Arkadaşlar Acermarka laptopumu sırf şu cam keser gibi ince bir ses geliyor sessiz ortamda diye değiştiriyorum.. Merak ettiğim birşey var.. Olurda 281 yada 282tk modellerinden birini alırsam bu sorunu yaşarmıyım.. Yani laptoplarınızın hoparlöründen yada başka bir yerinden sessiz ortamda bir ses bir cızırtı vs. geliyor mu rica etsem bir bakıp söyler misiniz.. Çok teşekkür ederim..
Arkadaş 282TK siparişi verdim .Henüz elime ulaşmadı ancak almadan önce 2 tane kullanıcı ile bağlantı kurdum.Üründen oldukça memnunlar.Cızırtı olmadığını belirttiler.Ben de bunun üzerine sipariş verdim. Tabiki diğer kullanıcıların yorumlarını bilemiyorum.Ürün geldiğinde İnşaallah problem yaşamam.
23 kasımda aldım bi tane 282 arada ince bi ses geliyo dostum oyun oynarken falan ve fan da seni rahatsız edebilir belki , beni rahatsız etmiyo performansı önemli benim için, benim önerim sana asus n61. n61 e göre daha ucuz ama, pb 282 den daha pahalı ve daha az performanslı, kaliteli bi alet istiyosan asus k52 serisi bi alet al derim arkadaşlarımda k52 var karşılaştırmak kolay oluyo onların plastik, klavye, touchpad leri daha kalite(benimkinin touchpad onlara göre hassas değil mesela) fakat benimkinin oyun performansı onlara göre çok iyi tercih senindir