Şimdi Ara

285 GÜNDE İLK 1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarından itibaren gün gün ne yaptığımı buraya yazacağım. Şu anlık günlük en az 5-6 saat çalışacağım. Durumumdan bahsedeyim 4-5 gün önce tyt denemesi oldum 79.5 net geldi. 11. sınıfta 11 konularını çalıştım ama yine de bazı konuları hatırlamam gerekecek. Ayrıca tuşluya geçmeyi düşünüyorum telefon dikkatimi dağıtıyor tavsiyeleriniz bekliyorum.

• GÜN 1

Paragraftan 40 soru
    Problemlerden 20 soru
    Geometriden 40 soru(üçgenlerde merkezler ve açı kenar bağıntıları)
    Fizik bilimine giriş 40 soru
    Polinomlardan 2 saat çalışma
    Logaritma 1 saat çalışma

Yarın da ayrıca tyt matematik çalışacağım bugün pek zaman bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A79096BE -- 2 Eylül 2024; 23:52:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GÜN 2

Paragraftan 20 soru
    Problemden 20 soru
    Geometriden 35 soru(genel dörtgenler)
    Fizikten bilimine g. 35 soru
    Köklü sayılar 40 soru
    Polinomlar eyüp b vddden 3 video bitti

Pek istediğim çalışmayı çıkartamadım paragraf problem geodan biraz rastgele çözmüşüm bunlardan her gün en az 40 soru çözeceğim yarın full evdeyim zaten daha fazla çalışacağım.

• GÜN 3

Paragraftan 40 soru
    Problemden 40 soru
    Geometriden 40 soru(paralelkenar)
    Kümelerden 40 soru
    Fizik madde ve özellikleri 20 soru

Galiba artık planlı programlı çalışmam gerekecek zaman nasıl geçti anlamadım.

• GÜN 4

Paragraftan 40 soru
    Problemden 30 soru
    Geometriden 40 soru(paralelkenar)
    Fizik madde ve özellikleri 40 soru
    Küme mantık fonksiyon 90 soru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A79096BE -- 6 Eylül 2024; 0:23:53 >
  • GÜN 5

Bugünlük mola verdim. Max 1-1.5 saat çalıştım. Ne çalıştığımı kaç saat çalıştığımı daha detaylı yazacağım bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A79096BE -- 6 Eylül 2024; 22:53:13 >
  • GÜN 6

Sabah 08.30da masanın başına geçtim ve 50 dakikada 40 soru paragraf çözümü ve kontrolünü yaptım. Yüzde ve hız problemlerinden 2.5 saat soru çözümü yaptım. Sonra köye gittiğimiz için maalesef vakit bulamadım ve akşam 6 gibi geometri çözmeye başladım. Paralelkenar 2 saat soru çözdüm yapamadıklarıma uzun süre uğraştım. Sonra 1-1.5 saat tyt matematik kitabımdan çözemediğim sorularla uğraştım ve günü bitirdim. Sonuç olarak ortalama 6.5-7 saat çalışmış oldum.

• kolay gelsin. aytye ağırlık verip tytde ciddi eksiğin yoksa denemelerle götürmek mantıklı bir strateji olabilir, ders bazında denemeler de çok işime yaramıştı (tyt fen denemeleri, ayt fizik denemeleri vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 8 Eylül 2024; 11:4:17 >
  • Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için sağolun hocam. Tyt fende 10-13 net geliyor en kötü bir soru bankası bitirdikten sonra denemelere geçmeyi düşünüyorum bende. 11 konularında fizik ve kimyam iyi biyolojiyi de tekrar edeceğim.

• GÜN 7

Sabah 40 paragraf çözdüm yine. Sonra 1.5 saat paralelkenar ve eşkenar çözdüm. Sonra 1 saat fonksiyon, yarım saat veri ve grafik çözdüm. En son 3D'nin tyt matematik denemesini çözdüm. Totalde yaklaşık 5 saat çalıştım. Yarınki hedefim 8-10 saat çalışmak.

• GÜN 8

İlk olarak 40 paragraf çözdüm. Elimdeki paragraf bitti yarın türkçe branş denemesi alıp çözeceğim genel denemelerde türkçe 30 net civarı geliyor. 2 saat geometriden eşkenar dörtgen çözdüm. 1 saat hız problemlerinden çözdüm. Apotemi fonksiyon fasikülü aldım ve 1 saat ondan çözdüm. En son yarım saat veri ve grafik çözdüm. Toplam 5 6 saat çalıştım. Yarın telefonu kapatıp sadece ders çalışmayı deneyeceğim çok fazla oyalıyor.

• GÜN 9

Sabah Türkçe denemesi çözdüm. 33/7 geldi. Sonra tyt mat denemesi çözdüm 24/9 geldi çok fazla işlem hatası yapmışım odaklanamadım galiba. 1 saat deneme analizi yaptım ve yapamadıklarımı çözdüm. Sonra 1 saat geometri eşkenar dörtgen çözdüm. Sonra 2.5 saat permütasyon çözdüm. En son 1 saat fonksiyon çözdüm toplamda 7.5 saat çalıştım.

• GÜN 10

Türkçe denemesi çözdüm ve yine 33/7 geldi. 345'in orta seviye denemesi bu arada. Sonra 1 saat geometri dikdörtgen 1 saat temel kavramlar 1.5 saat trigonometri ve en son 1 saat veri ve grafik çözdüm. Toplam 5.5 saat çalıştım.

• GÜN 11

Bugün biraz mola verdim. Sabah dershanenin seviye belirleme sınavına girdim. 2 saat trigo ve 1 saat fizik madde ve özellikleri çalıştım. Bundan sonra tyt fiziğe daha fazla vakit ayırıp hızlıca bitirip biyoloji ve kimyaya geçeceğim.

• GÜN 12

Türkçe denemesi çözdüm 29/8 geldi. Dil bilgisinde çok eksik olduğumu fark ettim ve kadir gümüşün dil bilgisi kampına başladım ve ses bilgisi çözdüm . Ayriyetten fizik çözdüm. Toplam 3 4 saat çalışabildim.

• GÜN 13

Sözcükte yapı, geometri, trigo ve temel kavramlar olmak üzere toplam 5 saat çalıştım.

• GÜN 14

İsim, ses bilgisi, dikdörtgenler ve tek çift sayılar olmak üzere toplam 4 5 saat çalılştım.

• Kral bende 600 binden 80 kya Çekçem. Obp bile çok düşük yani aslında bı 60 k yapcam 80k ya atacak

• meraktan1313 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç ki obp? Benim de yüksek değil açık lisedeyim şu an alabildiğim en yüksek notları alıp 90a çıkartmaya çalışacağım. Ama her türlü geriye atacak kaçış yok.

• Obp 60

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.