8G36C16U4B // Samsung 980 PRO MZ-V8P500BW 500GB 6900/5000MB/s NVMe M.2 SSD Disk // Fsp FSP500-60AHBC 500W Power Supply // Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa// Samsung LC24F396FHMXUF 23.5" 60 Hz 4ms (Analog+HDMI) FreeSync Full HD VA Monitör // LOGITECH K520 KABLOSUZ KLAVYE ve Logitech M705 Marathon Kablosuz Usb Lazer Mouse
  • sabah 8de baktım 312 şu anda 313 tl olmuş kargoyla 319 tl valla kredi kartımın kesiminede 4 gün var napsam bilmiyorum fiyat yükselirmi çıkarmı
  • bi yükseliyo bi düşüyo :S ... arayıp sorabilirsin belki ellerindeki ürün sayısına göre fiyat veriyolardır... ((ben hdmi zaten kullanmıycağım için hiç düşünmedim ama hdmi var ,, dvi ı kullanıyorum ++ hoparlörünüde laptop a bağladım ses seviyeside yüksek laptop a göre)) şuan 291 tl..

GCC GJQ 264P

• Daha fazla düşeceğini sanmam pekii bugün sipariş girsem istanbul içi yarın elimde olurmu acaba

Orijinalden alıntı: huseyinnn

Daha fazla düşeceğini sanmam pekii bugün sipariş girsem istanbul içi yarın elimde olurmu acaba

Sitede sipariş verirseniz ne zaman kargoya verileceğini gösteriyor, şu anda sipariş verirseniz kargoya Pazartesi veriyorlar.
    Dünyada hiç kimse seyirci koltuğunda oturan cesur insanları alkışlamaz alkışlar hep sahneye çıkanlar içindir
  • 291.18tl ye düşmüş !
    http://www.webdenal.com/acer-22-lcd-full-hd-dvi-5ms-genis-parlak-siyah-mon_156925.html
    şimdi sipariş verdim inşallah ölü pixel cıkmaz maliyeti 297 ye geldi. Bugün kargoya vericeklermiş hadi bakalım hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 24 Eylül 2010; 14:52:29 >
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.