Şimdi Ara

2800 TL Son Karar Oyun Sistemim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,son karar olarak bu sistemi alıp,bu işten kurtulmak istiyorum çünkü 1 haftadır onu değiştir,bunun yerine bunu koy,şurdan kıs şunu al şunu arttır diye diye kafam karıştı.

Şimdi,SSD bana gayet yeter sadece Windows kuracagım.500 TB Harddiskde cok rahat yeter GTA 5,CS GO ve yanına Maximum 2 3 oyun daha ekleyeceğim.Cok fazla oyun alamam zaten.

Şüphelerim : İşlemci : İ5'den kısıp İ3'e geçtim.Sıkıntı olur mu?İdare edermi?
    Ekran kartı : GTA 5 i yüksek ayarlarda 60 fpsın altına düşmeden oynatsın bana yeter,sizce tamam mıdır?

Ve son sorum.Bütce 2800 veya max 2900 olacak şekilde neleri değiştirirdiniz?

http://hizliresim.com/5Mb05R

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 10 Şubat 2016; 1:09:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Ssd sonra da alınır. Ssd yi çıkar onun yerine islemciyi i5 6500 e diski de 1 tb a çıkar. Ssd sonra alırsın işlemci en önemli parça bu sistemde.

• berkcano B kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginizi yapayım Harddiski 1 TB'a çıkarmama yine gerek olmuyor cünkü cidden 500 GB yeter bana ki 3 4 ay sonra yeni alırım.Ancak Windowsu SSD'ye kurmayacak mıyız,SSD aldıktan sonra nasıl geri kuracagım? O konuları cok bılmıyorum.Ve Ekran kartı ile Anakart iyi mi sizce? Tesekkurler.

Ve dedikleriinizi yaptım sanırım böyle oluyor :http://hizliresim.com/65dVjk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCbn -- 10 Şubat 2016; 1:56:19 >
  • Ram çok pahalı.Çok daha ucuza alternatifleri olması lazım.Ayrıca tek kit almanızı tavsiye ederim.Anakartı da h110m pro-vdye düşürün.Ekran kartını da sapphire marka alın.Böylece i5 alabilirsiniz.500 gb hddye 250 lira vermek çok saçma.Kısaca kötü olmuş.

bence direk bunu alın:

2800 TL Son Karar Oyun Sistemim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 10 Şubat 2016; 2:11:43 >
  • Tek kanal, çift kanal farkı var hatırlatayım 4x2 gb yada 8x2 gb kombinasyonlarinda daha fazla performans elde edilir.

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Güzel geri kalan parçalar senin dediğin islem için özel programlar bulunmakta ve sistemi komple yeni ssdye aktarabilirsin istersen formatta atabilirsin bir sorun olmaz.

•  2800 TL Son Karar Oyun Sistemim?

Pazartesi günü sinerjiden siparişini verdim. işlemci olarak h110m kullanabilirsin böylelikle 2800 TL ye indirirsin fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamboozledpanda -- 10 Şubat 2016; 2:28:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam aslında Sinerji'den toplarsam daha uyguna geliyor ve eklemeler yapabilirim ancak güvenemiyorum pek.Bu arada sizin işlemcide Skylake diyor ve 3.20 GHZ güzel sanırım.Benim i5den farkı nedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Hocam aslında Sinerji'den toplarsam daha uyguna geliyor ve eklemeler yapabilirim ancak güvenemiyorum pek.Bu arada sizin işlemcide Skylake diyor ve 3.20 GHZ güzel sanırım.Benim i5den farkı nedir.
    ben tüm bu parça/bilgisayar toplama olaylarından uzağım bir bilgim yok. Bu bilgisayarı forumda hemen hemen her konu altında yorumu bulunan fikir paylaşan bazı arkadaşların yardımıyla topladım. Özellikle birisi çok yardımcı oldu, sana da yardımcı olurlar. Ama ben de ilk gördüğümde google a Skylake işlemci nedir/serisi nedir şeklinde arama yapmıştım. Oradan bilgi almıştım pek anlamasam da
  • Gta ana oyunun olucaksa i3 dusuk kalir. Gta cpu bazli bir oyun i5 cok daha yerinde bir secim olucaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkcano

Tek kanal, çift kanal farkı var hatırlatayım 4x2 gb yada 8x2 gb kombinasyonlarinda daha fazla performans elde edilir.

Tek kanal çift kanal farkını hissedene ben istediği kadar ram gönderirim.Aradaki fiyat farkını vermeye kesinlikle değmez.Üstelik 2 kanal rame sahip anakartlar ucuz olduğundan baya fiyat farkı oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.